- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- Allame Helli.II
- شهر
- Tehran
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- Tehran Polytechnic
- رشته دانشگاه
- Electrical Engineering
ماریو بازیکن تموم کننده است . زیاد تو لحظات سخت به کمک تیم نمیاد . از این لحاظ مانژوکیچ بهترهبه نقل از سیزیف :این ماریو به نظرمیادیکم بهترباشه،تویِ بازی هاچکارمیکنه؟
به نقل از clever child :ماریو بازیکن تموم کننده است . زیاد تو لحظات سخت به کمک تیم نمیاد . از این لحاظ مانژوکیچ بهتره
دقیقا ، شاید گومز برای بایرن سالهای پیش خوب بود ولی الان دیگه بازیش در سطح بایرن نیستبه نقل از Fitz William . Darcy :ماریو کلا موقعیت زیاد خراب میکنه!! .. یعنی مثلا از 7-8 تا موقعیت نهایتش 1 کی رو گل میکنه ؛ ولی خب چون بایرن موقعیت زیاد میسازه میشه آقای گل و همه میگن به به چه مهاجمی! B-)
منم با مانژوکیچ بیشتر حال میکنم ؛ مثل ماریو تنبل نیس!!
مولر رو نگاه کنین! .. پست اصلیش مثل ماریو نیس ولی گلای خوب و زیادی هم میزنه معمولا!
به نظر شما اگه یه بازیکن فرصت خراب کنه تنبله؟؟؟ ماریو بهترین گلزن تاریخ بایرنه!!به نقل از Fitz William . Darcy :ماریو کلا موقعیت زیاد خراب میکنه!! .. یعنی مثلا از 7-8 تا موقعیت نهایتش 1 کی رو گل میکنه ؛ ولی خب چون بایرن موقعیت زیاد میسازه میشه آقای گل و همه میگن به به چه مهاجمی! B-)
منم با مانژوکیچ بیشتر حال میکنم ؛ مثل ماریو تنبل نیس!!
مولر رو نگاه کنین! .. پست اصلیش مثل ماریو نیس ولی گلای خوب و زیادی هم میزنه معمولا!
بازیکنی که برای سال های گذشته ی بایرن خوب بوده,حتما برای آینده ی بایرنم خیلی مؤثره!!به نقل از clever child :دقیقا ، شاید گومز برای بایرن سالهای پیش خوب بود ولی الان دیگه بازیش در سطح بایرن نیست
آره!! ببخشید!! یه لحظه حواسم رفت یه جا دیگه!!!به نقل از Spammer :بهترين گلزن تاريخ بايرن گرد مولره نه گومز.گومز صرفا بهترين گلزن رقابت هاي اروپايي بوده. :دي
نه دیگه ، الان بایرن به یه مهاجم فقط گل زن احتیاج نداره ، الان سبک بازی بایرن تغییر کرده . اونا شناورتر بازی میکنن ، همین طور تکنیکی تر ولی گومز صرفا یه گل زن خوبه ، یه بازیکن مثله لواندوفسکی یا بنزما که واسه خودشون موقعیت درست میکنن بیش تر به کار میان .به نقل از Fateme Rahmati :به نظر شما اگه یه بازیکن فرصت خراب کنه تنبله؟؟؟ ماریو بهترین گلزن تاریخ بایرنه!!
مانزوکیچ خیلی خوبه!! از ماریو هم بهتره!! ولی دلیل نمیشه که کلا ماریو کنار گذاشته بشه!!بازیکنی که برای سال های گذشته ی بایرن خوب بوده,حتما برای آینده ی بایرنم خیلی مؤثره!!
من اصلا از گومز خوشم نمیاد!! ولی اینم حقش نیست!!
گومز همیشه هم تو تیم ملی هم تو بایرن عالی گل زده!! شاید از اون دسته مهاجمای گل نزن باشه,ولی همیشه به درد تیم خورده!!!
به نقل از khadijeh1998 :راسته که دورتموند به یکی از بازکنای پرسپولیس پیشنهاد بازی تو این تیم رو داده؟
به نقل از GermanDirectioner :پیام صادقیان؟ منم یه چیزایی شنیده بودم ولی خب شایعات درمورد نقل و انتقالات زیاده...راستش بعید میدونم مخصوصاً الآن که دورتموند واقعاً به چند تا بازیکن خوب احتیاج داره.
به نقل از GermanDirectioner :خب دورتموندم که 2-1 براونشوایگُ برد
دانیال داوری هم با اینکه دو تا گل خورد ولی خیلی خوب بود...جدی میگم
به نقل از GermanDirectioner :خب دورتموند دو تا مصدوم دیگه هم داد
با این وضعیت تا چند وقت دیگه فرستادن 11 تا بازیکن تو زمینم واسشون مشکل میشه :-s
به نقل از khadijeh1998 :واقعا؟؟ کیا مصدوم شدن؟