رقابت های انتخابی مقدماتی جام جهانی 2014

وضعیت
موضوع بسته شده است.
  • شروع کننده موضوع

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم
همونطور که میدونید الان رقابت های انتخابی مقدماتی جام جهانی 2014 توی قاره های مختلف در حال برگزاری،از آسیا 4 تیم مستقیم و یک تیم پلی آف،از اروپا 13 تیم مستقیم،از آفریقا 5 تیم مستقیم، از حوزه کونکاکاف 3 تیم مستقیم و 1 تیم پلی آف،اقیانوسیه 1 تیم در پلی آف و آمریکای جنوبی 4 تیم مستقیم و 1 سهمیه پلی آف +برزیل میزبان به جام جهانی صعود میکنن
ازبکستان،کره جنوبی،ایران،قطر و لبنان توی یه گروه قرار دارن که 2 تیم سرگروه مستقیم به جام جهانی میرن
جدول مقدماتي جام جهاني قاره آسيا گروه A:
تیم: امتیازات: بازیها:
ازبکستان 8 5
کره جنوبی 7 4
ایران 7 5
قطر 7 5
لبنان 4 5

جدول مقدماتی قاره آسیا گروه B:
تیم: امتیازات: بازیها:
ژاپن 13 5
استرالیا 5 4
عراق 5 5
عمان 5 5
اردن 4 5

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : رقابت های انتخابی مقدماتی جام جهانی 2014

مرسي آيدا نياز به چنين تاپيكي به شدت احساس ميشد! :-"

ديشب كه بازي ها تو اروپا برگزار شد
جالبه كه تيم هاي شاخصي مثل اسپانيا و انگليس تو گروهاشون دومن! به خصوص انگلستان كه با اون همه ستاره 2 امتياز از مونته نگرو عقبه!
اسپانيا هم خيلي محسوس افت كرده! :rolleyes: تساوي با فنلاند هم مصداق اين حرفه! :-< بايد ديد با فرانسه چيكار ميكنه...
وضعيت گروه F هم جالب شده... پرتغال كارش داره سخت ميشه و رژيم غاصب صهيونيستي :-" هم شگفتي ساز شده!
هلند و آلمان هم تو گروه هاي Cو D به نظر نميرسه كار چندان سختي داشته باشن!

• لایک
امتیازات: MePeR
  • شروع کننده موضوع

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Fateme.RMA :
مرسي آيدا نياز به چنين تاپيكي به شدت احساس ميشد! :-"

ديشب كه بازي ها تو اروپا برگزار شد
جالبه كه تيم هاي شاخصي مثل اسپانيا و انگليس تو گروهاشون دومن! به خصوص انگلستان كه با اون همه ستاره 2 امتياز از مونته نگرو عقبه!
اسپانيا هم خيلي محسوس افت كرده! :rolleyes: تساوي با فنلاند هم مصداق اين حرفه! :-< بايد ديد با فرانسه چيكار ميكنه...
وضعيت گروه F هم جالب شده... پرتغال كارش داره سخت ميشه و رژيم غاصب صهيونيستي :-" هم شگفتي ساز شده!
هلند و آلمان هم تو گروه هاي Cو D به نظر نميرسه كار چندان سختي داشته باشن!
خواهش،دیدم تاپیک رئال مکان مناسبی برا این بحثا نیست :-"
این مونته نگرو جالبه...من فک میکردم انگلیس اول باشه بعد دیدم نه خیر تو جدول مونته نگرو اوله و :O شدم،در هر حال فک نکنم انگلیس بره پلی آف،مونته نگرو کم میاره یه جایی
البته من هنوز فک کنم برا قضاوت در مورد افت زوده...ولی خب طبیعتا دیگه اسپانیا،اسپانیای 2010 نیست و نخواهد شد
فرانسه با یه تساوی تو پاریس به عنوان سرگروه صعود میکنه مگر اینکه یه شگفتی اتفاق بیفته و فنلاند و گرجستان فرانسه رو ببرن مثلا!
به هر حال اسپانیا باید فرانسه رو ببره حتما تا کارش مشکل نشه و خب اسپانیا پتانسیل این کارو هنوزم داره
پرتغال الان سومه تو گروهش ینی اگه وضع همینطور بمونه و رژیم غاصب صهیونیستی هم کم نیاره یه جایی و همینطوری ادامه بده پرتغال حتی به پلی آف هم نمیره
هنلد که از الان میتونم بگم صعود کرده ولی آلمان با وجود سوئد هنوز نمیشه با قاطعیت حرفی زد(هر چند 5 امتیاز فاصله دارن به هر حال)
توی آمریکای جنوبی هم 4 تا تیم اول گروه به علاوه برزیل میزبان با تیم 5ام به صورت پلی آف (فک کنم با نماینده آسیا) صعود میکنن
که آرژانتین اوله و تقریبا صعودش رو قطعی کرده(تو بازی با ونزوئلا هم هیگواین 2 گل زد و مسی 1 گل و دو تا پاس گل هیگواین رو داد،به نظرم این آرژانتین خطرناکه چون ستاره هاش با هم هماهنگ شدن)

