aligamer کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد الهادی شهر شوشتر 2013/5/9 #1 سلام دوستان من به شدت نیاز به آرم طلایی سمپاد دارم . هر کسی از دوستان فروشنده بود . لطفا زودتر اعلام کنه چون خیلییییییییی عجله دارم . فقط رنگ رفته نباشه و طلایی و شیک . ممنون
سلام دوستان من به شدت نیاز به آرم طلایی سمپاد دارم . هر کسی از دوستان فروشنده بود . لطفا زودتر اعلام کنه چون خیلییییییییی عجله دارم . فقط رنگ رفته نباشه و طلایی و شیک . ممنون
m.h.amini مهندس ارسالها 389 امتیاز 900 نام مرکز سمپاد علامه حلی1! شهر تهران سال فارغ التحصیلی 92 مدال المپیاد . دانشگاه . رشته دانشگاه . 2013/5/11 #2 پاسخ : فوری - خریدار آرم طلایی سمپاد با قیمت خوب - فوری سلام سفارش بدید براتون بسازند هستند کسایی کا درست میکنند
پاسخ : فوری - خریدار آرم طلایی سمپاد با قیمت خوب - فوری سلام سفارش بدید براتون بسازند هستند کسایی کا درست میکنند
sINAKINDEr کاربر فوقفعال ارسالها 118 امتیاز 461 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد شهر مشهد دانشگاه برو بابا 2013/5/11 #3 پاسخ : فوری - خریدار آرم طلایی سمپاد با قیمت خوب - فوری یک عکس از طرحش بزار منم بدم برام بسازن
aligamer کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد الهادی شهر شوشتر 2013/5/11 #4 پاسخ : فوری - خریدار آرم طلایی سمپاد با قیمت خوب - فوری دوست عزیز کجاها میسازن ؟ یه راهنمایی میکنی ؟ شما اگه بتونی بسازی من ازت میخرم . این هم عکس .
پاسخ : فوری - خریدار آرم طلایی سمپاد با قیمت خوب - فوری دوست عزیز کجاها میسازن ؟ یه راهنمایی میکنی ؟ شما اگه بتونی بسازی من ازت میخرم . این هم عکس .
m.h.amini مهندس ارسالها 389 امتیاز 900 نام مرکز سمپاد علامه حلی1! شهر تهران سال فارغ التحصیلی 92 مدال المپیاد . دانشگاه . رشته دانشگاه . 2013/5/11 #5 پاسخ : فوری - خریدار آرم طلایی سمپاد با قیمت خوب - فوری ببنید برید تو مغازه های که میرن عکس رو تیشرتو سی دی چاپ میکنن بگین احتمالا اینم براتون میسازن یا حداقل راهنمایتت میکننن]
پاسخ : فوری - خریدار آرم طلایی سمپاد با قیمت خوب - فوری ببنید برید تو مغازه های که میرن عکس رو تیشرتو سی دی چاپ میکنن بگین احتمالا اینم براتون میسازن یا حداقل راهنمایتت میکننن]
Quf کاربر فوقحرفهای ارسالها 960 امتیاز 4,227 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران 2013/5/11 #6 پاسخ : فوری - خریدار آرم طلایی سمپاد با قیمت خوب - فوری بین فردوسی و چهارراه ولیعصر بعد پل پره ازین مغازه ها که کاپ و تندیس و این ها درست میکنن!!! شما از چهارراه ولیعصر برو سمت حافظ میبینی مغازه هارو!
پاسخ : فوری - خریدار آرم طلایی سمپاد با قیمت خوب - فوری بین فردوسی و چهارراه ولیعصر بعد پل پره ازین مغازه ها که کاپ و تندیس و این ها درست میکنن!!! شما از چهارراه ولیعصر برو سمت حافظ میبینی مغازه هارو!
aligamer کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد الهادی شهر شوشتر 2013/5/11 #7 پاسخ : فوری - خریدار آرم طلایی سمپاد با قیمت خوب - فوری دوست عزیز من اهوازم . کسی اهواز آدرس داره ؟
mahsun کاربر نیمهحرفهای ارسالها 184 امتیاز 318 2013/5/17 #8 پاسخ : فوری - خریدار آرم طلایی سمپاد با قیمت خوب - فوری بعد این آرمارو میخاین چیکار کنین؟چه فایده ای داره؟من یه زردشو دارم .مدرستون مگه بهتون نداده؟
پاسخ : فوری - خریدار آرم طلایی سمپاد با قیمت خوب - فوری بعد این آرمارو میخاین چیکار کنین؟چه فایده ای داره؟من یه زردشو دارم .مدرستون مگه بهتون نداده؟