- شروع کننده موضوع
ali jahangiri
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی
- شهر
- قم
- مدال المپیاد
- طلای المپیاد دانشجویی -مکانیک
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- مکانیک
ترم 1 پرید !
خب حالا چیکار کنم ؟
اوه اوه ! این همه مطلب نخوندم !
وای خدای من ! این امتحانای ترم رو چه خاکی به سرم بریزم ؟
پایه رو هیچی نخوندم !
بخشکی شانس ! چرا برف نمی یاد 20 روز تعطیل شیم ؟!
و ....
حالا که ترم 1 تقریبا تموم شده و ایام امتحانای ترم نزدیکه ، بروبچ کنکوری یه سری مشکل و دشواری ! دارن که باید دنبال راه حل باشن
یه دو سه چهار تا نکته ای به ذهنم میرسه گفتم بگم بد نیست :
1) بیخیل باو..... نمره میخایی چیکار ! پاس کن بره ! یه نمره ای بگیر قبول شو دیگه !
تنها چیزی که امسال برای کنکوری ها مهم نیست معدله ! (نهایی که نشده ترم اول ؟ اگر هم شده بود خیالی نیست !)
اصلا به فکر معدل نباشید ! که نیستید !
بساط تست و کنکور تازه قراره پهن بشه ! جمش نکنید یه وخ !
2 ) برنامه های مختلفی میشه چیند و انجام داد ولی یکی از برنامه های خوب برای این دوران اینه که :
الف ) مرور مطالب خوانده شده از پیش 1
ب ) جبران مطالب خوانده نشده از پیش 1
ج ) مرور تست هایی از پیش 1 که احیانا نشان دار کردید ( اگر هم نکردید سعی کنید با تستای سراسریه
سه چهار سال اخیر مرور کنید)
از زدن تست های جدید و تالیفی و ... در اول کار بپرهیزید ! اگر وقت اضافه آووردید برید سراغ اونا !
اولویت تستها رو برای این زمان بذارید روی سراسری تا ببینید مطالب پیش 1 رو در سطح کنکور بلد هستید یا نه !
د ) اگر میبینید که کنار این جمع بندی برای پیش 1 ، میتونید زمان اضافه بیارید ، پایه رو هم مرور کنید هم یه ذره جلو بندازید
چون ترم 2 ، دو ماهه و بهتره که پایه رو یه ذره جلو بندازید
3 ) چون نمیرید مدرسه ، ساعت مطالعه رو ببرید بالا ! یه ذره بیشتر بخونید دیگه !
باور کنید این یه ماه ، از اون زمان هایی که اگه از دست بره خیلی بد میشه ! ارزش این یه ماه یه جورایی شبیه نوروزه !
4 ) تو آزمونای جمع بندی حتما شرکت کنید !
نگید من نخوندم ، میرم گند میزنم و نا امید میشم !
حتی اگر نخوندید ، شرکت کنید ! لااقل متوجه میشید که چه مباحثی رو خوب بلدید و چه مباحثی رو بلد نیستید !
یه آگاهی دقیق از خودتون به دست میارید !
همین دیگه ! خوب بخونید ! موفق باشید !
×با اجازه سر فصل رو به سوال و مشکل تغییر دادم . نگین
خب حالا چیکار کنم ؟
اوه اوه ! این همه مطلب نخوندم !
وای خدای من ! این امتحانای ترم رو چه خاکی به سرم بریزم ؟
پایه رو هیچی نخوندم !
بخشکی شانس ! چرا برف نمی یاد 20 روز تعطیل شیم ؟!
و ....
حالا که ترم 1 تقریبا تموم شده و ایام امتحانای ترم نزدیکه ، بروبچ کنکوری یه سری مشکل و دشواری ! دارن که باید دنبال راه حل باشن
یه دو سه چهار تا نکته ای به ذهنم میرسه گفتم بگم بد نیست :
1) بیخیل باو..... نمره میخایی چیکار ! پاس کن بره ! یه نمره ای بگیر قبول شو دیگه !
تنها چیزی که امسال برای کنکوری ها مهم نیست معدله ! (نهایی که نشده ترم اول ؟ اگر هم شده بود خیالی نیست !)
اصلا به فکر معدل نباشید ! که نیستید !
بساط تست و کنکور تازه قراره پهن بشه ! جمش نکنید یه وخ !
2 ) برنامه های مختلفی میشه چیند و انجام داد ولی یکی از برنامه های خوب برای این دوران اینه که :
الف ) مرور مطالب خوانده شده از پیش 1
ب ) جبران مطالب خوانده نشده از پیش 1
ج ) مرور تست هایی از پیش 1 که احیانا نشان دار کردید ( اگر هم نکردید سعی کنید با تستای سراسریه
سه چهار سال اخیر مرور کنید)
از زدن تست های جدید و تالیفی و ... در اول کار بپرهیزید ! اگر وقت اضافه آووردید برید سراغ اونا !
اولویت تستها رو برای این زمان بذارید روی سراسری تا ببینید مطالب پیش 1 رو در سطح کنکور بلد هستید یا نه !
د ) اگر میبینید که کنار این جمع بندی برای پیش 1 ، میتونید زمان اضافه بیارید ، پایه رو هم مرور کنید هم یه ذره جلو بندازید
چون ترم 2 ، دو ماهه و بهتره که پایه رو یه ذره جلو بندازید
3 ) چون نمیرید مدرسه ، ساعت مطالعه رو ببرید بالا ! یه ذره بیشتر بخونید دیگه !
باور کنید این یه ماه ، از اون زمان هایی که اگه از دست بره خیلی بد میشه ! ارزش این یه ماه یه جورایی شبیه نوروزه !
4 ) تو آزمونای جمع بندی حتما شرکت کنید !
نگید من نخوندم ، میرم گند میزنم و نا امید میشم !
حتی اگر نخوندید ، شرکت کنید ! لااقل متوجه میشید که چه مباحثی رو خوب بلدید و چه مباحثی رو بلد نیستید !
یه آگاهی دقیق از خودتون به دست میارید !
همین دیگه ! خوب بخونید ! موفق باشید !
×با اجازه سر فصل رو به سوال و مشکل تغییر دادم . نگین