دورتموند

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع clever child
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما دورتموند لیاقت جایگاه دوم اروپا رو داره ؟!

• رای‌دهندگان
    21
  • Poll closed .

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering
دیدم این دورتموند بنده خدا تاپیکی نداره ، بحثاش تو تاپیکای بارسا و رئال و بایرن پخش شده . گفتم هوادارای دورتموند بیان و توی این تاپیک با هم دیگه راجب این تیم با برنامه و محبوب آلمانی بحث و گفت و گو کنیم . میتونید اطلاعات بیش تر در مورد این تیم رو از این لینک ببینید .

اینم سایت خود دورتموند .

پاسخ : دورتموند

این ماریو به نظرمیادیکم بهترباشه،تویِ بازی هاچکارمیکنه؟

به نقل از سیزیف :
این ماریو به نظرمیادیکم بهترباشه،تویِ بازی هاچکارمیکنه؟
ماریو بازیکن تموم کننده است . زیاد تو لحظات سخت به کمک تیم نمیاد . از این لحاظ مانژوکیچ بهتره

پاسخ : تیم های آلمانی

یعنی چی تموم کنندس؟ ;D

به نقل از clever child :
ماریو بازیکن تموم کننده است . زیاد تو لحظات سخت به کمک تیم نمیاد . از این لحاظ مانژوکیچ بهتره

ماریو کلا موقعیت زیاد خراب میکنه!! .. یعنی مثلا از 7-8 تا موقعیت نهایتش 1 کی رو گل میکنه ؛ ولی خب چون بایرن موقعیت زیاد میسازه میشه آقای گل و همه میگن به به چه مهاجمی! :-?? B-)

منم با مانژوکیچ بیشتر حال میکنم ؛ مثل ماریو تنبل نیس!! ;D

مولر رو نگاه کنین! .. پست اصلیش مثل ماریو نیس ولی گلای خوب و زیادی هم میزنه معمولا!

به نقل از Fitz William . Darcy :
ماریو کلا موقعیت زیاد خراب میکنه!! .. یعنی مثلا از 7-8 تا موقعیت نهایتش 1 کی رو گل میکنه ؛ ولی خب چون بایرن موقعیت زیاد میسازه میشه آقای گل و همه میگن به به چه مهاجمی! :-?? B-)

مولر رو نگاه کنین! .. پست اصلیش مثل ماریو نیس ولی گلای خوب و زیادی هم میزنه معمولا!
دقیقا ، شاید گومز برای بایرن سالهای پیش خوب بود ولی الان دیگه بازیش در سطح بایرن نیست

به نقل از Fitz William . Darcy :

به نظر شما اگه یه بازیکن فرصت خراب کنه تنبله؟؟؟ ماریو بهترین گلزن تاریخ بایرنه!!
مانزوکیچ خیلی خوبه!! از ماریو هم بهتره!! ولی دلیل نمیشه که کلا ماریو کنار گذاشته بشه!!
به نقل از clever child :
دقیقا ، شاید گومز برای بایرن سالهای پیش خوب بود ولی الان دیگه بازیش در سطح بایرن نیست
بازیکنی که برای سال های گذشته ی بایرن خوب بوده,حتما برای آینده ی بایرنم خیلی مؤثره!!
من اصلا از گومز خوشم نمیاد!! ولی اینم حقش نیست!!
گومز همیشه هم تو تیم ملی هم تو بایرن عالی گل زده!! شاید از اون دسته مهاجمای گل نزن باشه,ولی همیشه به درد تیم خورده!!!

بهترين گلزن تاريخ بايرن گرد مولره نه گومز.گومز صرفا بهترين گلزن رقابت هاي اروپايي بوده. :دي

به نقل از Spammer :
بهترين گلزن تاريخ بايرن گرد مولره نه گومز.گومز صرفا بهترين گلزن رقابت هاي اروپايي بوده. :دي
آره!! ببخشید!! یه لحظه حواسم رفت یه جا دیگه!!!
آره!! بهترین گل زن رقابت های اروپا هم خیلیه!!

