بانگ‌های جدید

با آموزش دانشگاه حرف بزن ولی حس می‌کنم کلا برنامه تو می‌ریزه بهم. ترم دیگه ریاضی۲ و یه درس دیگه نمیتونی برداری بعد اونو پاس نکنی باز معادلات نمی‌تونی برداری و همینطور دمینووار همه چی بهم می‌ریزه. سعی کن از همکلاسیات عقب نیوفتی.
  • لایک
  • دابل‌لایک
امتیازات: Batman:/، Raha~ و طوطو
طوطو
طوطو
بعضی دانشگاه ها اون ضروریت پاس کردن پیش نیاز رو ندارن. مثلا من بدون اینکه شیمی آلی ۱ رو بخونم شیمی آلی ۲ رو تو دانشگاه خودم پاس کردم ولی خیلی خیلی بهم سخت گذشت چون مطالب شیمی آلی ۱ لازم بود برای ۲. البته تو سر کلاس ریاضی ۱ نشستی و تدریس رو گوش دادی و خب همینم خوبه. بعضی دانشگاه ها ولی میگن باید حتما پیش نیاز رعایت شه وگرنه سایت اجازه انتخاب واحد نمیده. اینو باید از مدیرگروه تون بپرسی.
Raha~
مرسی بچه‌ها💖
بهش پیام دادم گفت فردا بیا حرف بزنیم
اگه پیش‌نیاز رو نخواد، یا بتونم ترم بعد با ریاضی ۲ هم نیاز کنم حذفش می‌کنم احتمالا
این چه برنامه‌ایه چیدن😭
سلام وقت بخیر
اگر ممکنه لطف کنید من رو تا ۱۹ فوریه (۳۰ بهمن) بن کنید.
  • متعجب
امتیازات: əlireza
Sina
Sina
سلام انجام شد
به عنوان کسی که ح ب رو زده میتونم متاسفانه بگم که رانت داره ص اول

یسریا حرف بزنشون سفیده
  • خنده
امتیازات: نون
نون
نون
می‌دونستمممم می‌دونستممممم
من هم چند وقت پیش نرم افزار CSP رو نصب کرده بودم و دنبال نظر خوندن توی سایتای خارجی و ایکس‌ و تیک‌تاک‌ و یوتیوب و غیره بودم برای اینکه ببینم این بهتره یا خریدن آیپد و استفاده از پروکریت.
و مسئله خنده‌دار اینجا بود که بقیه این‌طوری بودن که آیپد داشتن براشون ارزون‌تر در میومد تا سالانه n دلار خرج این نرم‌افزاره کردن :)) در صورتی که من به دلیل محدودیت مالی سراغ این نرم‌افزاره رفته بودم و خب رایگان کرک شده‌شو‌ داشتم :))
و حقیقتا خیلی برام خنده‌دار بود.
کاش گفته بود الان پولشو بهم بدین چون سر خریدنش ورشکست شدم. تا هم لو نریم هم یه پولی بیاد جیبش😈
  • لایک
امتیازات: maryam_pmd
maryam_pmd
maryam_pmd
آخه این کارا خیلی ریسکیه 🤣 بعد میگفتن لایسنسشو بده ما هم استفاده کنیم
  • دابل‌لایک
امتیازات: D3la
D3la
D3la
آره درست میگین. متاسفانه اونجا مثل ایران نیس ک بشه از این کارا بکنی😅
Back
بالا