چه شروعي بهتره ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع bihamta1235
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

bihamta1235

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
zauim
شهر
ری
من چطورچگونی میتونم برنامه نویسی رو شروع کنم؟ :-?

پاسخ : چه شروعي بهتره ؟

برا شروع html رو پیشنهاد می‌کنم. البته html یه زبان برنامه نویسی نویست بلکه فقط یه زبان نشانه گذاریه ( برای طراحی وب و اینجور چیزا به درد میخوره) ولی خب چون سادش میشه طی یه ماه این زبان رو فول شد. تازه بعد یاد گرفتن این زبان یه دنیا اطلاعات و مفاهیم جدید جلو روت باز میشه ;D
بعدش هم میتونی سراغ طراحی وب پیشرفته تر (css- Javascript- Ajax) یا برنامه نویس وب ( PHP- ASP.net) یا سراغ برنامه نویسی آفلاین بری. ( البته اگه اصطلاح درست رو به کار برده باشم.! مثل Visual Basic و C++ و بقیه زبان ها.)
برای یاد‌گیری این زبون ها هم کافیه تو گوگل سرچ کنی HTML Learning مثلا ;D اینم برا این میگم که سایتای انگلیسی همیشه یه سر و گردن از سایتای فارسی زبان بالاترن. سایت w3schools.com هم که مرجعه وبه.
سوالی هم داشتی تو فرومای مجید‌آنلاین و آشیانه بپرسی بهتره.
موفق باشی!

نمي دونم ولي به نظرم اگر كه فقط حرفت در موردبرنامه نويسي هست بهت پايتون رو پيش نهاد مي كنم
learning python-the hard way- the easiest way
بهترين منبع برايه تازه كار ها هست
بعد برو سراغ سي ++ و بعد جاوا
از نظر من كمي دونستن اچ تي ام ال و وب اپ٢ هم صدمه نميزنه و شايد مفيد باشه

زیان c++ رو یاد بگیر، بعد خیلی راحت جاوا و بعدش خیلی راحت تر ویژوال بیسیک و خیلی خیلی راحت تر پایتون رو یاد میگیری!
html و اینایی که دوستان گفتن برای تحت وب خوبه! ولی اگه نخوای وب بالا بیاری بدردت نمیخوره!

سجاد نگو سي ++ كلي دردسر داره اگه يكي تازه كار باشه كلن در گيرو داره يوزينگ نيم اسپيس و اين مينو ريترن ٠ گم ميشه
خب برايه همينه مدرسه ها معمولن با بيسيك يا پاسكال شروع مي كنن كه من با هر دوش مخالفم
من طرفداره پايتون هستم

نكنيد اين كارو با خودتون ويژوال بيسيك خيلي زبان ساده اي هست خيلي از پيچيدگي هارو برداشته شمارو درگير مفهومخ خاصي نمي كنه و اين يعني شروعي كه به بيراهه ميره
با برنامه هايه ويژوال اصلن شروع نكن همونطور كه گفتم با پايتون خوبه شروع كني بعد بري سراغ جاوا و سي ++ اگه عشقه ويژوال داشتي برو سراغ سي شارپ

سلام. بعنوان فردی که تجربه چندین سال برنامه نویسی رو داره :

شروع با C++ Native و ادامه دادن و آشنایی با یکی از زبان های تحت دات نت

++C رو اگه پادشاه زبانها معرفی کنیم ، به خطا نرفته ایم !

Back
بالا