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

من خلاصه بازی آرژانتینُ دیدم واقعا تیم قوی ای شده این تیم درسته گل آخرشون آفساید بود ولی واقعا بازی قشنگی بود.
مسی و ایگواین چقدر خوب با هم مچ شدن. فعلا که بالا بودن سطح لالیگا به نفع آرژانتین شده :)) اسپانیا خیلی بد بود خیلی.
اسپانیا باز برای ما یه قربانی داشت: آلبا.واقعا وضع مصدومامون خیلی بد شده. :rolleyes:
با این بازیا که من دیدم واقعا آرژانتینو یکی از مدعی ها می دونم البته میدونم زوده واسه قضاوت ولی تیم خوبیه.
مسی هم که فک نکنم تعریف بخواد واقعا خوب بود یه گل دوتا پاس گل.دوست ندارم اسپانیا افت کنه ولی الان حتی اون سایه ی تیم پارسال هم نیست متاسفانه.

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

چیزی که باعث خوشحالی منه درخشش تیم جوونِ بلژیک تو مسابقات انتخابی هست و الان هم توی گروهشون صدرنشینن! >:D<
امیدوارم این نسل طلایی بلژیک تو جام جهانی موفق باشن. 8->

• شروع کننده موضوع

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

خب امشب این رقابتا تو اروپا ادامه پیدا میکنه و تو حساس ترین بازی اسپانیا و فرانسه تو پاریس به مصاف هم میرن.
بازی مهم دیگه هم بازی آذربایجان و پرتغاله چون پرتغال حتما باید این بازی رو ببره واسه صعود به جام جهانی،پرتغال رونالدو(محروم)کونترائو(مصدوم)و نانی(مصدوم) رو نداره تو این بازی.

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

دیشب مسابقات انتخاب تو آسیا برگزار شد، تو گروه ایران هم ازبکستان و کره،لبنان و قطر رو بردن و کار ایران سخت شد.
حالا ایران باید قطر رو تو خونه حریف ببره که با بازی دیشبی که ایران با کویت کرد من چِشَم آب نیمخوره. اگر هم که کره نتونهازبکستان رو ببره ایران باید هر سه تا بازی مونده رو ببره که غیرممکنه! اگر هم سوم بشه و فرضا تیم سوم گروه دیگه رو بزنه باید با تیم پنجم آمریکای جنوبی بازی کنه اون رو میبازه. :-<

تو اروپا هم که اسپانیا فرانسه رو برد و رفت صدر جدول، انگلیس با مونته نگرو مساوی کرد خونه حریف، هر چند بازم فکر میکنم انگلیس صدرنشین میشه،پرتغال با لشگر مصدوم و محرومش برد ولی هنوز سومه تو جدول و تفاضل گلش از اسرائیل کمتره . بلژیک هم بازیش رو برد و صدرنشین موند. >:D<

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

سر هرچی خواستید شرط میبندم که ایران جام جهانی برو نیست !
فکر نمیکنم تو تاریخ رقابت های انتخابی ایران توی گروهی راحت تر از این افتاده باشه و در عین حال بازی هایی به بدی اونچه دیدیم انجام داده باشه.
تازه اگر ایران بازی رفت با لبنان رو هم برده بود میشد 10 امتیازی که اگر کره هم بازی بعدیش رو ببره با احتساب یک بازی کمتر با کره هم امتیاز میشد و ما تازه اون موقع باید به صعود فکر میکردیم نه الان که با هفت امتیاز سومیم و کره با دو بازی کمتر دوم !

