فیلم های کلاسیک فارسی

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392
کسی توی سمپادیا و این رده سنی هست که فیلمای دهه 40 و 50 که اصطلاحا معروفن به فیلم های فارسی رو دیده باشه چنتاییشونو؟

به نظرم یه جذابیت خاصی دارن هنوزم دیدنشون ... از کیفیت ابزاری که بگذریم درسته خیلیاشون ضعف فیلم نامه هم داشتن اما بودن فیلم هایی که به عقیده من با هنرمندی کارگردانی هایی مثل حاتمی سیامک یاسمی داریوش مهرجویی و.... و بازیگرای توانایی مثل ایرج قادری محمد علی فردین بهروز وثوقی و... تو اون میون شاهکارایی خلق کنن.

اگه دوستان کسی فیلمی مورد نظرشه برای نقدش یا حتی نقد بازیگرا و کارگردانای قدیم ایران و یا توصیه دیدن فیلمی توی این تاپیک به اشتراک بذاره نظرشو .

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت
پاسخ : فیلم های کلاسیک فارسی

من فیلم کلاسیک فارسی که تولید قبل از اتقلاب باشه زیاد دیدم.
ولی خوب اسم خیلی هاشون رو الان خاطرم نیست. حتی اسم بازیگراشون رو.
از فیلمایی که یادمه اون زمان که تازه ویدئو سی دی اختراع شده بود میدیدم چندگانه صمد بود :D که آخرشم نفهمیدم کلا چندتا فیلم بود !
گنج قارون و فیلمهای این مدلی هم یادمه.
همین اکبر عبدی خودمون هم تا دلتون بخواد فیلم کلاسیک و سیاه سفید داره.
در کل موضوعاتی که این فیلمهای کلاسیک داشتن حتی نوع حرف زدن و لهجه بازیگرا بسیار جالبه و کاری میکنه آدم مجذوب فیلم بشه.
مثلا الان خیلی ها نمیدونم همین تهرانی ها 40 سال پیش با چه لهجه ضایع و خنده داری حرف میزدن :D

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392
پاسخ : فیلم های کلاسیک فارسی

گنج قارون که >:D< >:D<

اکبر عبدی ؟؟؟ فک کنم یکی بیشتر ندیدم ازش...

صمد آقا که یکم فقط مورد داره :-" :-" :-" خیلی خنده داره ولی توصیه میکنم با خانواده اصلا نبینید :D

در مورد داستانهاشون بنظرم داستان های خوبی داشتن خیلیاشون اما چون از نظر فنی پیشرفته نبود صنعت فیلم سازی این داستان های قشنگ از بین میرفت جذابیتش تا حدودی.....مثلا همین الان آدم میشینه میبینه شدیدا اتفاقات و متن داستان آدم رو جذب میکنه به دیدن اما یهو یه اشتباه تو فیلم اعصاب ادمو خورد میکنه

یچیز دیگه هم که من دیدم حس میکنم اون فیلما همشون واقعیت جامعشونو به نمایش نمیذاشتن درسته ما نبودیم اون زمان اما خب یکم بعید به ظر میرسه بعضی چیزاشون

بالا