• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سهمیۀ کنکور - عدالت آموزشی یا اجحاف آموزشی

من درباره ریاضی حرف میزنم اینو بگم*

توی ریاضی ۳۵ درصد منطقه ۱ ان
۴۵ درصد منطقه ۲
حدودا ۲۰ درصد منطقه ۳

توی رتبه کشوری نگاه کنی منطقه ۳ همیشه گپ داره، پردیسش خیلی گپ داره اما به هر حال میشه گفت همینکه با اون سطح امکانات تونسته همچین رتبه ای بیاره تو کشور حقشه تا حدی
پردیس (تو تجربی شهریه پرداز) پذیرشش بر اساس رتبه کشوری نبود؟
تو تجربی فکر کنم اینطوریه

پردیس (تو تجربی شهریه پرداز) پذیرشش بر اساس رتبه کشوری نبود؟
تو تجربی فکر کنم اینطوریه
توی تجربی اطلاعی ندارم ولی توی ریاضی فرضا اگر قرار هست ۲۰ نفر بگیرن

۱/۵ یعنی ۴ نفر منطقه ۳ ای هستن

که عموما نمیزنن پردیس چون خوابگاه نداره و ...

و البته منطقه ۲ هم تقریبا ۷۰ ۸۰ درصد پردیسی هاش کرجین

توی رتبه کشوری نگاه کنی منطقه ۳ همیشه گپ داره، پردیسش خیلی گپ داره اما به هر حال میشه گفت همینکه با اون سطح امکانات تونسته همچین رتبه ای بیاره تو کشور حقشه تا حدی
تو تجربی در اون حد گپ نداره و به تعداد شرکت کننده و متقاضی و درصد پذیرش دانشگاه هست و عموما کارنامه هارم بررسی کنین اینطوریه و اتفاقا یکمم ناحقی هست برا منطقه3 که با رتبه بهتر کشوری میوفته جای دورتر و با تعهد بیشتر و این مورد هم اگر با کارنامه سبز مشخص باشه که بدون اون هم همونجا قبول میشدی میتونی بری تقاضا بدی برا کم کردن تعهد خدمت(روندشو نمیدونم ولی از دوستان برا ازادسازی اقدام میکردن دیدم که کردن) و قبولی منطقه2 بهتره از همشون
پردیس علوم پزشکی هم کلا گزینش کشوری هست
میشه گفت تو علوم پزشکی ها اونقدر قانون و تبصره الکی برا پذیرش دارن و اونقدر سهمیه ای و رانتی هست که اینا در مقابلش هیچن

دوستان به نظرتون ایا سهمیه مناطق (ناحیه۱ ، ناحیه۲ ، ناحیه۳) و کسایی که به اون طریق اومدن دانشگاه هم <سهمیه‌ای> حساب میشن ؟
نظر کم طرفدار شاید ؟ : اینا هم عادلانه نیستن، تقسیم بندی نباید بر اساس محل تحصیل باشه
چون هم منطقه 3 تحصیل کردم هم 2 افرادی رو می‌شناسم که ساکن منطقه 3 هستن یا حتی صرفاً کوچ کردن منطقه 3 خانوادشون وقتی اینا وارد دبیرستان شدن صرفاً برای سهمیه منطقه 3 درحالی که وضع مالی خیلی بهتری از خیلی از بچه هایی که تو منطقه 2 درس می‌خوندن داشتن و دسترسی به مراتب بیشتری به منابع و امکانات آموزشی داشتن.
این سهمیه باید بر اساس درآمد خانوار باشه نه محل تحصیل (که البته مثل هرچیز امکان خطا یا تقلب در اون هم هست صرفاً به مراتب کمتر از سهمیه منطقه ای)

اینکه اصلاً اعمال سهمیه هم باید به صورت فراهم کردن امکانات آموزشی و کمک مالی باشه نه خالی کردن صندلی برای افراد دارای سهمیه هم که توضیح واضحات و تکرار مکرراته.

به‌نظرم کسی که از ضعف قانون استفاده می‌کنه و مثلا چند سال از امکانات تهران استفاده می‌کنه و در نهایت با سهمیه ۳ کنکور میده دزده. خیلی‌زیادم داریم از این‌جور آدما.

