• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دستور پخت🍽️

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ayda-kz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه کیک کاپوچینو به یه روش دیگه
فوق نرم
دو پیمانه آرد
نصف پیمانه شیر
چهار تا پنج قاشق پودر کاپوچینو سرپر
نصف پیمانه روغن
یک و یک چهارم پیمانه شکر
چهار تا تخم مرغ
یکم وانیل و دو قاشق سرپر چایخوری بیکینگ پودر
یکم سرکه(اختیاری برای پف بیشتر بدون تأثیر روی مزه)

ارد رو الک کنین بهش بکینگ پودر اضافه و فر رو روشن تا گرم باشه
نسکافه رو با نصف پیمانه شیر که گرم کردین(میتونین بالا سماور بزارین تا گرم بشه ) درست کنین
سفیده و زرده رو جدا کنین و تو دو تا ظرف بریزین به ظرف زرده نصف پیمانه شکر اضافه کنین و وانیل
سفیده ها رو هم بزنین تا کف کنه حالا سه چهارم پیمانه شکر رو اضافه کنین و هم بزنین تا سفید و حجیم بشه و رد همزن بمونه و وقتی برمیگردونین نریزه تا وقتی بقیه مواد رو آماده میکنیم بزارین یخچال
زرده ها رو هم هم بزنین انقد که حداقل سه درجه از رنگ اولیه مایع روشن تر بشه
نسکافه و روغن رو اضافه کنین و یه قاشق سرکه اختیاری رو
سفیده ها رو بیرون بیارین و مایع قبلی رو بهش اضافه کنین و هم بزنین تا مخلوط شن بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ترجیحا با لیسک هم بزنین
فقط کف قالب رو روغن بزنین یا کاغذ روغنی بزارین دورشو نه
و توی فر۱۷۵ تا ۱۸۵ بزارین و زیر ۲۰ دقیقه در فر رو باز نکنین با توجه به فر خودتون ۲۵ تا ۴۵ دقیقه طول می‌کشه

شیر ۱ پیمانه
شکر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
سه تا پنج قاشق سرپر کاپوچینو
یک قاشق آرد

به جز روغن اینا رو بریزین تو قابلمه و هم بزنین تا گلوله ای آرد و اینا نمونه توش زیرش رو روشن کنین و یکم که گرم شد روغن اضافه کنین تا غلیظ بشه
و روی کیکتون بریزین (انقد دوسش دارن که من معمولا دوبرابر اینو درست میکنم روش میریزم )

یه دسر بزرگ تقریبا ارزون :
پتی بور (۳۰ تومن)
پودر کاسترد سه قاشق سرپر(گمونم ۲۵۰ تا ۳۵۰ باشه تو قوطی تقریبا قاشقی ده تومن میشه )
شیر سه لیوان (کیلویی ۴۵ تومنه ما سی تومن لازم داریم)
شکر ۶ قاشق سرپر
گلاب یه قاشق (میتونی حذف کنی)
طعم دلخواه یه قاشق (زعفرون نسکافه پودر کاکائو یا ..) اینم میتونی حذف کنی
نصف پودر ژله به طعم دلخواه (قیمت قدیم ۳۵ جدید ۷۰ به هر حال نصفشو میخوایم )
میوه به طعم ژله یا موز (اختیاری)
۱۱۰ در کمترین حالت ...در مجلسی ترین حالت هم گمونم زیر ۳۰۰

پتی بور ها رو بچینین کف ظرف ترجیحا شبیه مرغ خوری های شیشه ای با یکم شیر خیسش کن
یک لایه تا دو لایه هر جور دوست دارین (هر جعبه پتی بور یک و نیم لایه میشه )
پودر کاسترد و شکر و طعمی که تهیه کردی و شیر تو قابلمه حرارت میدی و مدام هم میزنی تا به غلظت فرنی برسه
حالا بریز تو ظرف روی پتی بور ها و بذارین تو یخچال تا خودشو بگیره
روش میوه بذارین و پودر ژله رو اگه کامل ریختین با یه لیوان آب جوش اگر هم نصفه ریختین با نصف لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد درست کنین و بریزین روی کاستردی که بسته و تو یخچال تا ژله ببنده

