Dexter Morgan
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- '
- شهر
- اهواز
- سال فارغ التحصیلی
- 0
من فکر میکنم اکثر اختلافایی که بین بچه ها و پدر مادرا هست تو این نسل به خاطر همه گیر شدن اینترنته. پدر مادرا از نسلی بودن که خیلی با همچین چیزی ارتباط نداشتن اما بچه هاشون تقریبا از بچگی باهاش درگیر بودن و حجم زیادی اطلاعات بهشون تزریق شده، پس طبیعیه که اختلاف و درک نشدن وجود داشته باشه بینشون. شاید با گذر چند نسل درست تر بشه.
البته حدسمه ها،شاید همیشه در طول تاریخ اینطوری بوده، ولی هیچ وقتم در طول تاریخ ما پدیده ای مثل اینترنت نداشتیم.
جدای این، من نمیدونم دقیقا چی تو ذهن آدما میگذره که بچه دار میشن(نفی نمیکنما
ولی مثلا خودم که فکر میکنم اینطوری ام که برو بابا عجب پدیده سختی!) ولی فکر کنم اگه یه سری هارو فاکتور بگیریم، علاقه به خلق کردن یه چیزی از صفر تا 100 عه. مثلا یه بچه بیارن، بهش راه رفتن، حرف زدن، ادب و ... یاد بدن و بزرگش کنن تا اون آدم ایده عالشون بشه. به خاطر همینم طی این فرآیند اگه ببینن این مخلوقشون(
) جایی بهشون گوش نمیده یا تحویلشون نمیگیره خب خیلی ناراحت میشن. و اینکه اکثرا هم واقعا زحمت قابل توجهی برای شما کشیدن مخصوصا تو بچگی، پس قابل درکه واقعا که بخوان دستور بدن، راهنمایی کنن یا از گوش ندادن شما به حرفاشون یا اینکه بهشون تکیه نمیکنن ناراحت بشن.
البته نمیگم پس کارشون درسته ها، صرفا قابل درکه، یکم!
به قول یکی، پدر مادرا تو اوج دوست داشتن، ممکنه بهت ضربه بزنن.
و اینکه تو اختلافا، من تنها راه حلی که به ذهنم میرسه صرفا درک کردن و سکوت کردنه. بنظرم متاسفانه کار مفید دیگه ای نمیشه کرد در این شرایط.
البته حدسمه ها،شاید همیشه در طول تاریخ اینطوری بوده، ولی هیچ وقتم در طول تاریخ ما پدیده ای مثل اینترنت نداشتیم.
جدای این، من نمیدونم دقیقا چی تو ذهن آدما میگذره که بچه دار میشن(نفی نمیکنما
ولی مثلا خودم که فکر میکنم اینطوری ام که برو بابا عجب پدیده سختی!) ولی فکر کنم اگه یه سری هارو فاکتور بگیریم، علاقه به خلق کردن یه چیزی از صفر تا 100 عه. مثلا یه بچه بیارن، بهش راه رفتن، حرف زدن، ادب و ... یاد بدن و بزرگش کنن تا اون آدم ایده عالشون بشه. به خاطر همینم طی این فرآیند اگه ببینن این مخلوقشون(
) جایی بهشون گوش نمیده یا تحویلشون نمیگیره خب خیلی ناراحت میشن. و اینکه اکثرا هم واقعا زحمت قابل توجهی برای شما کشیدن مخصوصا تو بچگی، پس قابل درکه واقعا که بخوان دستور بدن، راهنمایی کنن یا از گوش ندادن شما به حرفاشون یا اینکه بهشون تکیه نمیکنن ناراحت بشن.البته نمیگم پس کارشون درسته ها، صرفا قابل درکه، یکم!
به قول یکی، پدر مادرا تو اوج دوست داشتن، ممکنه بهت ضربه بزنن.
و اینکه تو اختلافا، من تنها راه حلی که به ذهنم میرسه صرفا درک کردن و سکوت کردنه. بنظرم متاسفانه کار مفید دیگه ای نمیشه کرد در این شرایط.