افرادی رو می‌شناسم که ساکن منطقه 3 هستن یا حتی صرفاً کوچ کردن منطقه 3 خانوادشون وقتی اینا وارد دبیرستان شدن صرفاً برای سهمیه منطقه 3 درحالی که وضع مالی خیلی بهتری از خیلی از بچه هایی که تو منطقه 2 درس می‌خوندن داشتن و دسترسی به مراتب بیشتری به منابع و امکانات آموزشی داشتن.
درسته من یکی رو میشناختم که پرونده اش توی یکی از شهرهای منطقه3 بود ولی خودش منطقه یک درس میخوند بعد برای کنکور اومد منطقه سه:)

این قضیه رو اگر بخوایم شخصی بررسیش کنیم خب کلی باگ داره، مثل خیلی از قوانین دیگه که مردم دور زدنشون رو یاد میگیرن و تهش به خودشون میگن زرنگ! حالا میخواد ساکن منطقه ۱ باشه که آخرش دیپلمش رو منطقه ۳ میگیره یا ساکن منطقه ۳ باشه که شرایط مالی و زندگی خوبی داره و برای کنکور از امکانات منطقه ۱ استفاده میکنه
ولی اگر بخوایم کلی بهش نگاه کنیم نه اینکه من یکی رو میشناسم، این اینکار و کرد و اون اون کار و کرد!!
یک میلیون نفر کنکور ثبت نام میکنن و در حالت کلی وجود سهمیه مناطق با شرایط حال حاضر کل کشور درسته، اینو یادمون نره برقراری عدالت در ایده‌آل ترین حالت ممکن نه تنها سخته بلکه نشدنیه سهمیه مناطق هم همینه باعث عدالت نیست ولی از هیچی بهتره

اینکه میگن یه عده میرن با افراد ایثارگر ازدواج میکنن تا سهمیه بگیرن رو شنیدید؟میتونید توضیح بدید چجوری سهمیه از شوهر به همسر میرسه؟اصلا مگه شدنیه؟

اینکه میگن یه عده میرن با افراد ایثارگر ازدواج میکنن تا سهمیه بگیرن رو شنیدید؟میتونید توضیح بدید چجوری سهمیه از شوهر به همسر میرسه؟اصلا مگه شدنیه؟
سهمیه های ایثارگران به همه اعضای درجه یک خانواده یعنی همسر و فرزند میرسه کسی که با یه جانباز ازدواج میکنه میتونه از سهمیه ۲۵٪ استفاده کنه

سهمیه های ایثارگران به همه اعضای درجه یک خانواده یعنی همسر و فرزند میرسه کسی که با یه جانباز ازدواج میکنه میتونه از سهمیه ۲۵٪ استفاده کنه
همینجوری که ۲۵ درصد نمیدن بگن خدمت شما بستگی به درصد جانبازی طرف هم داره قطعا
کفالت پدربزرگ هم بوده اون دیگه چجوریه؟

همینجوری که ۲۵ درصد نمیدن بگن خدمت شما بستگی به درصد جانبازی طرف هم داره قطعا
کفالت پدربزرگ هم بوده اون دیگه چجوریه؟
این چیزی که شما گفتید مربوط به سازمان سنجش نیست به بنیاد شهید مربوط میشه!
تا جایی که من از سال های گذشته میدونم ۵٪ برای رزمندگان [با حداقل ۶ماه حضور جبهه] هست و ۲۵٪ برای جانبازان، کسایی که جانبازی پایین دارن [دقیق درصدش رو نمیدونم] جز همون ۵٪ هستن و توی پذیرش درواقع سهمیه ۲۵+۵ میشه
تنها سهمیه‌ای هم که شامل خواهر و برادر میشه سهمیه شهدا هست
این کفالتی هم که گفتید من تا حالا تو دفترچه کنکور ندیدم