نوش جان

شیرینی برنجی

آرد برنج سعی کنین زبر و درشت نباشه ۵۰۰ گرم
پودر قند ۱۷۵ گرم
روغن جامد یا کرمانشاهی من جامد زدم ۲۵۰ گرم
تخم‌مرغ ۱ درشت
گلاب نصف پیمانه
پودر هل ۱ قاشق چای‌خوری
زعفران دم‌کرده غلیظ ۱ قاشق غذاخوری
تخم خرفه برای روی شیرینی
مهر شیرینی برنجی

روغن و پودر قند رو در حد روشن و حجیم شدن هم بزنین پودر هل رو اضافه کنین تخم مرغ رو اضافه کنین و یه دو دقیقه هم بزنین گلاب رو کم کم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنین آرد برنج رو اضافه کنین اول با لیسک یا قاشق بعد با نوک قاشق خمیر رو جمع کنین مواد رو نصف و به نصفش زعفرون بزنین و بزارین ۱۲ تا ۲۴ ساعت استراحت کنه
فر رو روی ۱۵۰ تا ۱۶۹ اندازه یه گردو با فاصله از هم روی کاغذ روغنی بزارین مهر بزنین
اگه مهر ندارین کوچیکتر درست کنین سعی کنین خیلی پهن نکنین چون تو فر یکم پهن میشه
تخم خرفه بریزین روش ۱۰ (اگه کوچیکه) ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا بوی برنج بپیچه رنگش یکم روشن میشه زیرش خیلی تغییر رنگ نمیده اما یکم تیره میشه
این خیلی شکننده تر از نخودچیه وقتی از فر در میاد پس تا سرد بشه اصلا دست نزنین

یادگاری ها
img_20260129_111437_357_5dkv.jpg
img_20260129_111436_977_ny0r.jpg

اینا وقتاییه که مامان بابام نیستن و کل آشپزی فقط به عهده من بوده

img_20260129_111433_349_mli.jpg

شب یلدا و هویج گردو خامه ای

img_20260129_111432_939_b8u2.jpg

تولد دخترخاله ام که فورا یک کیک صورتی میخواست

img_20260129_111433_591_5fth.jpg

اولین سفرم به تهران خودمو تحمیل گرفته بودم

img_20260129_111433_573_s8fp.jpg

آخرین کیک تو فر قدیمی مون ...
img_20260303_020345_478_nrr1.jpg

اولین شیرینی نارگیلی
img_20260420_153404_145_x5tk.jpg

اولین شیرینی نخودچی
img_20260420_153601_148_nkai.jpg

اولین شیرینی برنجی

img_20260108_234514_5a3i.jpg
اولین باری ک فر جدیدمون رو امتحان کردم
img_20260420_155853_l69q.jpg
تولد خواهرم بود اینجا
img_20251206_201624_vgmc.jpg
اینم اولین باری که کوکی پختم

:)) به درخواست @Ayda-kz یک رسپی از کیک زیر داریم 😍
z300453_IMG_20260419_174828.jpg

این یک کیک کاکائویی عه .....صرفا جهت تعادل طعم و تزئین از پودر قند و شکلات ذوب شده استفاده کردم ....به خاطر مقدار کاکائو جهت تیره شدن و شکر کم ، طعم کیک یکم ته مزه ی تلخی داره.... ممکنه خیلیا دوست نداشته باشن این طعم رو ولی پودر قند کاملا متعادلش می‌کنه و قابل حذفه ( توصیه در گوشی: حذف اش نکنید تجربه جالبیه) ...کاکائو هم قابل حذفه میتونید به جاش مقداری زعفران بزنید یک کیک سنتی طور تحویل بگیرید.

مواد لازم :
۱. یک و نیم پیمانه ارد شیرینی پزی ( من از لیوان فرانسوی برای پیمانه کردن استفاده میکنم )
۲ . یک عدد شیر پاکتی پرچرب هم دمای محیط
۳.یک و نیم قاشق مربا خوری بکینگ پودر
۴.نصف پیمانه یا سه چهارم پیمانه روغن ( سرخ کردنی نباشههههه )
۵.چهار الی پنج قاشق پودر کاکائو ( بسته به سلیقه تون داره اگر تیره و یکم تلخ میخواید این مقدار کافیه وگرنه کمترررر بزنید)
۶. پودر هل ( معادل سه الی چهار عدد هل)
۷.نصف قاشق مربا خوری وانیل (‌اگر حاوی شکر نیست زیاد نزنید واقعا تلخ میشه)
۸.سه عدد تخم مرغ هم دمای محیط
۹.سه چهارم پیمانه شکر

