خُب ما امروز اومدیم. مدرسهتون رو هم برای اولین بار میدیدیم.
چند تا نکته که به نظرم اومد رو میگم:
دربارهی پروژههاتون، اول اینکه خیلی زیاد بودن! نمیشد توی اون سه ساعتی که ما اونجا بودیم همهجا رو خوب و دقیق دید.
ما به جز نجوم و ریاضی و علومانسانی بقیهی قسمتها رو رفتیم.
پروژههای کامپیوترتون هم خیلی زیاد بودن! ما زیاد نموندیم ولی اون پروژههایی که دیدیم خیلی خوب بودن! مخصوصاً موتور بازیسازی که خودش به اندازهی چند تا پروژهی جدا بود.
بیشتر بخش زیست رو دیدیم فکر میکنم. دو تا پروژهی
نوروساینس [
] خیلی خوب داشتن: بررسی حرکت چشم برای تشخیص تصویر و بیوفیدبک. اینا خیلی خوب بودن به خاطر اینکه میتونن خیلی پروژههای مرتبط دیگه رو هم با همین ابزارشون انجام بدن. درمان سوختگی با آلژینات سدیم هم خیلی خوب بود. ولی یه تعداد خیلی زیادی از بقیهی پروژههای زیست و کلاً همهی قسمتها این طوری بود که هیچ کار جدیدی انجام نداده بودن. مثلاً یه آزمایش نسبتاً معمولی که قبلاً هم چندین و چند بار در سطح خیلی قویتر انجام شده بود رو دوباره انجام داده بودن. یا یه سری از پروژهها نتیجه و نتیجهگیری درست و حسابی نداشتن.
تنها قسمت ضعیفشون علوم انسانی بود. هیچی نداشتن. فقط دو تا پروژهی قرآنی.
یه نکتهی جالب هم این بود که به جز بخش کامپیوتر، توی فیزیک و زیست و حتی علوم انسانی هم چند تا پروژهی برنامهنویسی داشتن در قالب موضوعات دیگه.
فیزیک و شیمی رو زیاد اطلاعات ندارم. پروژهی یون کرافت خوب بود ولی. چقدر سوخت تولید کرده بودین!
من زیاد از مکانیک و هوافضا سر در نمیارم، خیلی هم شلوغ بود اون قسمت. ولی به نظرم اومد که پروژههای مکانیک به نسبت جدّیتر از بقیهی بخشا بودن. مخصوصاً تستِ حفظ کاتدی خیلی خوب بود!
قسمت الکترونیک هم، دو تا پروژه دیدیم. تلفیق WSN با RFID خوب بود، کیف هوشمند یا یه همچین چیزی خوب نبود، اصلاً کاربرد نداشت.
فکر میکنم ایرادی که سمینار داشت این بود که یه تعداد زیادی از پروژهها، حتی پروژههای خوب و قوی هم، هنوز جای کار داشتن. یعنی میشد پروژهها رو خیلی کاملتر از اینی که بودن ارائه داد.
یه نکتهی دیگه هم این بود که ما سر جمع ۱۰ نفر دختر هم ندیدیم تو اون مدت! یه وضع ترسناکی بود اصلاً.
در کل سمینار خوبی بود، خسته نباشید. امیدواریم دفعههای بعدی بهتر هم بشه. در ضمن، لیدرهاتون واقعاً خوب بودن. :)
× راستی چقدر حلّی یکیهای سایت کمن! از ما یاد بگیرین یه کم!