بانگ‌های جدید

دوستان گره ای تو زندگیتون افتاده؛ کسی ولتون کرده؛ کسیو میخواید؛ درسی لب مرز دارید؛ مشکلی حل نمیشه

صندوق نذورات سمپادیا فعال هست تضمینی.
نرخ رتبه کنکور زیر ۲۰۰۰ چقدره؟
یه افزونه هست که پایین پروفایل هرکس، تعداد محدودی از افرادی که از پروفایلش بازدید کردن رو به ترتیب زمانی می‌نویسه
میشه اون رو نصب کنید بامزه‌ستتت

پ.ن: من توی یه انجمن ۱۰/۱۰ که البته نویسندگیه دسترسی مدیرکل دارم می‌تونم یه لیست از پلاگینای خوب و قالب و .. رو براتون بفرستم؟
می‌خواستم همینجوری بفرستم بعد گفتم خب واقعا به من چه
خیلی خاله‌زنکی/عمومردکی هست. عالیه. کاشکی باعث چندتا دراما بشه حوصله‌مون سر رفته.:))
  • خنده
  • لایک
امتیازات: Raha~ و Matriix
Raha~
+++++++++
واقعا بهترین افزونه خودشه:))
مزه کاکائو های کروسان یه ذره بد نشده؟ یا از اول بد نبوده؟ یکم مزه ترکیب شده با کارامل بدمزه دارن انگار.:(
Mahdi ostoori
اره یکم مزش بد شده ولی همچنان ترکیب نوشابه و کروسان قوی ترین ترکیب دانشجوییه ممکنه
Elsaest
نوشابه؟ چه جالب

ترکیب دانش آموزی برنده که آدم یکم پولاش بیشتره:
آیسی مانکی + اون ساندویچ سردا/نامینو
عزیزم هدیه من برات یه دنیا عشقه
زندگی با بودنت درست مثل بهشته
تو خونه سبد سبد گل های سرخ و میخک
عزیزم دوست دارم تولدت مبارک

* اندی (ع) *
یعنی چی که سیستمی نمره میدن و نمره دست اساتید نیست ؟ یعنی سیستم برگه کتبی رو صحیح میکنه🤔
SinaSabetifard
SinaSabetifard
سلام خوبید

سیستمی یعنی یک گروه مصحح که استاد نیستن عموما دانشجوهای ارشد و دکترا هستن و TA هستن برگه ها رو صحیح میکنن

اعتراض هم مجدد TA ها بررسی میکنن

امتحان فاینال بدلیل حساسیتش خود استاد ها گروه مصححین درست میکنن یعنی سوال ۱ همه دانشجو ها توسط یک استاد تصحیح میشه اینطوری به قول خودشون باعث میشه تفاوت چشمگیری توی میانگین کلاس های مختلف نباشه و اینطوریم هست همه کلاس ها تو یک رنج هستن

برای همین پر متقاضی ترین اساتید اونایی هستن که حضور غیاب نمیکنن و یک نمره تی ای رو خودشون به همه میدن
  • دابل‌لایک
امتیازات: Miss_Shellby
SinaSabetifard
SinaSabetifard
برای همین تو هیچ یک از مراحل استاد خودت تو نمره دادن بهت دخیل نیست برای همین هیچ شیفتی در کار نیست و البته نمرات رو اموزش ریاضی تو پرتال وارد میکنه
  • دابل‌لایک
امتیازات: Miss_Shellby
Miss_Shellby
Miss_Shellby
سلام شکر میگذرونیم
شما خوبی؟
اها متوجه شدم
مرسی که توضیح دادی
Back
بالا