- شروع کننده موضوع
NEO
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- رشته دانشگاه
- مهندسی نفت
مدتیه که شماره ی جدید سری بازی های هیتمن با نام آمرزش منتشر شده .
هیتمن یکی از بهترین های مخفی کاری در دنیای گیم محسوب میشه البته تا قبل از شماره ی جدیدش !
میشه گفت تیم سازنده در بازی جدید حسابی گند زده و بازی جدید اصلا به عناوین پیشین وفادار نیست .
بازی اشکالات زیاد داره که من به طور مختصر به چندتاشون اشاره میکنم :
در مجموع برای تموم کردن این بازی نیاز به یک اعصاب و حوصله ی فولادی دارید
کسی هست که این بازی رو انجام داده باشه ؟!
هیتمن یکی از بهترین های مخفی کاری در دنیای گیم محسوب میشه البته تا قبل از شماره ی جدیدش !
میشه گفت تیم سازنده در بازی جدید حسابی گند زده و بازی جدید اصلا به عناوین پیشین وفادار نیست .
بازی اشکالات زیاد داره که من به طور مختصر به چندتاشون اشاره میکنم :
- لباس عوض کردن یکی از نقاط عطف این سری محسوب میشه ولی در بازی جدید لباس عوض کردن هیچ تاثیری در عدم جلب توجه دشمنان نداره !
- بازی بعد از چند مرحله به شدت یکنواخت میشه و روش کشتن دشمنا تنوع بسیار کمی داره.
- هوش مصنوعی دشمنا به طرز غیرقابل قبولی بالاست و کار رو برای شما خیلی سخت میکنه.
- قیافه ی ظاهری مامور 47 در این قسمت دچار تغییر محسوسی شده و از لحاظ قد و وزن به مراتب کمتر از مامور 47 بازی های پیشین هست .
حتی صورت شخصیت بازی هم عوض شده و جوان تر از مامور 47 قبلی هست .
گذشته از اون تیم سازنده به لباس مامور 47 هم رحم نکرده و لباسی که تو بازی های قبلی کت و شلوار و یه کراوات قرمز راه راه بود رو با یه اُور کت و یه کراوات یک دست قرمز بی ریخت عوض کرده . - در این بازی (تا جایی که من بازی کردم البته) اصلا خبری از کیف دستی معروف مامور 47 و اسلحه ی اسنایپش نیست و تو خیلی از مراحل هم بازی به شما اسلحه ی صداخفه کن دار نمیده !
در مجموع برای تموم کردن این بازی نیاز به یک اعصاب و حوصله ی فولادی دارید
کسی هست که این بازی رو انجام داده باشه ؟!