…Again زهرا …Again wrote on زهرا's profile. دیروز در 23:17 ای کاش برای حب های خاص میشد بیشتر از ریکت ثبت شه یکی قلب سبز و چشم قلبی قرمز ✨✨ از قشنگ ترین حب هایی بود که خوندم
ای کاش برای حب های خاص میشد بیشتر از ریکت ثبت شه یکی قلب سبز و چشم قلبی قرمز ✨✨ از قشنگ ترین حب هایی بود که خوندم
Melechesh Raha~ Melechesh wrote on Raha~'s profile. دیروز در 22:51 منم همینم ولی اگر طرف اون شخص نباشم و همه حرفاشو قبول نداشته باشم هم دلیل نمیشه قتل و شادی بعدش رو بتونم بپذیرم!
منم همینم ولی اگر طرف اون شخص نباشم و همه حرفاشو قبول نداشته باشم هم دلیل نمیشه قتل و شادی بعدش رو بتونم بپذیرم!
Hyazinthe صال Hyazinthe wrote on صال's profile. دیروز در 22:21 جماعت هیتلر پرست چیه برادر من حتی ۸۰ درصد ایرانی های عادی هم برای آینده ایران خطرناکن چه برسه برسه به ویژگی داراشون
جماعت هیتلر پرست چیه برادر من حتی ۸۰ درصد ایرانی های عادی هم برای آینده ایران خطرناکن چه برسه برسه به ویژگی داراشون
ArmKarimi Sina ArmKarimi wrote on Sina's profile. دیروز در 21:05 سلام اگه میشه یه ایده ای برای این بحثای سیاسی که به صورت نا مستقیم به هم ریپلی میزنن توی ح.ب بکنین. یا یه تاپیک جدا یا دوری از گذاشتن اینا توی ح.ب. دستت درد نکنه.
سلام اگه میشه یه ایده ای برای این بحثای سیاسی که به صورت نا مستقیم به هم ریپلی میزنن توی ح.ب بکنین. یا یه تاپیک جدا یا دوری از گذاشتن اینا توی ح.ب. دستت درد نکنه.
Soñadora 20T10 Soñadora wrote on 20T10's profile. روز جمعه ساعت 12:08 از نظر قیمت؛یکسال۱۳تومن خوبه...من شنیدم مشاوره های۳۰۰ ۴۰۰تومنی وجود داره😶(برای نُه ماه)
Rašnu 20T10 Rašnu wrote on 20T10's profile. روز پنجشنبه ساعت 14:16 💅🏻سیسی ما زشت نداریم هممون خوشگلیم
Naysi 20T10 Naysi wrote on 20T10's profile. روز پنجشنبه ساعت 14:05 وات یو مین؟سیسی تو الانشم تو لیست خوشگل موشگلترین دخترایی که دیدم هستی
Fallen Star 20T10 Fallen Star wrote on 20T10's profile. روز پنجشنبه ساعت 10:09 کاشکی خوشگل موشگل بودم . کلیک کنید تا باز شود... Who said you're not pretty????🗡🗡🗡🗡
Elsaest Amin-ak Elsaest wrote on Amin-ak's profile. روز چهارشنبه ساعت 16:43 منتظر ولاگ از کنسرت هستیم.
در مونا reza__sh در مونا wrote on reza__sh's profile. روز سه شنبه ساعت 20:43 تولدتون مبارک امیدوارم امسال بهترینا تجربه کنین✨