پاسخ : بوشهر مهد دلیران
چرا اینجا کسی پست نمیده
آهای بچه های بوشهری کجایید که تاپیکتون خوابیده X-(
خودم میگم
قلعه کلات:
این قلعه تو زمان حمله انگلستان به ایران مورد استفاده قرار گرفته و جای اصابت گلوله توپ به برج غربی اون هم هنوز هم باقیمونده .داخل این قلعه اسرای انگلیسی نگهداری میشدن . قلعه مشتمل بر چهار برج و بارو و قلعه میانیه و دارای تاسیسات خصوصی برای ساکنین قلعه ست . ساختمون قلعه از خشت خام و گل ساخته شده.
كليساي ظهور مسيح بوشهر :
اين كليسا مربوط به زمان تاسيس كمپاني هند خاوري يعني اوايل قرن 19 م. هستش. اين كليساي كوچیك کنار ساختمان كنسولگري سابق انگليس و اداره دارايي پيشين بوشهر قرار داره.
گوردختر:
گور دختر یعنی دختر زرتشتی اینجور که من شنیدم والا . بنای گور دختر خیلی شبیه به آرامگاه کوروش هخامنشیه تو جاده برازجان- کازرون تو منطقه تنگ ارم واقع شده و قدمت اون به قرن ششم قبل از میلاد برمیگرده.
سقف و بدنه سنگی این آرامگاه از۲۴ قطعه سنگ تشکیل شده .این بنا قدمت منطقه برازجان را تایید می کند
بخوصوص که کوشک اردشیر ساسانی هم در نزدیکی این بنای باستانی واقع است .این احتمال وجود دارد که این بنا مربوط به آرامگاه دختر یا خواهر کوروش هخامنشی باشد.
بندر سیراف:
سیراف یکی از شهرهای قدیمی استان بوشهر هست. بازموندههای اون در نزدیکی بندر طاهری فعلی دیده میشه. سیراف زمانی از بندرهای اصلی ایران و خاورمیانه و محل پهلوگیری کشتیهای بزرگ بود. بازرگانان سیرافی به دوردستهای آسیا و افریقا سفر دریایی میکردند.
ولی طی یک زلزله و سونامی حاصله از آن در بهار سال 398 قمری قسمت عمده این بندر پر رونق به زیر آب رفت و فقط مسجد جامع سیراف و قلعه نصوری و گور دخمه و بازار آن باقیمانده است.
جزیره شیف:
فقط میدونم شما بوشهره و جزیره ای ماسه ایه.
جزیره شیف
قلعه نصوری:
متاسفانه اطلاعاتی ازش ندارم
........
جاذبه های طبیعی تنگستان