- شروع کننده موضوع
mahdad
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید ستاری(یا بقولی "شهید هوابرد")
سلام
خُب دوباره ایران تقریبا همه رو شگفت زده کرد.خیلی ها از جمله من به این فکر می کردن که ایران چرا فقط دنبال موشک های زمین به هواست؟چرا کاری در مورد هواپیما نمی کنیم؟چرا فقط عاشق پدافندیم؟
خب همه ی این ها با هم پاسخ داده شد ،پاسخی به نسبتِ قدرتِ نظامی ایران،خوب و قابل تامل!
جنگنده ی قاهر-اف313 ای که از شواهد و صحبت های بدست آمده خصوصیات جالبی داره:
-رادار گریزی
-کاکپیت یک تکه با جوش فلز به پلاستیک(توضیحات:نوعی جوش که فقط در انحصار وزارت دفاع آمریکا و المان بوده)
-اویونیک بسیار پیشرفته
-رادار کندویی شکل با پوشش rfy(این مورد تاحدی از حدسیات من هستش)
و...
صحبت های اسرائیلی ها وآمریکایی ها در مورد این هواپیما در نوع خودش جالبه.اسرائیلی ها گفتن که یک ماکت مسخره هستش و
امریکایی ها تا حدی ازش تعریف کردن ویک مقام استرالیایی گفته که فقط یه تقلب مسخره و خنده داره و...
این هم لینک قسمت هایی از صحبت یک خلبان هلیکوپتر بلادکفر
www.rasanehiran.com/images/docs/files/000008/nf00008376-1.flv
http://www.rasanehiran.com/vdcf.edciw6dmvgiaw.html
چیزی که خیلی جالبه کانارد های زیبا و بلندشه که میتونه یک الگوگیری از جنگندهpak-faبوده باشه.
چیز دیگه ای که جلب توجه میکنه اندازه ی کوچک این جنگنده هستش که به نظر من و خیلی افراد دیگه به رادارگریز بودن این جنگنده کمک میکنه.
ولی هنوز هم باید تا دیدن فیلم take offوlandingاین جنگنده صبر کرد.
خُب دوباره ایران تقریبا همه رو شگفت زده کرد.خیلی ها از جمله من به این فکر می کردن که ایران چرا فقط دنبال موشک های زمین به هواست؟چرا کاری در مورد هواپیما نمی کنیم؟چرا فقط عاشق پدافندیم؟
خب همه ی این ها با هم پاسخ داده شد ،پاسخی به نسبتِ قدرتِ نظامی ایران،خوب و قابل تامل!
جنگنده ی قاهر-اف313 ای که از شواهد و صحبت های بدست آمده خصوصیات جالبی داره:
-رادار گریزی
-کاکپیت یک تکه با جوش فلز به پلاستیک(توضیحات:نوعی جوش که فقط در انحصار وزارت دفاع آمریکا و المان بوده)
-اویونیک بسیار پیشرفته
-رادار کندویی شکل با پوشش rfy(این مورد تاحدی از حدسیات من هستش)
و...
صحبت های اسرائیلی ها وآمریکایی ها در مورد این هواپیما در نوع خودش جالبه.اسرائیلی ها گفتن که یک ماکت مسخره هستش و
امریکایی ها تا حدی ازش تعریف کردن ویک مقام استرالیایی گفته که فقط یه تقلب مسخره و خنده داره و...
این هم لینک قسمت هایی از صحبت یک خلبان هلیکوپتر بلادکفر
www.rasanehiran.com/images/docs/files/000008/nf00008376-1.flv
http://www.rasanehiran.com/vdcf.edciw6dmvgiaw.html
چیزی که خیلی جالبه کانارد های زیبا و بلندشه که میتونه یک الگوگیری از جنگندهpak-faبوده باشه.
چیز دیگه ای که جلب توجه میکنه اندازه ی کوچک این جنگنده هستش که به نظر من و خیلی افراد دیگه به رادارگریز بودن این جنگنده کمک میکنه.
ولی هنوز هم باید تا دیدن فیلم take offوlandingاین جنگنده صبر کرد.