سینماهای تهران و شهرستان‌ها

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
این تاپیک برای بحث در مورد خود سینماهاست. تاحالا کدوم سینماها رفتید و چجوری بودن؟ اسم سینما و شهر رو بگید و در مورد صندلی‌ها و بوفه و قیمت و فضا و ... اینها توضیح بدید. سوالی هم داشتید بپرسید.

+ در مورد اینکه اجازه میدن هرجایی خواستین بشینین یا نه هم بگید :D

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران
پاسخ : سینماهای تهران و شهرستان‌ها

سینما پردیس آزادی - تهران.

خب سینما آزادی چون به خونه‌ما نزدیکه خیلی مشرف‌شدیم بهش. قیمت بلیت ـاش بستگی‌داره به فیلم‌ش و زمانی که شما می‌خواید بلیت رو بخرید. از 3 تومن (!) داره تا 20 تومن. ولی در مجموع قیمت ـاش بد نیست. خوبه. بوفه‌ش خدایی خیلی‌خوبه [ :-" ] فقط قیمت ـاش به فلک سر می‌زنه بعضی‌وقتا :-" . صندلی ـا و سالن ـاش تهویه‌ی خیلی‌خوبی داره فقط بدی‌ش اینه که بین سانس ـا سالنُ تمیز نمی‌کنن. دیگه به فرهنگ کسی که قبل شما تو اون ردیف نشسته بوده بستگی داره :-" متاسفانه پارکینگ ـش خیلی داغونه [ من خودم تا حالا تجربه نکردم چون ما همیشه پیاده می‌ریم ولی گویا داغونه پارکینگ ـش :-" ]

جدیدا هم فیلم ـای سه‌بعدی خیلی می‌ذاره. هری‌پاتر 7 رو سه‌بعدی گذاشته بود که ما رفتیم و بدک نبود :-"

در کل به‌نسبت راضی ـم. به‌جز مشکل پارکینگ و نظافت سالن ـا مشکل خاص دیگه‌ای نداره.

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

سینما پردیس هویزه - مشهد.
خب سینما هویزه مشهد که مدرن ترین سینمای کشور هم هست. >:D< قیمت بلیت هاش چهار هزارتومن هست ولی صبحها سه هزارتومن
و سه شنبه ها هم که نیم بها. 2 تا بوفه داره :-" از پنج تا سالنش سالن یک و دوش بزرگن ولی سه و چهار و پنجش کوچیکن، حدود صد نفر ظرفیت دارن. صندلی ها خوبه و کیفیت صدا هم عالی، سالن یک قابیلت پخش فیلم سه بعدی داره که هنوز چیزی پخش نکردن!
در مورد نشستن شماره میدن و باید همون شماره صندلی رو بشینی!

+کافی نت هم داره که استفاده ازش رایگانه!

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از جنا :
سینما پردیس آزادی - تهران.

قیمت بلیت ـاش بستگی‌داره به فیلم‌ش و زمانی که شما می‌خواید بلیت رو بخرید. از 3 تومن (!) داره تا 20 تومن.

۲۰ تومن؟! X_X
در چه مواقعی این اتّفاق میفته دقیقا؟ :-"

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

به نقل از ریـحـانـه :
۲۰ تومن؟! X_X
در چه مواقعی این اتّفاق میفته دقیقا؟ :-"
آره! برا خودم‌م خیلی عجیبه همچین قیمت بلیت ـی. یکی از بچه‌ها رفته بود می‌گفت 20 تومن. من تو سایت‌ش تا 16 تومن ـم دیدم.

نمی‌دونم برای چه فیلمی بوده ولی شرایط خاصی بوده فکر کنم. چون 20 تومن خیلی خیلی زیاده! :-"

بالا