عاغایه بار باپسرخالم(پرسپولیسیه)شرط بستیم سره اینکه هرکی دربیو ببره طرفه مقابله بایدبه اون تیم گراییده بشه(مثلا اگه پرسپولیس میبرد من باید پرسپولیسی میشدم )
بعد قرار دادم نوشتیم امضا کردیم
مثل همیشه آخرش پرسپولیس باخت منم قرارداد دستم بود دقیقه نود وسه ییهو پسرخالم که میدونس دیگه باید استقلالی بشه همانند پلنگ پرید قرارداد رو از دستم گرفت وبلعید
نوش جونش
استقلالیم نشد
من اکثرا با برادرم شرط بندی میکنم اکثرا هم سر آلبوم های خارجی و هرکدوم میگیم که مثلا امسال کدوم آلبوم و خواننده به عنوان بهترین شناخته میشه بعد اگه من درست گفتم برادرم باید 100هزارتومن به من بده B-)و اگر اون درست گفت من باید 10هزار تومن به اون بدم که نمیدم \/
سال 1388 قبولی المپیاد نجوم مرحله اول ، سال 1389 و 1390 قبول مرحله اول المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق
پاسخ : شرطبندی
این شرطی که من بستم شرط احتمالی نبود ....
دوستان کرج می دونن که میدان نبوت یه حوض بزرگ وسطش داره ...
شرط بستیم که من می پرم توش یا نه ...
من هم پریدم توش شنا کردم ...
من که همش با خواهرم سر اینکه برنامه بعدی پرشین تون چیه شرط میبندم
بدبخت همیشه خدا این می بازه آخه قبلش میرم تو سایتش لیست برنامه هارو چک می کنم
هر وقتم که درست میگهمن یه جوری به شک میندازمش که اصلا کلا نظرش می اوزه :-[
اگه طرف شرطش یکی دیگه بود تا حالا تمام دارایی هاشو از دست داده بود
آخه هروقت چیزی رو میبازه 5 دقیقه بعد بهش میدم :) بچه یاد گرفته تازگیا وقتی بهش میکم برنامه بعدی چیه میگه عزیزم هر چی تو دوس داری :-[ ^-^
من بيشتر با دوستام سر مسابقه هاى فوتبال شرط ميبنديم بيشتر هم سر 10تومن پول
بعد يه بار من گفتم فرزاد حاتمى پاس ميده و فرهاد مجيدى گل ميكنه و در كمال تعجب همينطور هم شد B-)
كاملا خودمو اماده كرده بودم كه يه سيلى بخورم و 10تومن هم بدم ولى يه سيلى زدمو 10تومن هم گرفتم
من با دوستام سر رتبه ی قلمچی شرط می بستیم. شرط هم یک شارژ 5000 تومانی همراه اول واسه هر امتحان بود. این باعث می شد که همه بشینن بخونن. من خودم دو بار باختم و شارژ خریدم ولی بقیه رو اونا بهم خریدن. اونقدر می چسبید.
یه بار با مامانم شرط بستیم. من گفتم بچه همسایمون دختره و اون گفت که پسره. و اگه من درست میگفتم اون حق نداشت آبگوشت و آش بپزه!! ولی اگه اون درست میگفت طبق معمول میپخت. و اون درست گفته بود و من بدبخت تا الان دارم بوی :-& آش رو تحمل میکنم و آبگوشت میخورم
ی روز تو مدرسه با دوستام شرط بندی کردیم،یادم نیست سر چی بود
بعد قرار شد هر کی ببازه بره تو حیاط مدرسه داد بزنه" من ی عوضیم!"
خوب دیگه من هم باختم! :-[ :-[ :-[ :P
یه بار المپیاد فیزیک شرکت کردیم گفتیم کیک و ساندیس میدن اونو ندادن هیچ تازه مخمم پوکید:D
دانشگاه
دوقوزآباد به امیدخدا(ولی ما
رشته دانشگاه
آبیاری گیاهان دریایی;)
پاسخ : شرطبندی
من که با داداشم هروقت شرط میبندم میبرم
ولی امان از روزی که جناق بشکونم همش میبازم یعنی تا حالا نشده که ببرم بس که حواس پرتم)
ولی خب تا حالا جز به شرط بابام به شرط هیچکس دیگه عمل نکردم
یه بارم که به پسرعمه ام تو پاسور 20تا آدامس خرسی باختم بهش ندادم تازه از اون بیچاره ام هر سری که میبینمش یه آدامس خرسی میگیرم
یه بار تو زمستون با یکی از دوستام جناق شیکوندیم سر اینکه هر کی ببازه باید کل زنگ تفریحو زیر برف بخوابه بیشعورم نامردی نکرد سر امتحان وقتی داش تقلب میداد گف یادم تورا فراموش
هیچی دیگه مردم از سرما!!!!!!!!!
یه بار حدود 4 سال پیش با دوستم سره یک تلریارد دلار شرط بستیم سره یه سوال زبان بعد همون لحظه معلم زبان از پشت سرمون رد شد و ازش پرسیدیم من باختم هنوزم توانایی پرداختشو ندارم