راهنمایی از بچه های موفق تو آزمون ورودی دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع benita
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

benita

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
سلام به همگی
من امسال سال سوم راهنمایی هستم و همونطور که میدونید خرداد ماه آزمون ورودی مدارس شروع میشه. تا الان برنامه خاصی برای این آزمون ها نداشته ام ولی تو این 2 ماه باقی مونده می خوام با معلم خصوصی اگر بشه خودم رو برسونم. از اونجا که شما این راه رو رفتید و معلم ها و کتاب های خوب و موثر رو میشناسید، معلم خوبی رو میتونید معرفی کنید؟
ممنون میشم اگر بتونید راهنماییم کنید .راستی اینم ایمیلم: rezayat_maryam@yahoo.com

پاسخ : راهنمایی از بچه های موفق تو آزمون ورودی دبیرستان

به نظر من عید فرصته خوبیه و اصلا نیاز نیست آدم معلم خصوصی بگیره

ببین من خودم از عیدم استفاده خوب نکردم اما پشیمون شدم
به نظر من فقط کافیه نکته برداری کنی و نکته هارو دو یا سه روز قبل امتحان اصلی بخونی

مگه ازمون ورودى دارين؟

این جور که پیداست ما امسال آزمون ورودی نمیدیم :-?

درسته آزمون نمیدین ولی امکان داره که از یه مرکز به یه مرکز دیگه انتقال داده بشین طبق اون آزمون 2 اردیبهشت تعیین میشه
ولی خیلی به خودت فشار نیار من خودم همینجوری امتحان دادم یعنی فقط دو روز دیگه مونده به آزمون فقط تست زدم اونم الکی وقت پر کنی همین
ولی دارم دوستایی که برای این آزمون خیلی کارا کردن ولی قبول نشدن و دوستایی که خیلی به خودشون فشار آوردن ولی آزمون براشون خیلی راحت بوده و پشیمون شدن که اونهمه فشار آوردن به خودشون
شماهم خیلی نگران نباش دبیرستان تو سمپاد خوااهی موند ولی چه مرکزی بستگی به امتحانت داره و محلی که زندگی میکنی مثلا تو تهران امسال بر اساس منطقه زندگی بچه ها رو پخش میکنن الا بچه هایی که از راهنمایی تو خود یه مرکزی بودن تو همون مرکز میمونن همونجا احتمالا ، بازم میگم بستگی به آزمون دارد البته

Back
بالا