• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بانگ‌های جدید

درود سینا
ایران و ونزوئلا موقعیتشون قابل مقایسه نیست
همینطور تو ونزوئلا هم حکومتی تغییر نکرده و فقط معاون مادورو اومده بجاش
قدرت در ایران بخش زیادیش دست سپاه و فرماندهانش هست و فقط با برداشتن یک نفر نمیشه باعث تغییر حکومت شد.
بعدش هم احتمالش زیاد هست که بیان افراد دیگه ای مثل مجتبی خامنه ای یا حسن خمینی رو بزارن در قدرت
پس اگه بخواد کاری انجام بشه فقط محدود به یک نفر نیست
Sina
Sina
حالا یک تیر شاید کافی نباشه ولی من نهایتا دلم به این خوش هست که مراکز نظامی، سرکوب، مراکز هسته ای که تششع رادیواکتیو نداشته باشن و البته سران خونخور هدف قرار بگیرن

نه شهروند عادی
و نه مال شهروند عادی
black holes
درسته
منم امیدوارم که پالایشگاه ها و ... جزو اهدافشون نباشه.
ولی اگر حمله ای صورت بگیره، طول بکشه و اینا پالایشگاه های اونا رو بزنن متاسفانه احتمالش کم نیست
  • لایک
امتیازات: Hriend
Sina
Sina
این احمقا اگر عاقل باشن نمیزنن

مگر واقعا کودن باشن
  • لایک
امتیازات: Hriend
به نظرت واقعا کل سیستم خلاصه میشه تو یه نفر؟ درک میکنم ترستو ولی کژدار و مریض مشکلی حل نمیشه فقط موقت یه چسب زخم زده میشه و روز به روز عفونت گسترده تر میشه. منم موافقم که تا حد ممکن باید کم هزینه باشه برای مردم ولی واقعا دیگه از یه جایی به بعد از دست من و تو خارجه کار نباید به اینجا میکشید که کشید متاسفانه. و مشکل هم یه نفر نیست یه کالته یه گروهه
Hriend
Hriend
جنگ با عراق ریشه‌ش خمینی نبود سال‌ها قبل انقلاب جرقه‌های درگیری بین ایران-عراق وجود داشت و تنها علت شروع جنگ بعد از انقلاب ضعف کشور به علت تغییر حکومت و بلایی که سپاه سر ارتش آورد بودش
  • خنده
امتیازات: Melechesh
Hriend
Hriend
ایران و عراق قبل از انقلاب یک درگیری 5 روزه داشتن و یه درگیری هم سر اروندرود داشتن که نزدیک 1 سال طول کشید
نمیدونم ریکشن خنده بابت کدومش بود
Hriend
Hriend
بین سال 48 تا 54 چیزی درحدود 104 مورد درگیری بین ایران و عراق ثبت شد
۶ سالگی دیپلم ریاضی و فیزیک گرفتی شما؟
  • خنده
امتیازات: NeurosurgeonToBe
Iliap
Iliap
میدونم خودم 😭
Iliap
Iliap
البته نفهمیدم چرا تاریخ تولدشونو عوض نکردن..
Iliap
Iliap
و البته با تاریخ عضویت به جهت شاید فان یکی گذاشتن؟
Back
بالا