Mahdi_rs Sina Mahdi_rs wrote on Sina's profile. امروز در 11:32 یه چیزایی هستن که قراره پاک نشن کلا نه اینکه تو نتونی ... اون قضیه کارش اینه که پاک نشه
Melechesh صال Melechesh wrote on صال's profile. دیروز در 21:50 شرت صورتی دم صبحا دست به اعدامش خیلی خوبه ولی!
*100RA* zeynulek *100RA* wrote on zeynulek's profile. دیروز در 21:09 آبرسان کلیک کنید تا باز شود... چه خرید سبکی چیزی نیست هر مغازش حدودا ۲۰ ۳۰ میلیارد پولشه
20T10 Sina 20T10 wrote on Sina's profile. دیروز در 10:30 سلام جناب نمیشه کسی رو ک ایگنور میکنم آنلاین بودنش رو برام نزنه؟!
Moon comes up Sina Moon comes up wrote on Sina's profile. دیروز در 02:14 سلام وقتتون بخیر بیزحمت میشه منو تا ۲۹ اکتبر بن کنین ؟ خیلی ممنون 💙
Fallen Star Sina Fallen Star wrote on Sina's profile. روز سه شنبه ساعت 23:31 درود آقای ثابتی فرد ممنون میشم اگه من رو تا 1 نوامبر بن کنین.ممنون.
فائزه. Sina فائزه. wrote on Sina's profile. روز سه شنبه ساعت 18:44 سلام من میدانم که مدیر انجمن هستم ولی انجمنی که من مدیرش هستم زیاد فعال نیس و چون یه انجمن علمی هس احتمال گزارش داشتنش هم کمه. So من میتونم یه دو هفته ای برم مرخصی؟ اگه میشه اکانت منم تا ۱۱ مهر (۲۰۲۵/۱۰/۳) بن کنید.
سلام من میدانم که مدیر انجمن هستم ولی انجمنی که من مدیرش هستم زیاد فعال نیس و چون یه انجمن علمی هس احتمال گزارش داشتنش هم کمه. So من میتونم یه دو هفته ای برم مرخصی؟ اگه میشه اکانت منم تا ۱۱ مهر (۲۰۲۵/۱۰/۳) بن کنید.
Denebolah فائزه. Denebolah wrote on فائزه.'s profile. روز سه شنبه ساعت 18:09 داریخماخ کلیک کنید تا باز شود... تقاضای ترجمه🙏
Rašnu Sina Rašnu wrote on Sina's profile. روز سه شنبه ساعت 17:37 سلام یه لطف کنید اکانت منم یه بن یه ماهه بکنید
…Again Sina …Again wrote on Sina's profile. روز سه شنبه ساعت 17:09 وقت بخیر بی زحمت منم تا ۱۰ اکتبر بن کنید
Miss_Shellby Sina Miss_Shellby wrote on Sina's profile. روز سه شنبه ساعت 16:31 سلام خوب هستین؟ میشه منم تا ۳ اکتبر بن کنید
pomegranate Sina pomegranate wrote on Sina's profile. روز سه شنبه ساعت 16:23 سلام، وقتتون بخیر، میشه منو تا یک ماه دیگه بن کنید؟
Drama duck Sina Drama duck wrote on Sina's profile. روز سه شنبه ساعت 13:48 سلام ممکنه من رو تا ۳۰ دسامبر بن کنید؟
20T10 Raha~ 20T10 wrote on Raha~'s profile. روز سه شنبه ساعت 11:42 با اجازه رها خانوم من موقع نوشتن پست جدیدت پارامترهام رو تغییر میدم
فائزه. Sina فائزه. wrote on Sina's profile. روز سه شنبه ساعت 00:31 شما هم اون ترند ocean eyes رو رفتید؟ (اشاره به پروفایل)