پاسخ : رقابت های انتخابی مقدماتی جام جهانی 2014
این چه وضع تیم ملیه که داریم؟
خب نمیشد دیشب اون دروزاه بان جدیده،داوری رو بازی بده لااقل؟ این رحمان احمدی اصلا سر جاش نبود
هی الکی میومد بیرون
بازی هم که افتضاح بود رسما
کویتی ها هم که کاملا مثل تیمای عربی بازی کردن و از تمارض کم نیاوردن
دفاع تیم ملی افتضاحه...افتضاح...اصن اون بازیکن کویت نباید وارد محوطه جریمه میشد که بخواد پنالتی بگیره...مهاجما هم اصلا فرصت طلب نیسن به نظرم،دژاگه هم نمیدونم چرا کار نمایشی میکرد همش
کلا ناامید نسبت به این تیم...تقریبا غیر ممکنه قطر رو تو خونه ش ببریم،حالا ما فرض میکنیم ببریم،بازم به نظرم کره ای که تو دیقه 96 قطر رو برد ازبکستان رو نمیبره...و اگه ازبکستان کره رو ببره،ما باید همه بازیامون تو خرداد رو ببریم...عمرا
خرداد تلخ بازم
حالا فک کنیم ما سوم میشیم و تیم سوم اونور رو میبریم بعد باید با تیم 5 ام آمریکای جنوبی پلی آف برگزار کنیم...این تیم میتونه ونزوئلا یا شیلی باشه احتمالا
ینی یک درصد فک کنین ما بتونیم ببریم ونزوئلا یا شیلی رو
ناامید از این تیم
وقتی تیمای گروه ایران معلوم شدن گفتم چشم بسته هم صعود میکنیم...ولی حالا...
بهتره بیخیال شیم کلا
به نقل از Fateme.RMA :
ايران ---->
عمرا اگه اين تيم جام جهاني بره!
پرتغال هم كه برد آذربايجانو! اگه نميبرد فاجعه پيش ميومد! فابيو هم كه مصدوم نبود و بازي كرد!
خيليم خوب بازي كرد و يك پاس گلم كه داد!
انگليسم كه اصن كشته خودشو! با مونته نگرو مساوي كرد!
اسپانيا و فرانسم كه خيلي خوب بود! ولي اسپانيا بازم اون اسپانياي 2008 نيس!
ويكتور والدز شگفت زده كرد منو ديشب!
ميتونه تا وقتي كاپيتان ايكر برميگرده اميدوار باشه!
آربلوآ هم قابل قبول تر بود نسبتا! اگه بخوايم بازيش جلو فنلاندو در نظر بگيريم، ديشب پيشرفتش محسوس بود!
+بازي آلمان من هايلاتشو پيدا نكردم! چه جوريا بود؟!
رژیم غاصب هم بازی داشت ؟
من اونجا که خوندم گفته بود کونترائو مصدومه و نمیرسه به بازی! ولی انگار رسیده و پاس گل داده حتی
البته خب آذربایجان رو قطعا باید میبردن خو
من بازی انگلیس رو 6 دیقه اولشو دیدم که رونی گل زد گفتم انگلیس پر گل میبره ولی بعدش معلوم شد مساوی کرده...امکان اینکه انگلیس بره پلی آف هست
ببینید اصولا اسپانیا تو یورو هم همین بود به نظرم...حالا یه ذره بهتر...بارسا هم داشت به این آفت پاسای بیهوده در نیمه خودی دچار میشد که خداروشکر برگشت به اصل خودش...ولی برای اسپانیا این روش موثره چون مدافعایی بهتر از مدافعای بارسا داره و میتونه دقیقا با همین روش هم به خوبی نتیجه بگیره،قطعا اسپانیا هیچ وقت دیگه اسپانیای 2008 و 2010 نمیشه ولی هم چنان نتیجه خواهد گرفت و افت در کوتاه مدت نخواهد داشت
نکته جالب پدروه که اصولا تو بارسا فقط موقعیت خراب میکنه و تو اسپانیا واقعا خوب بازی میکنه...پدرو تو اسپانیا واقعا خوبه
ببینید اصولا والدز یه شبایی متحول میشه و نه تنها خودش فوق العاده عمل میکنه بلکه شانس زیادی هم به سراغش میاد یوهویی
من مطمئنم دیشب اگه کاسیاس بود اسپانیا حداقل یه گل میخورد،دیشب هم یه گل نخورد چون والدز علاوه بر عالی بودن شانس بسیار زیادی یوهو بهش رو کرده بود
با بازی دیشب فرانسه جلو اسپانیا من کاملا مطمئن شدم که فرانسه به هیچ وجه یه تیم مدعی نیس و اصلا هماهنگی کافی رو ندارن
دیشب شاید اگه زودتر ژیرو رو به جای بنزما میاورد بهتر بود چون بنزما اصلا خوب نبود به نظرم
+من بازی رو ندیدم ولی از هایلاتش میشد فهمید خوب بوده
اما خب قراقستان تیمی نیس که به آلمان گل بزنه به نظرم
ضعف خط دفاع آلمان و نبود هوملز ولی دیشب نویر چرا همچین کرد؟ خدایا،نمیدونم چرا اون کارو کرد واقعا،نکته جالب هم این که هر 4 تا گل رو بازیکنای دورتموند زدن،رویس هم دو تا گل زد
کلا خیلی خوبه رویس،خیلی آینده داره،گلاشم قشنگ بودن
+آرژانتین هم با بولیوی 1-1 مساوی کرد...اصولا آرژانتین نمیتونه تو لاپاز بولیوی رو ببره،ارتفاع هم بی تاثیر نیس ولی نمیدونم کلا چه مشکلی داره با بولیوی