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

ايران ----> :-w
عمرا اگه اين تيم جام جهاني بره! :|

پرتغال هم كه برد آذربايجانو! اگه نميبرد فاجعه پيش ميومد! فابيو هم كه مصدوم نبود و بازي كرد! :-?? خيليم خوب بازي كرد و يك پاس گلم كه داد! >:D<
انگليسم كه اصن كشته خودشو! با مونته نگرو مساوي كرد! :|
اسپانيا و فرانسم كه خيلي خوب بود! ولي اسپانيا بازم اون اسپانياي 2008 نيس! :((
ويكتور والدز شگفت زده كرد منو ديشب! :D ميتونه تا وقتي كاپيتان ايكر برميگرده اميدوار باشه! :))
آربلوآ هم قابل قبول تر بود نسبتا!‌ اگه بخوايم بازيش جلو فنلاندو در نظر بگيريم، ديشب پيشرفتش محسوس بود! :-"

+بازي آلمان من هايلاتشو پيدا نكردم! چه جوريا بود؟!

• شروع کننده موضوع

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

این چه وضع تیم ملیه که داریم؟ :-< خب نمیشد دیشب اون دروزاه بان جدیده،داوری رو بازی بده لااقل؟ این رحمان احمدی اصلا سر جاش نبود :rolleyes: هی الکی میومد بیرون :rolleyes: بازی هم که افتضاح بود رسما :| کویتی ها هم که کاملا مثل تیمای عربی بازی کردن و از تمارض کم نیاوردن :rolleyes: دفاع تیم ملی افتضاحه...افتضاح...اصن اون بازیکن کویت نباید وارد محوطه جریمه میشد که بخواد پنالتی بگیره...مهاجما هم اصلا فرصت طلب نیسن به نظرم،دژاگه هم نمیدونم چرا کار نمایشی میکرد همش :|
کلا ناامید نسبت به این تیم...تقریبا غیر ممکنه قطر رو تو خونه ش ببریم،حالا ما فرض میکنیم ببریم،بازم به نظرم کره ای که تو دیقه 96 قطر رو برد ازبکستان رو نمیبره...و اگه ازبکستان کره رو ببره،ما باید همه بازیامون تو خرداد رو ببریم...عمرا :| خرداد تلخ بازم :| حالا فک کنیم ما سوم میشیم و تیم سوم اونور رو میبریم بعد باید با تیم 5 ام آمریکای جنوبی پلی آف برگزار کنیم...این تیم میتونه ونزوئلا یا شیلی باشه احتمالا :-? ینی یک درصد فک کنین ما بتونیم ببریم ونزوئلا یا شیلی رو :))
ناامید از این تیم :| وقتی تیمای گروه ایران معلوم شدن گفتم چشم بسته هم صعود میکنیم...ولی حالا... :rolleyes: بهتره بیخیال شیم کلا
به نقل از Fateme.RMA :
ايران ----> :-w
عمرا اگه اين تيم جام جهاني بره! :|

پرتغال هم كه برد آذربايجانو! اگه نميبرد فاجعه پيش ميومد! فابيو هم كه مصدوم نبود و بازي كرد! :-?? خيليم خوب بازي كرد و يك پاس گلم كه داد! >:D<
انگليسم كه اصن كشته خودشو! با مونته نگرو مساوي كرد! :|
اسپانيا و فرانسم كه خيلي خوب بود! ولي اسپانيا بازم اون اسپانياي 2008 نيس! :((
ويكتور والدز شگفت زده كرد منو ديشب! :D ميتونه تا وقتي كاپيتان ايكر برميگرده اميدوار باشه! :))
آربلوآ هم قابل قبول تر بود نسبتا!‌ اگه بخوايم بازيش جلو فنلاندو در نظر بگيريم، ديشب پيشرفتش محسوس بود! :-"

