Samandoon :D Sina Samandoon :D wrote on Sina's profile. امروز در 02:42 تماس گرفتن گفتن به سینا بگو خیالش راحت، اصن فرمون بمبها رو میدیم دست خودش
melina03 Sina melina03 wrote on Sina's profile. دیروز در 18:50 کاش دانشجوی دانشگاهتون بودم💔💔💔 این مسخره ها سر ساده ترین کار که نرفتن سر جلسه ازمونه دارن بازی در میارن...
کاش دانشجوی دانشگاهتون بودم💔💔💔 این مسخره ها سر ساده ترین کار که نرفتن سر جلسه ازمونه دارن بازی در میارن...
phoenix_s9 m0rvarid phoenix_s9 wrote on m0rvarid's profile. روز سه شنبه ساعت 09:32 خب چکش کن شاید یه چیزیش هست واقعا که اینطوری میکنه.
هـــدا Sina هـــدا wrote on Sina's profile. روز دوشنبه ساعت 23:36 نقشه کشی رو ۴سال پیش پاس کردم نمیدونم یادمه یا نه ولی سوالت رو بپرس سالید هم دارم اگر دیرت نمیشه برای فردا وقت دارم
نقشه کشی رو ۴سال پیش پاس کردم نمیدونم یادمه یا نه ولی سوالت رو بپرس سالید هم دارم اگر دیرت نمیشه برای فردا وقت دارم
چه جالب :| Sina چه جالب :| wrote on Sina's profile. روز دوشنبه ساعت 23:03 سلام من نقشه کشی ۱ یه مقداری یادم هست ولی نمیدونم چقدر تایم امتحانت سوالارو بفرست هر چقدر تونستم حل میکنم
سلام من نقشه کشی ۱ یه مقداری یادم هست ولی نمیدونم چقدر تایم امتحانت سوالارو بفرست هر چقدر تونستم حل میکنم
*100RA* Zetsubou Shinji *100RA* wrote on Zetsubou Shinji's profile. روز دوشنبه ساعت 21:54 حرف نمیزنی نمیزنی نمیزنی یهو میای یه چیز حق پرومکس میذاری وسط باز میری