ممنونبه نقل از sarvenaz_dm :پوسترتون رنگش خوبه....ترکیب رنگ هاش به آدم انرژی میده
البته بهتر بود یکم توی لوگوش خلاقیت بیشتری باشه ولی خب این هم برای اولین بار خیلی خوبه...درهرصورت امیدوارم موفق بشید
و از این روزاتونم خوب استفاده کنید چون خیلی خاص هستند .....
لینکش خراب شده الان درستش میکنمبه نقل از moh@d3! :عاغا من ی سوال دارم زدین اینم پسترمون دقیفن کو!؟
+ میشه ادرس مدرستون رو بدید!؟
طراح لوگو که من نبودم ولی کسی که طراحی کرده میخواسته پژوهش رو نشون بده با اون چشمِ وسط که مشاهدست و ذره بین و کتاببه نقل از sarvenaz_dm :یه ایده هنری کم داره.من که گرافیست نیستم نمیدونم اما یه طرح جالب توش کمه.
خیلی قشنگه ها ولی اگه یکم خلاقیت تو بیشتر بود خیلی بهتر میشد
سلامبه نقل از @HOD :سلام!
خسته نباشین! :)
پوسترتون باحاله؛ لوگوتون هم به نظرم خوبه.
فقط منظور از "آ ز ف ن د ا ک" انتهای پوستر چیست؟
ممنون از نظرتبه نقل از عاطفهــ مهـدویـــــ :لوگوتون قشنگ تر از پوستره!! من از لوگو خوشم اومد خیلی!
پوسترو شاده، خوبه، خسته نباشید!
ولی عنوانشو دقیقا نفهمیدم: نخستین کارگاه علوم فرزانگان5 و 7 تهران؟؟
فرزانگان 5 مائیم، 7 شمایید، عایا ما کارگاه علوم داریم خودمون بیخبریم ؟؟
این راهنمایی فرزِ 5 که با ماست :)به نقل از moh@d3! :بچه ها چـــــــــرا f5و f7 نمایشگاشون باهمه؟!؟
واسه اینکه میخواستیم 7 تا فلش باشه تا 7 بودن ما مشخص باشهبه نقل از moh@d3! :راسی اون ارم سمپاد بالاش چرا ی دونه فلشش کمه؟!؟
اااااااااااااااا چ باحال پ ما باید 3 تا فلش بذاریم 1 ها ی دونه .... این جوری ک آرم نابود میشه ....به نقل از Dawn :واسه اینکه میخواستیم 7 تا فلش باشه تا 7 بودن ما مشخص باشه
به نقل از moh@d3! :اااااااااااااااا چ باحال پ ما باید 3 تا فلش بذاریم 1 ها ی دونه .... این جوری ک آرم نابود میشه ....
خعلی ایدتون خفن بود :لایک
مرسیبه نقل از ALISC :پوسترتون عاليه!
جدي ميگم!