∆ اگر اونقدری توی پیمانه کردن و پیدا کردن کیک مطابق سلیقه تون ماهر نیستید برای بارهای اول پودر کیک اماده بگیرید( برند زر ماکارون شکلاتی و پرتقالی رشد رو امتحان کردم خوب در اومدن)

رسپی
:
اول زرده و سفیده رو جدا کنید...سفیده رو اونقدر بزنید که مثل خامه فرم بگیره ....توی زرده هل و وانیل بریزید یکم با قاشق هم بزنید تا قاطی شن بعد بریزی توی سفیده ها هم بزنید شکر رو اضافه کنید هم بزنید....شیر و روغن رو اضافه کنید هم بزنید ...حالا نوبت ارده مونه...اروم‌اروم اضافه کنید چون اگر همه ش رو بریزید میپاشه کثیف کاری میشه ....اروم اروم هم بزنید ...وقتی دیگه اردی ندیدید متوقف شید چون ادامه بدین کیک تون پف نمیکنه
برای پخت از قالب یا یک ظرف شیشه ای نشکن خارجی استفاده کنید اگر قالب تون ساده است مثلا مربعیه میتونید کاغذ روغنی بزارید تا کیک نچسپه وگرنه روغن زدن کافی هم اوکیه
نکات زیر رو بخونید در ادامه پخت حتما کمک تون میکنه

نکته مهم : این کیک رو حتما توی فر بپزید توی ماهیتابه رژیمی اصلا خوب در نمیاد

نکته مهم بعدی: اگر میخواهید از قالب خیلی خوب در بیاد اول قالب رو با مقدار کافی روغن چرب کنید ( سرخ کردنی نه!) از ارد سفید تون تا جایی که احتمال میدید کیک تون پف میکنه بپاشید ....برای کیک شکلاتی اگر خیلی زیاد بریزید بعدا روی کیک از توی قالب در بیاد سفیدک زده دیده میشه میانه رو رعایت کنید

نکته بعدی : جهت اسفنجی شدن کیک بهتره ارد رو دوبار الک کنید ....

نکته بعدی : بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با ارد قاطی کنید تا کیک یکدست شه

نکته بعدی : در یک جهت از ابتدا هم بزنید ....ساعتگرد یا پاد ساعتگرد

نکته بعدی : قالب رو قبل از گذاشتن توی فر چندبار روی میز بکوبید تا کاملا بافت کیک یکدست بشه ...کاملا حباب هایی رو روی سطح کیک میبینید که میترکن ....

نکته یکی مونده به اخر: فر رو حتما از قبل روشن کنید ...قبل از شروع ترکیب مواد ....دمای ۱۲۰ ـ ۱۳۰ مناسب کیک های تیره است چون زود میسوزه خصوصا اگر قالب شفاف نباشه دمای ۱۴۰ هم مناسب کیک های دیگه است

نکته اخر : به هیچ‌عنوان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر رو باز نکنید پف کیک می‌خوابه و کیک یک دست پف نمیکنه ممکنه نمونه شو دیده باشید قبلا ....اگر ضخامت کیک خیلی کم نباشه دماهایی که گفتم کاملا سیفه ....بعد از اون میتونید با یک خلال دندون یا سیخ چوبی بزنید توی کیک تا بخوره کف قالب ...اگر کشیدین بیرون چیزی نچسپید کیک پخته درش بیارید

نکته انحرافی : تا یک ربع بزارید قالب سرد شه ...بعد اروم اروم برش گردونید توی ظرف مورد نظر با دست بزنید روش .... اگر جدا نشد با یک چاقوی نازک اروم اروم لبه ها رو جدا کنید اصلا عجله نکنید در نهایت یک بار بزنید روی میز کیک قطعا جدا میشه حالا اروم برش گردونید من یک مقدار عجله داشتم به خاطر شروع کلاسم خوب حوصله به خرج ندادم مرحله اول و دوم رو درست انجام ندادم و یک سری جاها رو با چاقو خراب کردم‌‌... که البته خیلی مهم نیست با پودر قند تزئین کنید مشخص نمیشه .....میتونید توی عکس زیر عاقبت صبر نکردن رو ببینید
;))