این قضیه رو اگر بخوایم شخصی بررسیش کنیم خب کلی باگ داره، مثل خیلی از قوانین دیگه که مردم دور زدنشون رو یاد میگیرن و تهش به خودشون میگن زرنگ! حالا میخواد ساکن منطقه ۱ باشه که آخرش دیپلمش رو منطقه ۳ میگیره یا ساکن منطقه ۳ باشه که شرایط مالی و زندگی خوبی داره و برای کنکور از امکانات منطقه ۱ استفاده میکنه
ولی اگر بخوایم کلی بهش نگاه کنیم نه اینکه من یکی رو میشناسم، این اینکار و کرد و اون اون کار و کرد!!
یک میلیون نفر کنکور ثبت نام میکنن و در حالت کلی وجود سهمیه مناطق با شرایط حال حاضر کل کشور درسته، اینو یادمون نره برقراری عدالت در ایده‌آل ترین حالت ممکن نه تنها سخته بلکه نشدنیه سهمیه مناطق هم همینه باعث عدالت نیست ولی از هیچی بهتره
با احترام این استدلال "هر قانونی هم بذاریم باگ خواهد داشت پس همین که باگ داره بمونه بهتره" یک خزعبل مطلق هست که اگر طبق اون عمل می‌کردیم یه سنگ سیاه تکون نمی‌خورد تو زندگی چون << رفع کردن هر باگ می‌تونه باگ جدیدی رو ایجاد کنه >> و معمولاً هم کسایی که توانایی و قصد سوء استفاده از قانون موجود رو دارن گوش من و شما رو پر می‌کنن که اگر اینطوری کنیم اونطوری میشه اگر اونطوری کنیم اینطوری میشه تا به اصطلاح "اکسپلویتی" که براشون در دسترس هست از بین نره.

عقل سلیم میگه این کشگل باید رفع بشه، نه اینکه به بهانه نگرانی از مشکل نیومده مشکل اومده رها شه تا اونایی که تمکن مالی‌اش رو دارن ازش سوء استفاده کنن و اگر راه حل بعدی مشکل جدیدی ایجاد کرد دنبال راه حل برای اون گشت.

به‌نظرم کسی که از ضعف قانون استفاده می‌کنه و مثلا چند سال از امکانات تهران استفاده می‌کنه و در نهایت با سهمیه ۳ کنکور میده دزده. خیلی‌زیادم داریم از این‌جور آدما.
امکانات تهران منظورت چیه ؟
کلاسای انلاین ؟
کلاس خصوصی ؟
حضور فیزیکی تو مدارس خاص ؟

1000069645.jpg

دوستان ریاضی که دستشون تو کار هست میدونن با این رتبه کشوری و این رتبه منطقه تو خواب هم امیرکبیر نمیبینی چه برسه صنایعش که رتبه کشوری زیر ۱۵۰۰ میخواد برای قبولیش.

من همیشه به این موضوع اعتراض داشتم که چرا پردیس ها بر اساس رتبه منطقه سنجیده میشه، پردیس ها باید بر اساس رتبه کشوری باشه

وگرنه همچین افرادی که رتبه های ۲ ۳ برابر سهمیه هم هستن وارد دانشگاه میشن، چون پول دارن و بقیه رقباشون ندارن.

من استدلالم اینه اگر کسی پول داره ترمی ۶۰ میلیون پول شهریه + هزینه زندگی تو تهران بده، قطعا پول هم داشته کنکور نخونده.

لطفا اگر مخالفتی هست بگید

مشاهده پیوست 2606

دوستان ریاضی که دستشون تو کار هست میدونن با این رتبه کشوری و این رتبه منطقه تو خواب هم امیرکبیر نمیبینی چه برسه صنایعش که رتبه کشوری زیر ۱۵۰۰ میخواد برای قبولیش.
پشمام
یعنی صنایع انقدر خواهان داره ؟🗿

امکانات تهران منظورت چیه ؟
کلاسای انلاین ؟
کلاس خصوصی ؟
حضور فیزیکی تو مدارس خاص ؟
همین سمپاد محمد امکان تقلب داده

شما میری مثلا یه مدرسه سمپاد تو منطقه ۳ مینویسی

مهمان میشی تهران، تمام.

دیپلمت صرفا از اون مدرسه منطقه ۳ ای صادر میشه که اهمیتی نداره واقعا

Back
بالا