- شروع کننده موضوع
Quf
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
بسمه
صحبتی است در این باب که چرا ما(محدود به سمپاد نیست) جامعه بسیار غیرعادی داریم و حتی تو خود سمپاد(که دارم تجربش میکنم؛ کم کم بحران شده)
ببینید؛ توی این سن واقعا نباید توی یک مدرسه قالب بچه ها ساکت، آروم، غمگین باشن؛ شاید ما خودمون بگیم "خسته" ولی واقعا این جامعه افسرده حساب میشه... و وقتی این مدرسه رو با کل جامعه مقایسه کنی و وجه تشابه زیادی توشون ببینی؛ یه بحران خیلی جدیه بنظرم!
اینکه الان آمار خودکشی انقدر بالاست
یا اینکه توی مترو یا BRT همه باهم دعوا دارن...
اینکه مردم با یک عده بچه شاد، مثل یک***** برخورد میکنن(نگاه چپ چپ و کلی تو سری زدن بهشون!)
درسته که یه سریش مربوط به یه سری مسائل مثل اقتصاد و سیاست میشه
ولی نه اینقدر که یه عده کثیری امید زندگیشونو از دست میدن
چرا الان ما توی ایران، هنوز بلد نیستیم ،رفاقت" کنیم؛ همش دم از تنهایی میزنیم!؟
یخورده که توی این شبکه های اجتماعی بگردید...(یه قدریش بلف هست ولی نه اینهمه)
چرا مردم ما با دیدن صحنه اعدام یک مجرم؛ که واقعا تقصیری نداشته که به اینکار افتاده، خوشحال میشن؟!
صحبتی است در این باب که چرا ما(محدود به سمپاد نیست) جامعه بسیار غیرعادی داریم و حتی تو خود سمپاد(که دارم تجربش میکنم؛ کم کم بحران شده)
ببینید؛ توی این سن واقعا نباید توی یک مدرسه قالب بچه ها ساکت، آروم، غمگین باشن؛ شاید ما خودمون بگیم "خسته" ولی واقعا این جامعه افسرده حساب میشه... و وقتی این مدرسه رو با کل جامعه مقایسه کنی و وجه تشابه زیادی توشون ببینی؛ یه بحران خیلی جدیه بنظرم!
اینکه الان آمار خودکشی انقدر بالاست
یا اینکه توی مترو یا BRT همه باهم دعوا دارن...
اینکه مردم با یک عده بچه شاد، مثل یک***** برخورد میکنن(نگاه چپ چپ و کلی تو سری زدن بهشون!)
درسته که یه سریش مربوط به یه سری مسائل مثل اقتصاد و سیاست میشه
ولی نه اینقدر که یه عده کثیری امید زندگیشونو از دست میدن
چرا الان ما توی ایران، هنوز بلد نیستیم ،رفاقت" کنیم؛ همش دم از تنهایی میزنیم!؟
یخورده که توی این شبکه های اجتماعی بگردید...(یه قدریش بلف هست ولی نه اینهمه)
چرا مردم ما با دیدن صحنه اعدام یک مجرم؛ که واقعا تقصیری نداشته که به اینکار افتاده، خوشحال میشن؟!