o422613_IMG_20260421_193122.jpg

دیزاین :
برای تزئین کیک های ساده با رنگ روشن خامه و برش میوه خیلی جذاب ش می‌کنه......اما کیک های شکلاتی رو با پودر قند(همون شکر اسیاب شده ) تزئین کنید خیلی فوق العاده میشه ....تضاد رنگیه خوبی دارن ....میتونید برای تزئین بیشتر از شکلات هم استفاده کنید ( من از این شکلاتهای شیریه توی سوپری ها گرفتم.... گذاشتم کنار قابلمه روی گاز خودش ذوب شد با قیچی بازش کردم و تزئین کردم )...فقط یادتون باشه وقتی کیک تون کاملا سرد شد تزئین کنید تا ظاهرش زشت نشه ممکنه پودر قند در اثر بخار کیک حالت خمیری پیدا کنه...پس خوووب بزارید سرد شه توی دمای محیط....نیم ساعت تا یک ساعت هم بزارید یخچال بعد با چای یا قهوه نوش جان کنید ;))

:)) به درخواست @Ayda-kz یک رسپی از کیک زیر داریم 😍
z300453_IMG_20260419_174828.jpg

این یک کیک کاکائویی عه .....صرفا جهت تعادل طعم و تزئین از پودر قند و شکلات ذوب شده استفاده کردم ....به خاطر مقدار کاکائو جهت تیره شدن و شکر کم ، طعم کیک یکم ته مزه ی تلخی داره.... ممکنه خیلیا دوست داشته باشن این طعم رو ولی پودر قند کاملا متعادلش می‌کنه و قابل حذفه ( توصیه در گوشی: حذف اش نکنید تجربه جالبیه) ...کاکائو هم قابل حذفه میتونید به جاش مقداری زعفران بزنید یک کیک سنتی طور تحویل بگیرید.

مواد لازم :
۱. یک و نیم پیمانه ارد شیرینی پزی ( من از لیوان فرانسوی برای پیمانه کردن استفاده میکنم )
۲ . یک عدد شیر پاکتی پرچرب هم دمای محیط
۳.یک و نیم قاشق مربا خوری بکینگ پودر
۴.نصف پیمانه یا سه چهارم پیمانه روغن ( سرخ کردنی نباشههههه )
۵.چهار الی پنج قاشق پودر کاکائو ( بسته به سلیقه تون داره اگر تیره و یکم تلخ میخواید این مقدار کافیه)
۶. پودر هل ( معادل سه الی چهار عدد هل)
۷.نصف قاشق مربا خوری وانیل (‌اگر حاوی شکر نیست زیاد نزنید واقعا تلخ میشه)
۸.سه عدد تخم مرغ هم دمای محیط
۹.سه چهارم پیمانه شکر

∆ اگر اونقدری توی پیمانه کردن و پیدا کردن کیک مطابق سلیقه تون ماهر نیستید برای بارهای اول پودر کیک اماده بگیرید( برند زر ماکارون شکلاتی و پرتقالی رشد رو امتحان کردم خوب در اومدن)

رسپی
:
اول زرده و سفیده رو جدا کنید...سفیده رو اونقدر بزنید که مثل خامه فرم بگیره ....توی زرده هل و وانیل بریزید یکم با قاشق هم بزنید تا قاطی شن بعد بریزی توی سفیده ها هم بزنید شکر رو اضافه کنید هم بزنید....شیر و روغن رو اضافه کنید هم بزنید ...حالا نوبت ارده مونه...اروم‌اروم اضافه کنید چون اگر همه ش رو بریزید میپاشه کثیف کاری میشه ....اروم اروم هم بزنید ...وقتی دیگه اردی ندیدید متوقف شید چون ادامه بدین کیک تون پف نمیکنه
برای پخت از قالب یا یک ظرف شیشه ای نشکن خارجی استفاده کنید اگر قالب تون ساده است مثلا مربعیه میتونید کاغذ روغنی بزارید تا کیک نچسپه وگرنه روغن زدن کافی هم اوکیه
نکات زیر رو بخونید در ادامه پخت حتما کمک تون میکنه

نکته مهم : این کیک رو حتما توی فر بپزید توی ماهیتابه رژیمی اصلا خوب در نمیاد

نکته مهم بعدی: اگر میخواهید از قالب خیلی خوب در بیاد اول قالب رو با مقدار کافی روغن چرب کنید ( سرخ کردنی نه!) از ارد سفید تون تا جایی که احتمال میدید کیک تون پف میکنه بپاشید ....برای کیک شکلاتی اگر خیلی زیاد بریزید بعدا روی کیک از توی قالب در بیاد سفیدک زده دیده میشه میانه رو رعایت کنید

نکته بعدی : جهت اسفنجی شدن کیک بهتره ارد رو دوبار الک کنید ....

