پاسخ : معرفی دانشگاه های شهرستان ها
بچه ها یه نکته ای هم بگم برای بچه هایی مث بچه های تهران ، همدان ، اهواز ، تبریز ، ارومیه ، اصف و... که
زیاد دور نیستن از سنندج.
دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم هست ها!
خیلی ها بش توجه نمیکنن شاید.اما من خودم سنندجی ام.بیشتر دوستای دبیرستانم هم الان داران دانشگاه علوم پزشکی کردستان درس میخونن.
رشته های پزشکی و دندانپزشکی داره.
درباره ی مقطع علوم پایه ش بخوام حرف بزنم ، خیلی خیلی خیلی قوی عمل میکنه.پدر ِ دوستام دراومده یعنی
خیلی بهشون سخت میگیرن.محض رضای خدا 1 امتحان راحت هم ندارن.استاداشون هم من چن جلسه سر کلاس رفتم واقعا خوب و با سواد ان.
امکاناتشون هم تو مقطع علوم پایه عالیه.آزمایشگاه ها و مولاژ ها ی خوب دارن.
فضای هر دو دانشکده خیلی خیلی عالی و نو ساخته.دانشکده ی پزشکی مخصوصا خیلی هم بزرگ و دلنشین هستش به نظر من.
تو امتحان علوم پایه همیشه رتبه میدن.چون واقعا علوم پایه ش خیلی قویه.
این از این.حالا مقطع بعد علوم پایه :
دندانپزشکی : کلینیک تو خود ِ دانشکده س. من رفتم سر زدم.امکاناتش مناسبه [nb]البته حس کردم به پای همدان نمیرسه امکانات کلینیکیشون.ولی بازم قابل قبوله[/nb]تا حالا فارغ تحصیل نداشته. تاسیس سال 90 هستش و اولین ورودی هاشون ترم بعد ترم 9 میشن.و بنابراین راجب قبولی های تخصص نمیشه صحبت کرد.
تو این مقطع هم که من با چن تا از سال بالایی هاشون صحبت کردم اساتید واقعا سخت گیرن و ازشون کار میخوان.
پزشکی :
والا راستشو بخواین با اینکه تعداد بیمارستان هامون بالاست[nb]بعثت ، توحید ، تامین اجتماعی ، قدس و...[/nb] اما امکانات بیمارستانی مون کمه متاسفانه.به پای جایی مثل همدان نمیرسه قطعا!
اما از اونجا که دانشجو های پزشکی سنندج خیلی خیلی کوشان و اساتید خوبی هم دارن ، هر سال ِ کلی قبولی تخصص دانشگاهای تهران ، بهشتی و... رو داریم.
در کل درسته بیمارستان ها زیاد مجهز نیستن ، اما واقعا میشه پیشرفت کرد.در ضمن هم چون تعداد کمی رزیدنت داریم بر خلاق جایی مثل همدان ، بیشتر کارها رو اینترن ها بر عهده میگیرن که به گفته خودشون خیلی تاثیر داره.
چن تا تخصص هم تو دانشگاه ارائه میشه مثل تخصص زنان و...
مجوز 4 تا تخصص دیگه رو هم گرفتن
خلاصه که واقعا از نظر من سنندج گزینه یی هستش که میشه روش حساب کرد.دانشگاه خوبی داره.
از لحاظ خود شهر هم که بخوام حرف بزنم ، بزرگ نیس.اما زیاد هم کوچیک نیس.جاهای تفریحی برای دانشجو ها رو تا مقداری داره.
مخصوصا برای دختر ها اگه بخوام حرف بزنم واقعا شهر امنی هستش.واقعا .
یعنی جای تفریحی تو شهر نیس که چن تا دختر جوان نتونن برن اونجا و فقط پسرونه باشه یا جوش بد باشه.
واقعا من نسبت به همدان که میسنجم ، تو سنندج دخترا خیلی راحت تر هستن.
فضای شهر مذهبی نیست اونقدر.
یه نکته یی هم هست که چون بیشتر سنندجی ها اهل سنت هستن ، بعضا فک میکنن که ممکنه اینجا دچار اشکال شن.
اما
اصلا اینطوری نیست.خیالتون راحت.
سنندج سال هاست داره با برادران و خواهران
اهل تشیع همزیستی میکنه.خیلیا تو سنندج اهل تشیع هستن.در کل مشکلی نیست از این بابت.نگرانش نباشید
مردم مهمان نوازی هم هستن.هوای غریبه ها و دانشجو ها رو دارن.
خوابگاهاشونم من سر زدم یه تعدادی رو ، اوکی هستن.جاهای بدی نیستن.
اگه رتبه تون در حدی نشد که تبریز و اصف و... بزنید ، از نظر من با توجه به تجربیاتم به سنندج حتما فکر کنید.