خیلی ساده انگارانست اگر که "پیام" فیلم رو کمک کردن به نیازمندا ولی با ریا فرض کنیم .به نقل از ـــــــارا :من این فیلمُ تو سینما دیدم. یادمه اولّش ینی قبل از تیتراژش فکر کنم، یه آیهای گذاشته بودن که دربارهی انفاق بود و این خودش یه پیشفرضی رو به وجود میآورد دربارهی پیام فیلم.اینکه اون دونفر سعی داشتن کمک کنن به نیازمندا، ولی این کارُ با یه حالتِ ریاکاری انجام میدادن.
این فیلم پر از کاراکترهای گذرا بود، و فقط دوتا شخصیت اصلی داشت. امّا به نظر من انقدر شخصیتپردازیش خوب انجام شده بود که اونا هم به اندازهی خودشون تاثیرگذار بودن.
یک نکتهای که من هنوز درک نکردمش، اون صحنهی خاک کردنِ نوزاد بود. نمیدونم مانی حقیقی چی رو میخواست بفهمونه با اون صحنه، منظورش چی بود؟ کسی نظری داره آیا؟ :د
منم حرفی از هدفشون نزدم، گفتم اگه داشتن کمک میکردن، پس چرا انقدر با خشونت؟ چرا با این روش؟به نقل از Zero Tolerance :خیلی ساده انگارانست اگر که "پیام" فیلم رو کمک کردن به نیازمندا ولی با ریا فرض کنیم .
بیشتر به نظر میومد یه برنامه ای چیزی میخوان بسازن .
یعنی ترجیح میدم هدفشون از پول پخش کردن رو چیزی در نظر نگیرم .
پیام فیلم فقط در مورد اون دو شخص اصلی نیستبه نقل از ـــــــارا :منم حرفی از هدفشون نزدم، گفتم اگه داشتن کمک میکردن، پس چرا انقدر با خشونت؟ چرا با این روش؟
+ من پیام فیلم رو به آیهای که اوّل فیلم نشون داد کاملاً مرتبط میدونم. چرا سادهانگارانهست؟