خب ما یه بار با دوستان رفته بودم یه بانک داغون ! ن خیلی داغونا دوربیناش نقطه ی کور هم داشت
بعد ما یه طرح ریزی کردیم ک اول بعضی دوستان سیستم امنیتی بانک رو هک کنن بعد ما از پنجره ی پشتی بریم روی دوربینارو بپوشونیم اینا هم چون اصلی نبودن و توی شهر کوچیکم بودن همون لحظه فیلم رو نمیبینن بعد ک ما همه را پوشوندیم میریم صندوقچه هه گنده رو وا میکنیم میبینیم هیچی توش نیست پول نقد نیس ک ولی خب واسه این ک اسکل نشیم دوربینارو میدزدیم دوست هکرمونم فیلم شب قیل رو میذاره جای امشب ک مسئولان بانک رو اسکول کنیم
خب نمیدونم چرا اما من همیشه این ایده رو دارم که این سوپرمارکتا که خوردنیاشونو میزارن بیرون از مغازه رو خیلی راحت میشه کش رفت کافیه ساعت 11 شب باشه و مغازه جلوی خیابون باشه ، اونوقت پشت به سمتی که ماشینا میای وامیسی و سریع یه محموله رو قاپ میزنی میندازی تو کوله ت عمــــــراً هم اگه کسی بفهمه ! البته اصلا خلاقانه نیست اما بهتره این سوپر مارکتیا یکم خلاقیتشونو بکار بندازن ، سیستم ضدّ دزدی چیزی...
اينايي كه ميرن شلوار بخرن ، ده تا شلوار با خودشون ميبرن تو اتاق تا پرو كنن ، اگه يه كيف همراهشون باشه كه با خودشون ببرن تو اتاق ، ميتونن يكي از شلوارا رو بذارن تو كيف بقيه رو هم پس بدن بگن تنگ بود ، زشت بود تازه چون تعداد شلوارايي كه پس ميدي زياده ديگه شك هم نميكنن .
من فقط یه نکته دارم توی دزدی سوالات امتحانی یا بررسی محتویات کشوی یه آدم دقیق با حافظه اونم اینه که از سطح رویی کشو باید با موبایل یه عکس بگیری تا وقتی کارت تموم شد درست مثل همون وضعیت مرتب کنی .. این برای اسکن یا تهیه تصویر از مدارک داخل یه کشو کارآمده و صاحبش متوجه نمی شه :)
به نظر من برای دزدی از جایی که بیشترین امنیت رو داره باید از خود صاحب همون جا کمک گرفت یعنی یه کاری میکنی که مثلا صاب خونه مجبور بشه بره سروقت گاوصندوق خونه بعد وقتی درش رو تا آخر باز کرد وینگ بچش رو در میاری طوری که کل خونه رو بلرزونه و صاب خونه از ترسش یادش بره در گاو صندوق رو ببنده بعدشم این قد باهاش حرف بزنین و سرگرمش کنین که کلا یادش بره گاو صندوقی هم وجود داره و تو یه فرصت مناسب یه دزدی خوشگل بکنین بعدشم در کمال آرامش خاطر از خونه بزنین به چاک
خاکروبی تاپیکها
بیشتر افراد تو خواب هر سوال ازشون بپرسی راستشو میگن بدون اینکه یادشون بمونه.
مثلن خود من
برای فهمیدن رمز گاو صنوق یا شماره حساب میشه از این روش استفاده کرد
× گام اول - شناسایی میزان امنیت منزل مورد نظر: شامل دربهای خروجی، دزدگیرها، حفاظهای پنجرهها، دوربینهای مداربسته، نگهبانی، و در نهایت تعداد طبقات.
× گام دوم - ابزارآلات: طناب و سر طناب (یه چیزی که بتونه حالت قلابمانند یا چنگکمانند داشته باشه)، لباسی که گشاد نباشد، کفش مستحکم، دستکش برای عدم جاگذاری اثرانگشت، یک قبضه AMT Hardballer Silenced (شبیه هیتمن) برای کشتن فوری افرادی که ممکن است سد راهتان شوند[nb]البته Kazo TRG Sniper Rifle Silenced هم توصیه میشه؛ هر چند جاگیر هست ولی شاید نگهبان خرفتی چیزی باشه مجبور شین از اسنایپر برای نابودی تارگت تون استفاده کنید.[/nb] و همینطور یک قبضه سلاح سرد Pentagon Knife برای دفاع شخصی، کیسه، نقاب برای عدم شناسایی چهره، کلاه برای نیفتادن تار مو[nb]ترجیحا قبل از دزدی حموم برین و از شامپوی پرژک استفاده کنین. چون طبق یک فیلم مستند، کارآگاه وقتی میگه: «اههه همه دنبال تار مو بگردید.» چون فرد مجرم از شامپوی پرژک استفاده کرده بود، تارمویی پیدا نمیشد.[/nb]، آموختن PickLocking برای بازکردن انواع در، از این بمبها که بیصدا منفجر میشه برای ترکوندن درب گاوصندوق های چغر.