به نقل از Fateme Rahmati :
به نظر شما اگه یه بازیکن فرصت خراب کنه تنبله؟؟؟ ماریو بهترین گلزن تاریخ بایرنه!!
مانزوکیچ خیلی خوبه!! از ماریو هم بهتره!! ولی دلیل نمیشه که کلا ماریو کنار گذاشته بشه!!بازیکنی که برای سال های گذشته ی بایرن خوب بوده,حتما برای آینده ی بایرنم خیلی مؤثره!!
من اصلا از گومز خوشم نمیاد!! ولی اینم حقش نیست!!
گومز همیشه هم تو تیم ملی هم تو بایرن عالی گل زده!! شاید از اون دسته مهاجمای گل نزن باشه,ولی همیشه به درد تیم خورده!!!
نه دیگه ، الان بایرن به یه مهاجم فقط گل زن احتیاج نداره ، الان سبک بازی بایرن تغییر کرده . اونا شناورتر بازی میکنن ، همین طور تکنیکی تر ولی گومز صرفا یه گل زن خوبه ، یه بازیکن مثله لواندوفسکی یا بنزما که واسه خودشون موقعیت درست میکنن بیش تر به کار میان .

به‌عنوان یکی از طرفداران دوآتیشه آلمان، خودمُ موظف می‌دونم که این تاپیکُ به‌روز کنم. ;D [ تاالان کوتاهی کرده بودم. :-" ]

دورتموند 2-2 آگسبورگ! فقط می‌تونم بگم دورتموند پشت سرهم داره بدبیاری میاره! کلی مصدوم داشتن بلاچکوفسکی هم اضافه شد. :|
دوست دارم بایرن قهرمان بشه ولی دلم نمی‌خواد اختلاف انقدر زیاد بشه.

راسته که دورتموند به یکی از بازکنای پرسپولیس پیشنهاد بازی تو این تیم رو داده؟ :-"

به نقل از khadijeh1998 :
راسته که دورتموند به یکی از بازکنای پرسپولیس پیشنهاد بازی تو این تیم رو داده؟ :-"

پیام صادقیان؟ منم یه چیزایی شنیده بودم ولی خب شایعات درمورد نقل و انتقالات زیاده...راستش بعید می‌دونم مخصوصاً الآن که دورتموند واقعاً به چند تا بازیکن خوب احتیاج داره.

به نقل از GermanDirectioner :
پیام صادقیان؟ منم یه چیزایی شنیده بودم ولی خب شایعات درمورد نقل و انتقالات زیاده...راستش بعید می‌دونم مخصوصاً الآن که دورتموند واقعاً به چند تا بازیکن خوب احتیاج داره.

آره منم یه چیزایی شنیدم ...

اگه واقعیته که حتما تا حالا قبول کرده :))

خب دورتموندم که 2-1 براونشوایگُ برد <:-P

دانیال داوری هم با اینکه دو تا گل خورد ولی خیلی خوب بود...جدی می‌گم ;D :-"

اره کلوپ هم گفته ک ایران باید افتخار کنه و خوشحال باشه ک دروازه بانی مث دانیال داره!!!
امیدوارم تو بوندسلیگا پیشرفت کنه و به درد ایران بخوره...
این رحمتی ک دیگه نازش خریدار نیس!!!

خب دورتموندم که 2-1 براونشوایگُ برد <:-P

دانیال داوری هم با اینکه دو تا گل خورد ولی خیلی خوب بود...جدی می‌گم ;D :-"

آره موافقم دروازه بان خیلی خوبیه ...

خب دورتموند دو تا مصدوم دیگه هم داد :|

با این وضعیت تا چند وقت دیگه فرستادن 11 تا بازیکن تو زمینم واسشون مشکل می‌شه :-s

خب دورتموند دو تا مصدوم دیگه هم داد :|

با این وضعیت تا چند وقت دیگه فرستادن 11 تا بازیکن تو زمینم واسشون مشکل می‌شه :-s

واقعا؟؟ کیا مصدوم شدن؟

به نقل از khadijeh1998 :
واقعا؟؟ کیا مصدوم شدن؟

مارکو رویس، سون بندر. :( :-s
حالا مصدومای قبلشون به کنار. 8-|

Back
بالا