سلام.
اینجا میخوایم سری دوم مسابقهی هفتسینهای خلّاقانهی سمپادیا رو برگزار کنیم. پس دستبهکار شید. سفرههاتون رو با ابتکار بچینید، عکس بگیرید و پست کنید!
تا پنجم[nb]هفتم[/nb] فروردین میتونید تو مسابقه شرکت کنید. بعد، بسته به تعداد شرکتکنندهها با تعداد لایکها یا نظرسنجی یا داوری برنده رو مشخص و بهش نشان خلّاقیت اهدا میکنیم. پس لطفاً معیارتون برای لایک/رأی، نوآوری و خلّاقیت باشه.
لطفاً عکسهاتون رو با حجم پایین و حداکثر عرض ۶۵۰ ارسال کنید تا از کادر بیرون نزنه و لود صفحه برای کمسرعتها سخت نشه. درضمن تو سرورهای مطمئن -مثل پیکوفایل- آپلود رو انجام بدید تا «این میراث ماندگار برای نسلهای بعد حفظ شه». :د
پ.ن : خیلی تو قید و بند عکاسی نباشین! مسابقه ی عکاسی که نیست ! خلاقیته ! یعنی محتوا ی عکستون خیلی مهمتر از ظاهر و جینگول پونگولیای یتعلقهم به هست ! و اینکه لایک فقط واسه شروع کاره و شاید لازم باشه تصمیم نهایی به عهده ی داور حق باشه پس الکی هم وقتتون رو دنبال رای جمع کردن نزارین، دقت کنین ، خلاق باشین و ما را مستفیض کنین، مچّکرم !
سلام این ماله منه البته سین هاش خیلی عجیب غریب انتخاب شده خو خیلی مخصوصه سمپادی ها و اللخصوص المپیاد کامپیوتری ها هست
خب معرفی می کنم :
۱. ارم شریف سمپاد
۲. ارم سمینار دوره خودم.
۳. جلد کتاب سی ال ار اس تو مک بوکم :P
۴. سیمه برق هر سیمه برقی که در منزل موجود بود.
۶. سی دی اگه خیلی دقت کنید متوجه ۲ سی دی از البوم هایه پینک فلوید میشید. (خدا رینگت پولشونو دادم :-[) و دیگه سی دی سوزه و اوبوتو هستن.
۷. ساعت مچی قدیمی خودم (سواچ تشریف دارن از هدایایه سال هایه پیش هستن و کلی خاطره همراه دارن)
سین هایه اضافی :
چون صورتی سین نداره من می نویسم بلیز سورتی هایلایت سورتی.
سطل
تسمیم (بخوانید تصمیم) گرفتم اسمشو بذارم وای تو سین (بخوانید وای تو کی Y2K)
جا هفت سین.
البته ایده ی اولیه از تینا رادوند بود (همسره خودمه اصلنشم تو خانواده سمپادیا )
لینکش داشت یادم میرفت بدم :
http://uploadtak.com/images/k273_IMG_6523.jpg
در ادامه ، عکسایی که هفت سین کامله بد شدن متاسفانه (مدرسه بود و شلوغ و اینا ) عکسی هم که نسبت به بقیش بهتر شده بود معلم محترم ریاضی به همش ریخته بود اونی هم که عکس بهتر شده سفره کامل نیست ( سکه ها و سیب و ماهی که باید توی آب باشن نیستند)
در کل این عکسا رو فعلا میذارم دوباره که کاملش کردم(نوروز) عکسا رو عوض میکنم :د
1-این هفت سین کامل نیست ، ماهی ها و سکه و اینا کامل نیستن ولی خب عکس بهتر شده .
2-هفت سین از بالا (اینجانب به خاطر فوکوس نبودن و زاویه بد عذر خواهی میکنم)
بله اینم یه نیمچه هفت سین ما که تو مدرسه ساختیم متاسفانه چون من دارم میرم نمیشه دوباره عکس بگیرم
شما فرض کنین که تو هر دونه از اون صندوقچه ها یه سینه وسطم یه ظرف آبه که توش سیبه و سبزه ای که دورش یه مار پیچیده
بعد چون دهه فاطمیه هم بود یه تابلو هم با این موضوع گذاشتیم
بودجه شم مدرسه داد
http://s1.picofile.com/file/7695849779/579107_226698000804751_2014938401_n.jpg
بچه ها یه چیزیو دیدم، لازم به تذکره، خیلی تو قید و بند عکاسی نباشین! مسابقه ی عکاسی که نیست ! خلاقیته ! یعنی محتوا ی عکستون خیلی مهمتر از ظاهر و جینگول پونگولیای یتعلقهم به هست ! و اینکه لایک فقط واسه شروع کاره و شاید لازم باشه تصمیم نهایی به عهده ی داور حق باشه پس الکی هم وقتتون رو دنبال رای جمع کردن نزارین، دقت کنین ، خلاق باشین و ما را مستفیض کنین، مچّکرم !
اینم از هفتسین من
لحظاتی پیش ساختش تموم شد
فقط این دست داداشه ما مدام میلرزید(احتمالا دچار اختلال عصبی شده بوده ) ، بطور طبیعی شادو دار شد
توضیح:
اونایی که توشون هفتسین چیده شده توپ هستن(ازین توپای استخر توپ ) که رنگشون کردم
نخ های اتصال نخ گونیه و گره هاشم جزء قسمت های هنریه کارِ
اونم که مشخصه دیگه شاخه ی درخته، یه شکوفه های ریزیم روش چسبوندم که دیده نمیشه داخل عکس
عید همتون مبارک سال خوبی داشته باشید
اینم از هفت سین خلاقانه من:
نکته: بقیه اجزا سفره توی این کوزهه هستن (امکان عکس برداری وجود نداشت) فقط این سیبه موند که از در کوزه رد نشد گذاشتم رو سرش بمونه