پاسخ : معرفی دانشگاه های شهرستان ها
سلام.
منم راجب دانکده دندانپزشکی همدان یه سری چیزا رو میگم.اگر راجب دانشکده های پزشکی و دارو یا بقیه رشته ها هم خواستین یه مقدار اطلاعات دارم.
دانشکده دندانپزشکی همدان یکی از بهترین دانشکده های دندانپزشکی هستش[nb]ریا نباشه البته
[/nb] سابقه ش هم طولانیه از سال 1366 تاسیس شده.همه ی تخصص های رشته دندانپزشکی رو هم ارائه میده.
در مورد علوم پایه اگر بخوام صحبت کنم ، حقیقتا نسبت به مقطع کلینیک که ما ترم 5 واردش میشیم ، خیلی سطحش پایین تره.
علوم پایه طبیعتا به دانکده خود ما ربط نداره و اساتیدش مال دانشکده های دیگه ن.من تو طول 2 ترم گذشته به هیچ وجه سخت گیری ندیدم تو اساتید!یعنی تعداد زیادی از اساتید واقعا با سواد و فول پروفسور و خوب بودن.منتها سخت گیری ندارن.یعنی اگر خودت نخای درس بخونی ، مجبور نمیشی به خوندن! آخر ترم با نمونه سوالی چیزی پاس میشی! و این از نظر من بده! چون تعداد زیادی از دانشجو ها تو مقطع علوم پایه بی سواد بار میان.
اما اگر میل به درس خوندن باشه ، با اطمینان میتونم بگم استادای خوبی هستن که میشه ازشون استفاده کرد.
در مورد امکانات سخت افزاری
اگر بخوام حرف بزنم به 2 دسته تقسیم میشه:
1) ساختمان ها : که ساختمان دانشکده ی کنونی ِ دندانپزشکی کاملا تازه ساخت و مدرن هست.سال 85 این ساختمون احداث شده در 3 طبقه.ه به طور کامل جوابگوی نیازهای دانشکده بود.منتها امسال با هزینه ی بالایی طبقه ی 4 هم به بهره برداری رسید که فضای خیلی زیادی رو به دانشکده اضافه کرد.
فضای کتابخونه عوض شده و خیلی بزرگتر شده.کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده دندانپزشکی به طور مستقل تاسیس شده و توی همین طبقه قرار گرفته.مرکز تحقیقات لیزر و خلاصه کلی چیزای جدید.
منتها دانشکده پزشکی که کلاسهای آزمایشگاهی مث بیوشیمی عملی ، باکتری عملی ، تشریح عملی و... توشون برگزار میشه از نظر قدمت قدیمیه و نوساز نیست.منتها خیلی بزرگ هستش.
2) امکانات و تجهیزات : کلینیک دانشکده دندانپزشکی تو خود ِ دانشکده ست.تو کل این 4 طبقه ای که خدمتتون عرض کردم ما فقط 3 تا کلاس آموزشی داریم که میریم سر کلاس و استاد میاد و ... بقیه فضا شامل بخش های کلینیکی مختلف[nb]پریو ، اندو ، ترمیم ، پروتز ، جراحی و...[/nb] و بخشای اداری هستش که حجم عمده ش رو همین کلینیک ها شامل میشن.من خودم تو مقطع کلینیک نیستم فعلا اما با توجه به حرفایی که از سال بالایی ها شنیدم از امکانات و تجهیزات بخش ها کاملا راضی بودن.وسایل خوب و قابل استفاده - چه آموزشی چه برای کارکردن روی مریض - استفاده از روش های جدید و وسایل جدید برای اموزش و... ===> بچه های سال بالایی تا حد زیادی راضی ان.
منتها اگر بخام راجب امکانات علوم پایه ای که ما باید ازش استفاده کنیم و تو دانشکده پزشکیه حرف بزنم ، حقیقتا من راضی نبودم این 2 ترم!
مولاژ های کهنه و شکسته و خراب.یه جسد که معلوم نیس مال چند صد سال پیشه ، کمبود مواد ازمایشگاهی و...
در کلیت باید بگم که دانشمده دندانپزشکی همدان ، مقطع کلینیک و امکاناتی که داره
خیلی خیلی بهتر از مقطع علوم پایه ست.
دانشکده مطرحیه در سطح کشور ، همه ی تخصص ها رو ارائه میده ، تعداد بسیار زیادی اساتید باسواد و کار کشته ، چن تا فلوشیپ ارائه میده.مجوز ارائه ی چند تا فلوشیپ دیگه رو کسب کرده.جو دانشکده خیلی خوب و آرومه.تعدادمون زیاد نیس حدود 250 تا داشنجو دوره عمومیه و 50-60 تا رزیدنت و دانشجو فلوشیپ داره.امکان انجام کارهای تحقیقاتی زیاده.یه جورنال مخصوص دانشکده هستش که کارهای تحقیقاتی اساتید و دانشجو ها رو منتشر میکنه.
و...
از لحاظ امکانات خوابگاهی باید بگم که متاسفانه خوابگاهای دخترونه به اندازه خوابگاه های پسرا خوب نیستن.
خوابگاه اصلی و مرکزی پسرا خوابگاه مدنی هستش که تو خود محوطه دانشگاه قرار داره.==> دسترسی به زمین چمن و باشگاه و کی امکانات دیگه ای که تو دانشگاه هستش.اونجوری که شنیدم بچه ها اکثرا ازش راضی ان.
البته دانشجو های پسر ورودی اکثرا خوابگاه مدنی رو بشون نمیدون و یه خوابگاه درب و داغون خودگردان حوالی خوابگاه ما دارن.منتها بعدا میتونن برن مدنی.
خوابگاه مدنی واقعا محوطه یی که اطرافش داره عالیه.رودخونه و پارک و فضای سبز و باغ دانشگاه همه حوالی اون خوابگاه هستن.
خوابگاهای دخترونه 5-6 تا هستن.که جز یکی که تو دانشگاه هستش بقیه بیرون هستن.3 تاشون نردیک هم ان و تو یه محله قرار دارن.جز خوابگاه ما بقیه حیاط و فضای سبز دارن.منتها امکانات انچنانی نداریم در کل.
از لحاظ خود ِ شهر همدان ، شهر سرسبز و خوبیه.جاهایی که بتونی وختت رو بگذرونی مث پارک و فضای سبز جاهای دیدنی اینا داره تا حدودی.
نسبت به اینکه زیاد شهر بزرگی نیس مرکز خریدای خوبی داره.
یه کم فضای شهر - در مقایسه با شهری مث سنندج- مذهبی تر و خشک تره حقیقتا.اما جوری نیس که توش زیاد اذیت بشی.
در کل اگر کسی رتبه ش برسه ، من دندانپزشکی همدان رو میتونم پیشنهاد کنم.