× گام سوم - Entering: ابتدا در چندصد متری منزل مورد نظر توقّف کرده، با دوربین شکاری (اینو از قلم جا انداخته بودم) دید میزنید، سپس با اسنایپری که از قبل آماده کرده اید سر نگهبان را نشانه گرفته، تترق، شلیک میکنید. (البته تترق نباید میگفتم چون خیر سرمون سایلنسر نصب کردیم بهش. یه چیز تو مایههای دوبج مثن). ممکن است کمی سروصدا ایجاد شده باشد ولی از آنجا که ساعت 4 نیمه شب است، همه خوابند (هر چند ممکنه یه سری پدرسوخته تا اون تایم هم بیدار باشن :/ بگیرید بخوابید دیگه کاروکاسبی دزدارو کساد میکنید |: ).
سپس، قلّاب انداخته و با طناب از دیوار بالا میروید. دو حالت وجود دارد. یا دردسر داریم یا نداریم. دردسر چیه؟ مثلاً سر دیوار میله وجود داره! خب مجبوریم از رو میله بپریم و کار سخت میشه، یا مثلاً چیزای دیگه. خب در هر صورت شما وارد شدید.
بعد از این کار، به هیچ وجه راهپله رو برای ورود انتخاب نکنید. بالکن رو انتخاب کنید یا پنجرههای اتاقهای خواب. ترجیحا بهتره کسی تو خونه نباشه . ما فرض میگیریم نیست. از بالکن به وسیلهی همون طناب و قلاب وارد میشین و درب بالکنو باز میکنین با استفاده از تکنیکهایی که آموزش دیدین. پنجرههه هم اگه حفاظ داشت اینجا مجبورین از آپشن راهپله استفاده کنید که ریسک بزرگیه. خلاصه تبریک میگم شما وارد شدید!
× گام چهارم - Kleptomania: هر چی دوس دارید بر میدارید. مراقب باشید اثرانگشت، یا تار مو جا نذارید. گند نزنید خلاصه! :دی
× گام آخر - Exiting: گورتان را گم میکنید و به سرعت از محل سرقت دور میشوید.
در برنامههای بعدی در مورد چگونگی سرقت از منزلهایی که دارای دوربین، 5 فرد بزرگسال و مسلّط به فنون رزمی، یک عدد نوزاد جیغجیغو و سیچوئیشن ریختن پلیس و نحوهی فرار صحبت میکنم.
این طرح چند روز پیش توسط چند دزد اجرا شده و به خاطر نبوغ وخلاقیت طرح زبانزده.
قضیه از این قراره که یه خانواده تو بوکان میرن مسافرت وقتی برمیگردن میبینن هیچی تو خونشون نیست و دزد همه وسایلشونو برده....
به پلیس اطلاع میدن وچند روز میگذره تا اینکه یه نفر زنگ میزنه خونشون و بهشون میگه:
من یکی از اون دزدام که وسائلتونو برده...الان رفیقای من بهم خیانت کردن وهمه چیزو بالا کشیدن.منم میخوام لوشن بدم و اونام سود نکنن از دزدی.
خلاصه آدرس رو میده به اینا.....این خانواده هم با پلیس میرن یکی از استانهای مرکزی ولوازم خونشونو میارن.
چند روز بعد اینا دور هم نشسته بودن که چند نفر مسلح وارد خونشون میشن و بهشون میگن نترسین با شما کاری نداریم ومیرن از پشت یخجال وچند جای دیگه که مواد جاگذاری کرده بودن مواد رو بیرون میکشن و در میرن.
..............
خلاقیت ینی این
حمل مواد مخدر توسط پلیس و به صورت انبوه بدون هیچ خطری برای مواد فروشها