ایجاد خلا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dr.Behnaz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Dr.Behnaz

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اهواز
شهر
اهواز
مدال المپیاد
شیمی ........
بچه ها چطور میشه خلا ایجاد کرد ...به غیر از آزمایش توریچلی و قوس الکتریکی...

پاسخ : ایجاد خلا

تئوری یا عملی؟(خودتون می خواید انجام بدید؟)

عملی....آره خودم یه طرح دارم که باید خلا ایجاد کنم...و چون امکانات زیادی ندارم(فعلن) روش آسون اما به درد بخوری باشه خیلی بهتره....

بستگی داره خلا چندرصد بخوای
ی نوع مکنده هست ک با جریان آب کار میکنه خلأش ب درد تخلیه و رسوبگیری میخوره تو همه آزمایشگاهها هم پیدامیشه
ی راه دیگه م حذف اکسیژن هوای سیستمه که میتونی از نوار منیزیم داغ استفاده کنی اگ بتونی دما ر بالا ببری نیتروژن م واکنش میده
بهترین راه م استفاده از پمپ خلا با گرم کردن ظرف واکنشه ک تو بعضی آزمایشگاهها پیدا میشه
اگ میخوای وقت رو پروژه ـت بذاری و مصممی ک انجامش بدی و درضمن ب موضوع م علاقه داری بهتره ی سر بری مرکز تحقیقات معلمین استانتون تجهیزات بهتری دارن اگ م نیاز بود موافقت میکنن ک تو یکی از انستیتوها یا دانشگاه پروژه ـتُ دنبال کنی فقط باید ب اندازه کافی سمج و متقاعد کننده باشی

سعی خودمو میکنم..اما میخوام تا حد امکان سبک و قابل حمل باشه ...وزنش در حد گوشی موبایل باشه(مثلن)...وسیله ای رو با این خصوصیات سراغ دارین؟

سلام من تو تلویزیون یه روش دیدم، با بخار آب داغ حالا نمیونم به درد کارتون میخوره یا نه :-??-این هم روشش:
اول بخار آب داغ رو وارد ظرفمون میکنیم بعد که هوای توش خالی شد وفقط بخار آب موند شیر ظرفمون رو(اگه داره) می بندیم حالا روش آب سرد میریزیم اگه میترسید که ظرفتون بشکنه کم کم سردش کنید تا دمای حدود 0درجه.. با این روش(مخصوصا اگه سریع انجامش بدیم) تقریبا خلا کامل ایجادمیشه. :)

Back
بالا