sara-s iarsham sara-s wrote on iarsham's profile. امروز در 12:22 میدونی این آهنگ مو از بوشهر میروم رو حتی منی که میدونم حداقل تا چند سال دیگه هم همینجام وقتی میشنوم بغضم میگیره=) هیچی نداره ها ولی رفتن ازش غم داره انگار.
میدونی این آهنگ مو از بوشهر میروم رو حتی منی که میدونم حداقل تا چند سال دیگه هم همینجام وقتی میشنوم بغضم میگیره=) هیچی نداره ها ولی رفتن ازش غم داره انگار.
Miss_Shellby SinaSabetifard Miss_Shellby wrote on SinaSabetifard's profile. امروز در 08:35 پسرا هم مدت قهر شون ۴ ساللللل هست چه عجیبه دختر دیدم چهار سال قهر باشه ولی پسر ندیدم
فائزه هستم SinaSabetifard فائزه هستم wrote on SinaSabetifard's profile. دیروز در 16:09 امروز دیدمش دست دادم بهش و رد کرد کلیک کنید تا باز شود... امروز روز جهانی قطع ارتباطه
Gravkdi Idkvarg Gravkdi wrote on Idkvarg's profile. روز شنبه ساعت 20:49 امیدوارم بعدش حالت دوباره خوب بشه من
Black_Rose Ali pasha Black_Rose wrote on Ali pasha's profile. روز پنجشنبه ساعت 22:02 حس میکردم موقعیت مکانی فقط یه عدده تا وقتی فهمیدم شب شما فردای ماست
f.hn SinaSabetifard f.hn wrote on SinaSabetifard's profile. روز پنجشنبه ساعت 21:41 کجا خبر میدین دورهمی دارین؟ چرا من در جریان قرار نمیگیرم هیچ وقت؟ خوشحالم که بهتون خوش گذشته
نون روز چهارشنبه ساعت 18:25 خوزگە ناوت باران ئەبا ئەوسا خەڵکیش لە گەڵ منا بۆ هاتنت دەست بە دۆعا ڕوومان ئەکردە لای خودا
*100RA* SinaSabetifard *100RA* wrote on SinaSabetifard's profile. روز سه شنبه ساعت 23:59 نصاب کولرتون رو زنده میخوام
Samandoon :D Ali pasha Samandoon :D wrote on Ali pasha's profile. روز سه شنبه ساعت 17:16 شنبه تو پانادا هم ابهت خودشو حفظ میکنه و از دوشنبه قویتره؟
*100RA* خودشیفته *100RA* wrote on خودشیفته's profile. روز سه شنبه ساعت 10:46 خیانت چیه چرا پاپوش درست میکنی کلیک کنید تا باز شود... زیاد توجه نکن ایگنورشون کن