نکته بعدی : بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با ارد قاطی کنید تا کیک یکدست شه

نکته بعدی : در یک جهت از ابتدا هم بزنید ....ساعتگرد یا پاد ساعتگرد

نکته بعدی : قالب رو قبل از گذاشتن توی فر چندبار روی میز بکوبید تا کاملا بافت کیک یکدست بشه ...کاملا حباب هایی رو روی سطح کیک میبینید که میترکن ....

نکته یکی مونده به اخر: فر رو حتما از قبل روشن کنید ...قبل از شروع ترکیب مواد ....دمای ۱۲۰ ـ ۱۳۰ مناسب کیک های تیره است چون زود میسوزه خصوصا اگر قالب شفاف نباشه دمای ۱۴۰ هم مناسب کیک های دیگه است

نکته اخر : به هیچ‌عنوان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر رو باز نکنید پف کیک می‌خوابه و کیک یک دست پف نمیکنه ممکنه نمونه شو دیده باشید قبلا ....اگر ضخامت کیک خیلی کم نباشه دماهایی که گفتم کاملا سیفه ....بعد از اون میتونید با یک خلال دندون یا سیخ چوبی بزنید توی کیک تا بخوره کف قالب ...اگر کشیدین بیرون چیزی نچسپید کیک پخته درش بیارید

نکته انحرافی : تا یک ربع بزارید قالب سرد شه ...بعد اروم اروم برش گردونید توی ظرف مورد نظر با دست بزنید روش .... اگر جدا نشد با یک چاقوی نازک اروم اروم لبه ها رو جدا کنید اصلا عجله نکنید در نهایت یک بار بزنید روی میز کیک قطعا جدا میشه حالا اروم برش گردونید من یک مقدار عجله داشتم به خاطر شروع کلاسم خوب حوصله به خرج ندادم مرحله اول و دوم رو درست انجام ندادم و یک سری جاها رو با چاقو خراب کردم‌‌... که البته خیلی مهم نیست با پودر قند تزئین کنید مشخص نمیشه .....میتونید توی عکس زیر عاقبت صبر نکردن رو ببینید
;))

o422613_IMG_20260421_193122.jpg

دیزاین :
برای تزئین کیک های ساده با رنگ روشن خامه و برش میوه خیلی جذاب ش می‌کنه......اما کیک های شکلاتی رو با پودر قند(همون شکر اسیاب شده ) تزئین کنید خیلی فوق العاده میشه ....تضاد رنگیه خوبی دارن ....میتونید برای تزئین بیشتر از شکلات هم استفاده کنید ( من از این شکلاتهای شیریه توی سوپری ها گرفتم.... گذاشتم کنار قابلمه روی گاز خودش ذوب شد با قیچی بازش کردم و تزئین کردم )...فقط یادتون باشه وقتی کیک تون کاملا سرد شد تزئین کنید تا ظاهرش زشت نشه ممکنه پودر قند در اثر بخار کیک حالت خمیری پیدا کنه...پس خوووب بزارید سرد شه توی دمای محیط....نیم ساعت تا یک ساعت هم بزارید یخچال بعد با چای یا قهوه نوش جان کنید ;))
اگه میخوای به قالب گیر نکنه با کره یا روغن دور قالب رو روغنی کن بعد روش آرد بزن یکم با هم قاطی کن روی کیکت یکم روشن تر میشه اما خیلی راحت جدا میشه اینطوری یعنی ترکیب کره و آرد یا روغن و آرد
خودم برا بعضی قالبا که می‌دونم جدا نمیشن این کارو میکنم 🩷

آیا چیزی هست که بخواید یاد بگیرین ؟
یعنی پیشنهادی درخواستی چیزی از غذایی دسری شیرینی ای؟

