میگن قبلا مردم هر جا که بودن خودشون رو زود میرسوندن خونه تا سریال اوشین رو از دست ندن.
بچه ها نظرتون راجع به سریال سالهای دور از خانه یا همون اوشین چیه؟
من که ازش خوشم میاد چون سریال باحالیه و از خود اوشین هم به خاطر سخت کوشیش خوشم میاد
من واقعا نمیفهمم...وقتی داشت تبلیغش را میکرد مامان من باکلی شور و اینا داشت تعریف میکرد که ما چقدر قدیما دوست داشتیم ببینیم و اینا...اما الان که دارم میبینم فهمیدم که حتی از یانگوم هم بی نمک تره که...
به نظر من که سریال پرباریه
یجورایی میشه از اوشین درس گرفت
اوشین با تمام سختی های که تو زندگیش کشیده اما هیچ وقت ناامید نشده
اما الان خوده ماها تا ی ذره سختی وارد زندگیمون میشه از تمام دنیا ناامید میشیمو دنیامونو تمام شده میبینیم
آره شاید سریالش جذابیت نداشته باش اما خیلی چیزا رو به ما یاد میده
اوشین با اینکه خانوادش خیلی اذیتش کردن اما هیچ وقت فراموششون نکرد ولی ما چی!؟
تا به یکی از خواسته هامون نه میگن زود فراموش میکنیم که اونا بودن که ما به اینجا رسیدیم
همیشه تو خانوادهی ما اینجوری بود که: هرجا سخن از سریالهای ژاپنی/کرهایست، نام اوشین میدرخشد. از بزرگترا شنیده بودم که اون دوران (حدودسال ۱۳۶۵) سریال «سالهای دور از خانه» همه رو میخکوب میکرده پای تلوزیون و خلاصه تاثیر زیادی تو جامعه داشته.
بهار امسال که شبکهی تماشا بعد اون همه سال دوباره اوشین رو داد، اول به خاطر کنجکاوی میخواستم یکی دو قسمتش رو ببینم. اوایلش هم همین شد. تو دوران کودکیش حدود دو قسمت رو دیدم و نظر کلیم این بود که: «بد نیست». به سالهای جوانیش (با بازی یوکو تاناکا) که رسید، علاقهمند شدم به دنبال کردنش و اون بخش از سریال واقعاً برام جذاب بود. چون از حدود ۱۶ سالگی اوشین شروع میشد، زندگیش خیلی برام ملموستر بود و میتونستم خودم رو تو موقعیتش قرار بدم. دختری که سختکوشی و شکستناپذیری مهمترین اصل زندگیشـه و قانعـه به زندگی عادی اما خوب، هدفمند و مستقل. هرچند، تو این دوره از زندگی اوشین به شدت اغراق وجود داشت و خیلی پیش میومد که فک کنم نویسنده افسردهست! مثلاً اینکه هربلای طبیعی و غیرطبیعی که ممکن بود تو اون دوره پیش اومد! سیل، زلزله، آتش سوزی، جنگ ... حالا میتونیم بگیم جنگ جز اتفاقهای مهم فیلم بود، اما وجود سیل بههیچ وجه ضروری نبود! و اینکه معتقدم تو این دوره (۱۶-۴۶ سالگی)، گریم بازیگران به نسبت اون زمان خوب و قابل قبولـه.
اما امان از دورهی ۵۰-۸۴ سالگیش که به نظرم گند زد به همهچی. اولا که به نظرم لزومی نداشت بازیگر نقش اوشین عوض شه! اصلاً نمیتونستم با اوشین بزرگسال ارتباط برقرار کنم، اصلاً! میشد یوکو تاناکا متناسب با اون سن گریم شه و تا پایان فیلم رو خودش بازی کنه. چی میشد؟ شاید گریم سنگینی میشد، اما از این وضع بهتر بود. بعد فقط مشکل شخص اوشین نیست! کل دورُبریاش هم عوض شدن. مثلاً بچههاش ۴بار عوض شدن! هر سه چهار قسمت یه بار، آدم میموند که چه فازیه آخه؟ به نظرم اوشین تو این دوره، کاملاً میتونست یه شخصیت مستقل باشه و سریال جدا براش ساخته شه! من که هیچجوره نمیتونم بین این اوشین و اوشین قبلی ارتباط برقرار کنم.
این رو هم بگم که تو سالهای دور از خانه تماماً شدّت وجود داشت. اوشین زیادی باگذشت و سخت بود، آدمـای سیاه فیلم زیادی سیاه بودن، مظلومها زیادی مظلوم بودن، بدبختیـا زیاد مصیبت بودن و به همین ترتیب تا آخر.
در کل، به نظرم فیلم «خوب» ـه. در همین حد و نه بیشتر! قطعاً اگه دوران بزرگسالیش نبود خیلی خوشبینانهتر نگاه میکردم و بیشتر از اینا حقش بود.
بربچ شما اون مسئله غیر اخلاقی درمورد اوشین رو نشنیدید دیگه مسلما!!!!!
باو اون اصن تو آرایشگاه کار نمیکرده اونجا که زنا رو آماده میکرده ....خونه بوده بعد صدا و سیما یه جوری نشونش داده کسی شک نکنه
شما دقت نکردید همه ی مشتری هاش تکراری بودن
بربچ شما اون مسئله غیر اخلاقی درمورد اوشین رو نشنیدید دیگه مسلما!!!!!
باو اون اصن تو آرایشگاه کار نمیکرده اونجا که زنا رو آماده میکرده ....خونه بوده بعد صدا و سیما یه جوری نشونش داده کسی شک نکنه
شما دقت نکردید همه ی مشتری هاش تکراری بودن
ی چیز جالب : سریال اوشین بعد از سالها اولین باری بوده که تلویزیون زن بی حجاب نشون میداده :د از فیلمش زیاد خوشم نمیاد خیلی اغراق داره ...دیگه زیادی اوشین رو خوب نشون داده
از وقتی بچه بودم مامانم همیشه میگفت وقتی اوشین بخش میشد همه مغازههاشونو میبستن و میرفتن اوشینو میدیدن.منم وقتی دیدم که شبکه تماشا این سریالو بخش میکنه خوشحال شدم و تقریبا همه قسمتاشو با این که تو امتحانای ترم دوم بود را میدیم.اگرم قسمتی را نمیدیدم حتما تکرارشو میدیدم و قبلا از دیدن تکرار حافظه مامانمو محک میزدم