پاسخ : نوشته های یک من !
نمی دونم چرا میپیچونی ... برای خدا یکم از خاص دونستن من و تو و او بیا بیرون
خاص به معنی ای که تو میگی تافته جدا بافته تلقی میشه ... ولی این غلطه از پایه...همه اون تفاوت های کوچیک که تو میگی رو دارن حالا در جهات مختلف ....کافیه یکم دقت کنی ....
حرفی نمیشه زد دیگه! حقیقتا آدما مینویسن تا افکار خودشونو نشون بدن
قبول دارم چیزی که میگی رو اما به عنوان نوشته ای که بنویسیش و آروم بشی و واسه خودت نگه ش داری خوبه
نه واسه نوشته ای که عرضه میکنی تا دیگران بخونن ..اونوقت اگه نفهمن و درحقیقت نپذیرن برچسب عام بهشون میزنی در صورتی که این تنها
تویی و طرز فکر
تو .... اما مخاطب میخواد باتو یکی بشه تا بفهمتت اگه خیلی فاصله بگیری نمیتونه ... نسبت به مخاطب بی توجهی
می گی می نویسم .. میخوام افکارم رو نشون بدم ... و جواب مخاطب میشه پس نگهش داره واسه خودت ... یکم به مخاطب کمک کن تا بفهمتت بعد عمیق شو
از چیزی که تحت عقل نیست چه جوری میشه تحت عقل نوشت؟
پس راه حل اینه که بیایمبگیم : عاقا این واقعیته،من تلاشمو کردم تو درک کنی ..دیگه اینه بپذیر
خب حالا میشه بپرسم واسه ی طرف چی پیش میاد اگه نتونست بپذیره؟چی فکر کردی راجب مخاطبا؟
مثه بچه است که اول حروف و یادش میدن بعد رونویسی بعد انشا راجب موضوعت ساده و بعد یه نوشته ی درست و حسابی ازش میخوان
یه واقعیتی رو آدم آروم آروم بهش نزدیک بشه بهتر درکش میکنه یا اینکه جهش کنه سمتش؟
قطعا آروم آروم ..... اصلا تو اون جهش ممکنه آسیب ببینه
ولی خب تو این جامعه یا همه این ورین یا اون وری .... یا خواهان دوره دور هستن و یا خواهان نزدیکه نزدیک
هیچکس نزدیک شدن رو نمیخواد انگار