- شروع کننده موضوع
رهاـbehemoth
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان یک تهران
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- زیست
موضوعی که جدیدا ذهن من رو به خودش مشغول کرده. گاهی که توی پاساژ ها یا بازار قدم می زنم جمله هایی از این دست به گوش می خوره:
-اینو بخر بیشتر به چشم میاد.
-ببینم اینو بگیرم شیک تر به نظر می رسه یا اون؟ این یکی با کلاس تره ولی خیلی راحت نیست.
-اینو بدم معلومه خرج کردم نه؟
و این یک نمونه کوچک از نگرانی در مورد آنچه که دیگران درباره ی ما فکر می کنند.
می دونیم که نیاز به تایید اجتماعی جزء نیاز های اولیه ی انسانه. توی کلاسیک ترین طبقه بندی مربوط به مازلو تایید اجتماعی در سطح سوم هرم شکوفایی انسان قرار داره. اما تا چه حد؟ آیا ما ایرانی ها انقدر به تصوری که دیگران از ما دارن محتاجیم یا در مورد همه ملت ها این طوره؟ ما در انتخاب رشته حتی علاقه هایمان را زیر پا می گذاریم تا تایید اجتماعی را بدست بیاوریم.
-دخترم هنر بی هنر, آبروریزیه که دختر عموت الان مهندسه و تو بشی لیسانسه
-اما بابا من می خوام هنر بخونم! X-(
این یه نمونه ی ملموس,نه؟
تایید اجتماعی چرا و چقدر؟
-اینو بخر بیشتر به چشم میاد.
-ببینم اینو بگیرم شیک تر به نظر می رسه یا اون؟ این یکی با کلاس تره ولی خیلی راحت نیست.
-اینو بدم معلومه خرج کردم نه؟
و این یک نمونه کوچک از نگرانی در مورد آنچه که دیگران درباره ی ما فکر می کنند.
می دونیم که نیاز به تایید اجتماعی جزء نیاز های اولیه ی انسانه. توی کلاسیک ترین طبقه بندی مربوط به مازلو تایید اجتماعی در سطح سوم هرم شکوفایی انسان قرار داره. اما تا چه حد؟ آیا ما ایرانی ها انقدر به تصوری که دیگران از ما دارن محتاجیم یا در مورد همه ملت ها این طوره؟ ما در انتخاب رشته حتی علاقه هایمان را زیر پا می گذاریم تا تایید اجتماعی را بدست بیاوریم.
-دخترم هنر بی هنر, آبروریزیه که دختر عموت الان مهندسه و تو بشی لیسانسه
-اما بابا من می خوام هنر بخونم! X-(
این یه نمونه ی ملموس,نه؟
تایید اجتماعی چرا و چقدر؟