خب کیک دو رنگ همه چیش همینه اما جا کاپوچینو و نصف لیوان شیر کلا یک لیوان شیر می‌ریزین
و سه قاشق آرد رو تو یه ظرف دیگه برمیدارید
سه قاشق پودر کاکائو هم تو یه ظرف دیگه
بعد از درست شدن نصف میکنین مواد رو به یکی سه قاشق آردی که برداشتین به اون یکی سه قاشق پودر کاکائو میریزین
بعد خودم معمولا یه ملاقه این یه ملاقه اون میریزم آخرش هم با چاقو سرشو میچرخونم پیچ پیچی گردالی بشه شما هر جور دوست دارین حساب کنین

img_20260425_220632_xha1.jpg

خود کاپکیکام منفجر شد از پف زیاد ...تازه زشت هم شد
اما
img_20260425_220627_m880.jpg

اضافه اش ک فقط ریختم و الکی هم زدم خیلی خوشگل شد :(

فوق نرم
دو پیمانه آرد
نصف پیمانه شیر
چهار تا پنج قاشق پودر کاپوچینو سرپر
نصف پیمانه روغن
یک و یک چهارم پیمانه شکر
چهار تا تخم مرغ
یکم وانیل و دو قاشق سرپر چایخوری بیکینگ پودر
یکم سرکه(اختیاری برای پف بیشتر بدون تأثیر روی مزه)

ارد رو الک کنین بهش بکینگ پودر اضافه و فر رو روشن تا گرم باشه
نسکافه رو با نصف پیمانه شیر که گرم کردین(میتونین بالا سماور بزارین تا گرم بشه ) درست کنین
سفیده و زرده رو جدا کنین و تو دو تا ظرف بریزین به ظرف زرده نصف پیمانه شکر اضافه کنین و وانیل
سفیده ها رو هم بزنین تا کف کنه حالا سه چهارم پیمانه شکر رو اضافه کنین و هم بزنین تا سفید و حجیم بشه و رد همزن بمونه و وقتی برمیگردونین نریزه تا وقتی بقیه مواد رو آماده میکنیم بزارین یخچال
زرده ها رو هم هم بزنین انقد که حداقل سه درجه از رنگ اولیه مایع روشن تر بشه
نسکافه و روغن رو اضافه کنین و یه قاشق سرکه اختیاری رو
سفیده ها رو بیرون بیارین و مایع قبلی رو بهش اضافه کنین و هم بزنین تا مخلوط شن بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ترجیحا با لیسک هم بزنین
فقط کف قالب رو روغن بزنین یا کاغذ روغنی بزارین دورشو نه
و توی فر۱۷۵ تا ۱۸۵ بزارین و زیر ۲۰ دقیقه در فر رو باز نکنین با توجه به فر خودتون ۲۵ تا ۴۵ دقیقه طول می‌کشه

شیر ۱ پیمانه
شکر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
سه تا پنج قاشق سرپر کاپوچینو
یک قاشق آرد

به جز روغن اینا رو بریزین تو قابلمه و هم بزنین تا گلوله ای آرد و اینا نمونه توش زیرش رو روشن کنین و یکم که گرم شد روغن اضافه کنین تا غلیظ بشه
و روی کیکتون بریزین (انقد دوسش دارن که من معمولا دوبرابر اینو درست میکنم روش میریزم )
امروز اینو درست کردم و عالیی بوددد
رسپی مورد علاقه ام شد
مرسییی ازت خانم زیبا💘

هویج گردو

۴ عدد تخم مرغ
دو پیمانه آرد
یک پیمانه شکر (اگه هویج ها خیلی شیرینه سه چهارم پیمانه)
دو پیمانه هویج رنده شده با رنده متوسط (با ریز آب میندازه)
نصف پیمانه گردو(با یک قاشق آرد قاطی کنین تا ته نشین نشه تو کیک)
دو و نیم ق چ بکینگ پودر
یکم وانیل
روغن سه چهارم پیمانه
دارچین کمی (اختیاری)