+بازي آلمان من هايلاتشو پيدا نكردم! چه جوريا بود؟!
رژیم غاصب هم بازی داشت ؟ :-?
من اونجا که خوندم گفته بود کونترائو مصدومه و نمیرسه به بازی! ولی انگار رسیده و پاس گل داده حتی :-" البته خب آذربایجان رو قطعا باید میبردن خو :-"
من بازی انگلیس رو 6 دیقه اولشو دیدم که رونی گل زد گفتم انگلیس پر گل میبره ولی بعدش معلوم شد مساوی کرده...امکان اینکه انگلیس بره پلی آف هست
ببینید اصولا اسپانیا تو یورو هم همین بود به نظرم...حالا یه ذره بهتر...بارسا هم داشت به این آفت پاسای بیهوده در نیمه خودی دچار میشد که خداروشکر برگشت به اصل خودش...ولی برای اسپانیا این روش موثره چون مدافعایی بهتر از مدافعای بارسا داره و میتونه دقیقا با همین روش هم به خوبی نتیجه بگیره،قطعا اسپانیا هیچ وقت دیگه اسپانیای 2008 و 2010 نمیشه ولی هم چنان نتیجه خواهد گرفت و افت در کوتاه مدت نخواهد داشت
نکته جالب پدروه که اصولا تو بارسا فقط موقعیت خراب میکنه و تو اسپانیا واقعا خوب بازی میکنه...پدرو تو اسپانیا واقعا خوبه
ببینید اصولا والدز یه شبایی متحول میشه و نه تنها خودش فوق العاده عمل میکنه بلکه شانس زیادی هم به سراغش میاد یوهویی :-" من مطمئنم دیشب اگه کاسیاس بود اسپانیا حداقل یه گل میخورد،دیشب هم یه گل نخورد چون والدز علاوه بر عالی بودن شانس بسیار زیادی یوهو بهش رو کرده بود :))
با بازی دیشب فرانسه جلو اسپانیا من کاملا مطمئن شدم که فرانسه به هیچ وجه یه تیم مدعی نیس و اصلا هماهنگی کافی رو ندارن
دیشب شاید اگه زودتر ژیرو رو به جای بنزما میاورد بهتر بود چون بنزما اصلا خوب نبود به نظرم :-?
+من بازی رو ندیدم ولی از هایلاتش میشد فهمید خوب بوده :-? اما خب قراقستان تیمی نیس که به آلمان گل بزنه به نظرم :rolleyes:ضعف خط دفاع آلمان و نبود هوملز ولی دیشب نویر چرا همچین کرد؟ خدایا،نمیدونم چرا اون کارو کرد واقعا،نکته جالب هم این که هر 4 تا گل رو بازیکنای دورتموند زدن،رویس هم دو تا گل زد 8-> کلا خیلی خوبه رویس،خیلی آینده داره،گلاشم قشنگ بودن
+آرژانتین هم با بولیوی 1-1 مساوی کرد...اصولا آرژانتین نمیتونه تو لاپاز بولیوی رو ببره،ارتفاع هم بی تاثیر نیس ولی نمیدونم کلا چه مشکلی داره با بولیوی

Luna H.

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبدکاووس
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
داروسازی

نتیجه بازیهای دیشب تو اروپا:
گروه اول
مقدونیه 2-1 ولز
صربستان 1-1 کرواسی
اسکاتلند 0-2 بلژیک
گروه دوم
چک 1-2 ارمنستان
مالت 1-2 دانمارک
ایتالیا 1-0 بلغارستان
گروه سوم
قزاقستان 2-1 جزایر فارو
ایرلند 1-2 سوئد
آلمان 3-0 اتریش
گروه چهارم
رومانی 3-0 مجارستان
ترکیه 5-0 اندورا
استونی 2-3 هلند
گروه پنجم
نروژ 2-0 قبرس
اسلوونی 1-0 آلبانی
سوئیس 4-4 ایسلند
گروه ششم
روسیه 4-1 لوگزامبورگ
ایرلند شمالی 2-4 پرتغال
گروه هفتم
لاتویا 2-1 لتونی
بوسنی 0-1 اسلوواکی
لیختن اشتاین 0-1 یونان
گروه هشتم
اوکراین 9-0 سن مارینو
لهستان 1-1 مونته نگرو
انگلستان 4-0 مولداوی
گروه نهم
گرجستان 0-0 فرانسه
فنلاند 0-2 اسپانیا

