paramore کاربر نیمهحرفهای ارسالها 249 امتیاز 1,231 نام مرکز سمپاد دبيــرـــــتان فرزانــگان يـــك شهر تهران 2012/11/23 #1 نظرتون راجع به بازي fruit ninja چيه؟ هيجان انگيزه يا بعد از يه مدت حوصله سربر ميشه؟ ركوردتون چنده؟( بگين تو كدوم قسمت) من ركوردم تو قسمت كلاسيك ١٠٥٧ ه.
نظرتون راجع به بازي fruit ninja چيه؟ هيجان انگيزه يا بعد از يه مدت حوصله سربر ميشه؟ ركوردتون چنده؟( بگين تو كدوم قسمت) من ركوردم تو قسمت كلاسيك ١٠٥٧ ه.
fandog کاربر فعال ارسالها 46 امتیاز 71 نام مرکز سمپاد farzanegan 2 شهر تهران 2013/1/11 #2 پاسخ : Fruit Ninja فقط دو نفری حال میده!!!!! بازی ایه که دور همی هیجان داره یه نفری حوصله سر بر میشه....
پاسخ : Fruit Ninja فقط دو نفری حال میده!!!!! بازی ایه که دور همی هیجان داره یه نفری حوصله سر بر میشه....
Parkoury کاربر حرفهای ارسالها 351 امتیاز 400 نام مرکز سمپاد حلامه حلی 5 شهر تهران 2013/2/22 #3 پاسخ : Fruit Ninja Classic mode:1344 Arcade mode:777 Zen mode:299
most wanted کاربر نیمهحرفهای ارسالها 215 امتیاز 669 نام مرکز سمپاد علامه حلی2 شهر تهران 2013/4/20 #4 پاسخ : Fruit Ninja خسته کننده میشه بشدت به نقل از SK8-Boarder : فقط دو نفری حال میده!!!!! بازی ایه که دور همی هیجان داره یه نفری حوصله سر بر میشه.... کلیک کنید تا باز شود... قبول دارم 2 نفری سوارش شیم باز یه چیزی
پاسخ : Fruit Ninja خسته کننده میشه بشدت به نقل از SK8-Boarder : فقط دو نفری حال میده!!!!! بازی ایه که دور همی هیجان داره یه نفری حوصله سر بر میشه.... کلیک کنید تا باز شود... قبول دارم 2 نفری سوارش شیم باز یه چیزی
سیزیف کاربر فوقحرفهای ارسالها 757 امتیاز 1,746 نام مرکز سمپاد فـرزانگان شهر مشهد 2013/4/21 #5 پاسخ : Fruit Ninja چی هست اصلا؟
Dark Eagle کاربر حرفهای ارسالها 403 امتیاز 660 نام مرکز سمپاد helli 2 شهر Tehran مدال المپیاد کامپیوتر 2013/5/2 #6 پاسخ : Fruit Ninja یـــه سری میوه می پاشن اون وسط میزنی نصفشون میکنی.
ghazaleb کاربر فوقفعال ارسالها 90 امتیاز 343 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر tehran مدال المپیاد فعلا میخونیم 2013/5/13 #7 پاسخ : Fruit Ninja بازی نمیکنمClassic mode Arcade mode:۹۵۵ Zen mode:۳۴۶ کلا بعد یک مدت لوس میشه
fitmal کاربر فوقحرفهای ارسالها 812 امتیاز 3,334 نام مرکز سمپاد farzanegan 2 شهر کرمان (1 ر) - تهران (بقیه) مدال المپیاد یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-" 2013/5/13 #8 پاسخ : Fruit Ninja از نظر من بسی بازی چرتیه ( توهین نشه ب علاقمندانش )مگراینکه سر کلاس زبان فارسی بادوستت بشینی سر رکورد زدن بازی کنی
پاسخ : Fruit Ninja از نظر من بسی بازی چرتیه ( توهین نشه ب علاقمندانش )مگراینکه سر کلاس زبان فارسی بادوستت بشینی سر رکورد زدن بازی کنی
Dawn کاربر فوقحرفهای ارسالها 869 امتیاز 3,462 شهر تهران 2013/5/21 #9 پاسخ : Fruit Ninja رکورد خودم رو پس از مدت ها شکوندم 1357
pouya BT کاربر نیمهحرفهای ارسالها 177 امتیاز 843 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نیشابور 2013/7/3 #10 پاسخ : Fruit Ninja فقط برا مواقع اعصاب خوردی خوبه اونم Zen mode بقیش هی بمب میاد اعصابت بیشتر بهم میریزه
پاسخ : Fruit Ninja فقط برا مواقع اعصاب خوردی خوبه اونم Zen mode بقیش هی بمب میاد اعصابت بیشتر بهم میریزه