phoenix_s9 m0rvarid phoenix_s9 wrote on m0rvarid's profile. دیروز در 09:32 خب چکش کن شاید یه چیزیش هست واقعا که اینطوری میکنه.
هـــدا Sina هـــدا wrote on Sina's profile. روز دوشنبه ساعت 23:36 نقشه کشی رو ۴سال پیش پاس کردم نمیدونم یادمه یا نه ولی سوالت رو بپرس سالید هم دارم اگر دیرت نمیشه برای فردا وقت دارم
نقشه کشی رو ۴سال پیش پاس کردم نمیدونم یادمه یا نه ولی سوالت رو بپرس سالید هم دارم اگر دیرت نمیشه برای فردا وقت دارم
چه جالب :| Sina چه جالب :| wrote on Sina's profile. روز دوشنبه ساعت 23:03 سلام من نقشه کشی ۱ یه مقداری یادم هست ولی نمیدونم چقدر تایم امتحانت سوالارو بفرست هر چقدر تونستم حل میکنم
سلام من نقشه کشی ۱ یه مقداری یادم هست ولی نمیدونم چقدر تایم امتحانت سوالارو بفرست هر چقدر تونستم حل میکنم
*100RA* Zetsubou Shinji *100RA* wrote on Zetsubou Shinji's profile. روز دوشنبه ساعت 21:54 حرف نمیزنی نمیزنی نمیزنی یهو میای یه چیز حق پرومکس میذاری وسط باز میری
asal_a Sina asal_a wrote on Sina's profile. روز دوشنبه ساعت 20:27 سلام . میشه منو تا ۵ ماه بن کنید ممنونم
Aynazi پوریا Aynazi wrote on پوریا's profile. روز دوشنبه ساعت 20:08 درود تولدتون مبااارک *--* (شما از کاربرانی هستید که همیشه در ذهنم خواهید موند)
عرفان مناطق محروم پوریا عرفان مناطق محروم wrote on پوریا's profile. روز دوشنبه ساعت 18:38 تولدتون مبارک امیدوارم سالهای خوبی در انتظارتون باشه