• شروع کننده موضوع

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

من بازی آلمان-اتریش رو دیدم، خیلی بازی قشنگی بود. اتریش هم موقعیت خطرناک زیاد داشت ولی خط دفاع تقریبا مطمئن نشون داد، نویر هم که این روزا واقعا آماده س. گلای آلمان رو هم کلوزه و کروس و مولر زدن. کلوزه با این گل به رکورد گل های ملی گرد مولر رسید.لام هم 100 امین بازی ملیش رو تجربه کرد، الیور کان و بالاک هم تو ورزشگاه بودن. بالاک هم عملا دیگه با فدراسیون فوتبال آلمان آشتی کرد.
در کل هم بازی خیلی خوب و قشنگی بود. هر دو تا تیم به شدت تهاجمی بازی میکردن و بازی آلمان هم به مراتب بهتر و روون تر و سرعتی تر از یورو شده. در کل میشه بهش خیلی امیدوار بود چون به شدت هماهنگ ه و بازیکنای خیلی خوبی داره( تازه گوتزه و شواینی هم این بازی فک کنم مصدوم بودن) رویس خیلی خوب بازی کرد فقط یه جاهایی توپ لو میداد الکی. در کل به رویس و کروس میشه خیلی امیدوار بود. لوو هم کلوزه رو به گومز ترجیح میده، گومز اگه میخواد تو جام جهانی بازی کنه باید خیلی بدرخشه تو فیورنتینا. هوودس که جای اشملتزر اومد تو زمین واقعا عالی بود، دراکسلر هم اون اواخر اومد جای رویس.
الان آلمان با 5 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم که سوئد ه صدرنشینه تو گروهش.

Luna H.

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبدکاووس
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از آیدا-ق :
من بازی آلمان-اتریش رو دیدم، خیلی بازی قشنگی بود. اتریش هم موقعیت خطرناک زیاد داشت ولی خط دفاع تقریبا مطمئن نشون داد، نویر هم که این روزا واقعا آماده س. گلای آلمان رو هم کلوزه و کروس و مولر زدن. کلوزه با این گل به رکورد گل های ملی گرد مولر رسید.لام هم 100 امین بازی ملیش رو تجربه کرد، الیور کان و بالاک هم تو ورزشگاه بودن. بالاک هم عملا دیگه با فدراسیون فوتبال آلمان آشتی کرد.
در کل هم بازی خیلی خوب و قشنگی بود. هر دو تا تیم به شدت تهاجمی بازی میکردن و بازی آلمان هم به مراتب بهتر و روون تر و سرعتی تر از یورو شده. در کل میشه بهش خیلی امیدوار بود چون به شدت هماهنگ ه و بازیکنای خیلی خوبی داره( تازه گوتزه و شواینی هم این بازی فک کنم مصدوم بودن) رویس خیلی خوب بازی کرد فقط یه جاهایی توپ لو میداد الکی. در کل به رویس و کروس میشه خیلی امیدوار بود. لوو هم کلوزه رو به گومز ترجیح میده، گومز اگه میخواد تو جام جهانی بازی کنه باید خیلی بدرخشه تو فیورنتینا. هوودس که جای اشملتزر اومد تو زمین واقعا عالی بود، دراکسلر هم اون اواخر اومد جای رویس.
الان آلمان با 5 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم که سوئد ه صدرنشینه تو گروهش.

حالا که جزایرفارو رو هم بردیم فقط 1 امتیاز تا رسیدن به جام جهانی فاصله داریم که اونم میگیریم :)
برزیل ما اومدیم P:> (هم آلمانو میگم هم ایران! :D)

+خب تا دقایقی دیگه آلمان بازی داره و صعودمون ایشالا به جام جهانی قطعی میشه :-"
بقیه دوستان هم نظر بذارن که من مجبور نشم هی ویرایش کنم دیگه :-"

• لایک
امتیازات: Frost

Luna H.

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبدکاووس
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
داروسازی

ای بابا ...یعنی فقط من اینجام :D
بازی آلمان-سوئد رو اگه دیده باشید خیلی بازی جذابی بود که درنهایت 5-3 آلمان برد P:>
البته قرار بود شبکه 3 نشون بده نمیدونم چی شد بازی انگلیسو نشون دادن X-(واقعا که X-(
حالا من که دیدم مهم نیست :D
به هرحال رفتیم جام جهانی... فرانسه و پرتغال و چند تا تیم دیگه هم باید پلی آف بازی کنن :-"
فکر کنید مثلا فرانسه وپرتغال به هم بخورن تو پلی آف :-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا