هيچي ديگه ميخوايم هر كسي بياد نظرشو بگه و ازش دفاع كنه!به نقل از Ehem_Ehem :
اينم ال جي!به نقل از Moein :) :هدف + چرا ال جی توشون نیست ؟!
(یک وقت خیال نکنید من طرفدار LG هستما ولی الان کلا" گیر دادم ! )
هان بذار اونم بذارم شايد برا يكي اين قضيه ي جيب و اينا مهم تره اين حرفا بود!به نقل از ▓anonymouse▓ :GLX فراموش شده !
_____
خودم HTC دارم ولی نمیدونم چرا زدم اپل ! ( شاید اپل خیلی خوبه !! )
گوشي كوچولوش الان كه سكرين داره به اين گندگي البته سامسونگ با گلگسي س ٤ خوب اومده بالا ولي بايد بيينيم اپل ايفون ٥اس رو چي كار ميكنه اگه يه چيز خوب نزنه عقب ميمونهبه نقل از m@h$en :به نظر من سامسونگ بهترین برنده!
چون سامسونگ خیلی زود گوشی میده بیرون!
تازشم از همه گروه قیمتی گوشی میزنه که همه ی افراد جامعه بتونن اونارو بخرن!
اما اپل شاید هر سال یک گوشی بزنه!
تازشم ادعاش میشه که بهترین برنده!
با اون گوشیای کوچولوش!
سلام.به نقل از jamadi1377 :گوشي كوچولوش الان كه سكرين داره به اين گندگي البته سامسونگ با گلگسي س ٤ خوب اومده بالا ولي بايد بيينيم اپل ايفون ٥اس رو چي كار ميكنه اگه يه چيز خوب نزنه عقب ميمونه
البته ايفون بهترين بخاطر اي او اس چون استفاده كه با اي او اس ميشه مثلا از سي پي يو ١ كرد براي همون استفاده و سرعت رو اندرويد بايد سي پي يو ٢ -٣ برابر كرد چون قسمت زيادي شو بيخودي تلف ميكنه
Sent from my Ipod touch using tapaltalk
اپل اصلش پيدا ميشه چرا نشه والا من نميدونم دوستاتون از كجا خريدن كه اين همه مشكل داره ولي من خودم مشكلي نداشتم بعلاوه مشكلي از طرف سي پي يو نيست مشكل از رام گوشي هاست كه دگه نميشه چند تا اپ اجرا كرد يا يسري اپ سنگين اجرا كرد از خوبي هاي ديگه اي او اس اينكه يه اپديت رو همه فريموراش اجرا ميشه به صورت اتومات مياد ولي برا اندرويد برا خيلي ها بايد رام گذاشت بعلاوه بايد منتظر ايفون ٥اس باشيم و اي او اس ٧ انسا همين خرداد ميان بيرون اينا بايد بتركوننبه نقل از m@h$en :سلام.
به نظر من قیمت های گوشی سامسونگ به امکاناتش می ارزه!
آدم تو صفحه ی 4 اینچی چشاش درد میکنه که با گوشی کار کنه!
در ضمن چه فایده که تو ایران اصل گوشیای اپل نیست!
در ضمن تو ایران از امکانات آی ا اس به طور کامل پشتیبانی نمیشه!
تازشم اپل آیفون 5و اونقدر فشرده کرده که اگه از دستت بیفته صفحه نمایشش زود ترک بر میداره!
تازه چند نفر که این گوشیو گرفتن میگن باتریش مشکل داره!
بازم بگین اپل بهتره!
در ضمن 2 تا از دوستام که گوشاشون تک هسته ایه گوشیشونو به اندروید 4 ارتقا دادن!
اصلا برای گوشیاشون اتفاقی نیفتاد!