بقیه هم مثل تو !

• شروع کننده موضوع

IIلالاII

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيدبهشتی
شهر
سنندج
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
برق
خیلی وقت ها شاید براتون پیش اومده باشه که از چیزی ناراحت باشین و این چیز یا اتفاق برا چند نفر دیگه هم باشه !
خیلی ها میگن ـ ما هم مثل بقیه ـ تو هم مثل بقیه ـ
شما اینجوری قانع میشید؟
خب به نظر من ، ما با بقیه فرق داریم. یه کسی شاید بتونه خودشو با اون شرایط وفق بده یه کسی شاید سختش باشه ! ـ تو هم مثل بقیه ـ به نظر من حرف مسخره ایه....
حالا این حرفو چقدر قبول داریدش؟
چه کنیم درمقابل این اتفاقات و ایضا این حرف ها ... ؟؟ :)

* تاثير اين جمله رو هم بگيد ؛ مثلا وقتايي هس كه آدم ها منتظر يه جواب قانع كننده ن و اين جواب بيشتر اعصابشون رو خورد ميكنه .

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فــرزانگان ۳
شهر
طــهـران
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : بقیه هم مثل تو !

نه من این حرفو چندان قبول ندارم.
البته این حرف گاهی اوقات خوبه ..یعنی در برابر بعضی افراد که هر اتفاقی براشون میفته ، همش میگن چرا من آخه؟
به اینجور افراد باید این حرف رو زد تا متوجه بشند فقط برای خودشون اتفاق های بد نمی افته

ولی درکل اصلا حرف خوبی نیست. مثلا وقتی کسی توی کاری شکست میخوره نباید بهش گفت خب بقیه هم شکست میخورند ، این جمله اتفاقا باعث میشه فرد احساس کنه که دیگه نباید تلاشی کنه...چون همه شکست میخورند
درکل باید این جمله و حرفای مشابه رو در شرایطش بررسی کرد

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
مدال المپیاد
یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-"

خیلی بستگی ب موقعیتش داره مثلا یه موقعی هست شمامیخوای امتحان بدی یه امتحان ساده اما میترسی و اترس داری اینجا میگی بقیه هم مثل تو یا مثلا سرامتحانی مث قلم چی و... هستی سوالا سطحش بالاس اینجا میگی بقیه هم مث تو اما بعضی جاها نه تو یه جایی شکست میخوری چون تلاش نکردی اینجوری میشه از زیر کار در رفتن

• لایک
امتیازات: N@R

N@R

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان♥♥♥
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

100% اگه بقیه هم مثل من بودن، دیگه بقیه نبودن، من بودن!
من که این حرفو قبول ندارم...این چند روزه هم همین مسئله معضل بنده است!...راهکاری هم براش پیدا نکرده ام تا حالا...

بالا