بانگ‌های جدید

چند بار در روز؟
Elsaest
آجی اگه دوسش داری همینه باید ناز بخری.
اگه تو بهش توجه کافی نکنی و لوس بودنشو تحمل نکنی یکی دیگه با کمال میل حاضره انجام بده.
البته خیلی نظرم رندومه و اول برای ترول اومدم، واقعا نمی‌دونم چند بار قهر در روز منطقیه.*
صال
صال
خریدم آشتی کرد رفت خوابید. ولی قهرم اندازه داره
آدم یکم باید دلش بسوزه بگه این خودش الان خسته س حال نداره کونش پاره شده قهر نکنم منظور نداره. نمیدونم والا
Elsaest
می‌فهمم، به نظرم چون دوستت داره قهر می‌کنه.
نظرم کاملا کارشناسیه این بار.
  • لایک
امتیازات: صال
ای کاش برای ح‌ب های خاص می‌شد بیشتر از ریکت ثبت شه
یکی قلب سبز و چشم قلبی قرمز ✨✨
از قشنگ ترین ح‌ب هایی بود که خوندم
منم همینم :)) ولی اگر طرف اون شخص نباشم و همه حرفاشو قبول نداشته باشم هم دلیل نمیشه قتل و شادی بعدش رو بتونم بپذیرم!
  • خنده
امتیازات: Raha~
Raha~
اولین هم‌نظر
ممنون از شما
دقیقا منم همینو میگم.. یارو کسیو سلاخی نکرده بود که صرفا میون مذاکراتش یه‌سری چرت و پرت پرونده بود حتی دانشجوها هم از صغیر و کبیر خوب جوابشو داده بودن
یه‌عالمه آقایون جالب دیگه هستن می‌تونیم از مرگ اونا اظهار شادی کنیم❤️
جماعت هیتلر پرست چیه برادر من
حتی ۸۰ درصد ایرانی های عادی هم برای آینده ایران خطرناکن چه برسه برسه به ویژگی داراشون
سلام
اگه میشه یه ایده ای برای این بحثای سیاسی که به صورت نا مستقیم به هم ریپلی میزنن توی ح.ب بکنین.
یا یه تاپیک جدا یا دوری از گذاشتن اینا توی ح.ب.
دستت درد نکنه.
  • لایک
امتیازات: amir_
ArmKarimi
ArmKarimi
آخه چیز ادامه داریه. حذف برای وقتیه که اطلاع ندارن که اسپم‌ها کارشون و دیگه تکرار نکنن. ولی...
فائزه.
فائزه.
اطلاع دارن
راستش تجربه نشون داده به جز چند نفر که بحثشون هم فرسایشی میشه تاپیک های سیاسی یا عقیدتی زیاد فعالیت ندارن. یعنی بحث ۵-۶ نفر باهم هس. همیشه همینطور بوده.
Sina
Sina
سلام، ارجاع میدم.
از نظر قیمت؛یکسال۱۳تومن خوبه...من شنیدم مشاوره های۳۰۰ ۴۰۰تومنی وجود داره😶(برای نُه ماه)
20T10
20T10
ممنونمم
💅🏻سیسی ما زشت‌ نداریم هممون خوشگلیم
  • دابل‌لایک
امتیازات: Naysi
Hope07
Hope07
و موضوع دیگه آقا به دنیا مجازی زیاد نگاه نکن .همین اطرافت رو نگاه بنداز ببین چقدر همه که معمولی هستیم با همین ویژگی های طبیعی و انسانی دوست داشتنی هستیم .
20T10
20T10
قربونتون برمم
Rašnu
Rašnu
فکر کن ری اکت💋 زدم
  • دابل‌لایک
امتیازات: 20T10
  • لایک
امتیازات: Rašnu
Fallen Star
عه؟حرفت نشون میده آدم های باهوش و خوشگل هم گاهی اوقات اشتباه قضاوت میکنن🤭🤭🤭
و هر کسی قطعا سخت ترین منتقد خودشه و طنین این درستش نمی کنه تو باید قبول کنی که زیبا هستی.
  • لایک
امتیازات: Rašnu
20T10
20T10
زندگیم اینو نمیگه
Fallen Star
خب ارزش‌های زندگی تو به شرایطی که پشت سر می‌ذاری بستگی دارن، نه به خودت. اگه زمانی توی شرایطی بودی که خواستی با کسی حرف بزنی من هستم^^
  • دابل‌لایک
امتیازات: 20T10
Back
بالا