تخم مرغ ها سفیده زرده جدا کنین سفیده رو هم بزنین تا کشسان و حجیم بشه بعد زرده رو تا جایی که یکم روشن تر بشه و با هم مخلوط کنین بعد شکر و وانیل رو اضافه کنین و بعد روغن رو اضافه کنین
مواد خشک رو سه بار الک کنین و در چند مرحله به مواد خیس اضافه کنین و در آخر هویج ها رو بهش اضافه کنین
دیشب یه سری تغییرات تو این انجام دادم که امروز مورد پسند خانواده بود
جای دو پیمانه آرد یک و نیم پیمانه زدم
و به جای اون نیم پیمانه یه کاپوچینو با آبجوش که تقریبا یکمی از نصف لیوان کمتر می‌شد زدم
چون گردوهامون خیلی روغنی بود روغنش هم از سه چهارم کردم نیم
انقد اسفنجی و خوشمزه تر شد و مامانم خیلی استقبال کرد ازش به خاطر کاپوچینو رنگش هم بهتر شده بود
امیدوارم شما هم ازین تغییرات خوشتون بیاد

هر وقت به این فکر کردین که چی میشه اگه به جای شیر تو دستور کیک وانیلی شربت آلبالو بریزین و یک کیک صورتی داشته باشید از طرف من یکی بزنین پس کله خودتون و این فکر رو بیرون کنین چون من به جای شما امتحان کردم و نتیجه.... 😂😮‍💨

اینی که میخوام بگم غذا نیست ولی ترکیب جذابیه
بهش میگن گلدن میلک شاید شنیده باشید
تو شیر گرم عسل حل کنید بعد بهش زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید
انقدر مقوی و خوشمزست که نگو
من خودم فکر میکردم مزه دارو بده ولی مزه داره نمیداد
تست کنین یه بار

یه چیز خوشمزه و سالم دیگه (خصوصا اگر سیباتون تو کشوی یخچال دارن خراب میشن)
سیبو پوست بکنید و چهار قاچ کنید و خیلی ساده با یه درپوش بذارید تو ماکروویو. اگر درپوش نداشتید یه خورشت خوری بذارید روش ولی حتما روشو بپوشونید تا خشک نشه
با توجه به حجم سیباتون یک الی دو دقیقه بذارید تو ماکرویو بپزه
بعد قشنگ مزه کمپوت سیب میده بدون هیچ افزودنی شیرینی
میتونید روش دارچین بزنید و بخورید. خالی هم خوبه. سردش خوشمزه تره (صبر کنید سرد شه)

رولت خامه ای

در حالی اینو می‌نویسم که رولتم تو یخچاله!
ازین دستور واقعا راضی بودم و هیچ مشکلی نداشت نه ترک می‌خورد نه هیچ چیز دیگه

۴ تا تخم مرغ بزرگ
شکر یک پیمانه
آرد ۲ سوم پیمانه +یک قاشق سر پر
پودر کاکائو ۲ قاشق سر پر (در صورت وانیلی خواستن اینا رو هم آرد کنین)
روغن دو قاشق غذاخوری
شیر یک قاشق غذاخوری
وانیل سر قاشق چایخوری
نمک یه چسه
بکینگ پودر یه قاشق چایخوری (زیاد نریزین)

خامه قنادی یک پیمانه
یک قاشق سرپر پودر کاکائو

اول فر رو روشن کنین اگه فن دار هست روی ۱۸۰ اگه نیست روی ۲۰۰ تا گرم بشه
الک کردن مواد خشک با هم (سه دور)
جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ
سفیده رو هم بزنین تا کف کنه و یکم سفید بشه حالا دو سوم پیمانه شکر اضافه کنین و تا جایی که حجیم بشه ...رد همزن بمونه و برعکس میکنین تکون نخوره هم بزنین (معمولا سفیده ۶ تا ۹ برابر حجم اولیه میشه)
زرده و باقی مونده شکر رو با هم هم بزنین تا رنگش روشن بشه و حجمش دو تا سه برابر قبل
زرده رو تو ظرف سفیده بریزین و با لیسک هم بزنین روغن و شیر هم بریزین و با لیسک هم بزنین

حالا مواد خشک رو تو سه مرحله اضافه کنین و باز هم با لیسک هم بزنین
یه کاغذ روغنی کف سینی فر بندازین و روش رو روغن بزنین
مواد رو آروم آروم روی کاغذ روغنی بریزین و سعی کنین به میزان مساوی در همه جای سینی پهن کنین
و بزارین توی فر از قبل گرم شده
مدت زمان بین ۹ تا ۱۲ دقیقه است
زیاد بپزین باعث میشه سفت شه ...من ده دقیقه توی فر ۱۸۰ فن دار گذاشتم
بیرون بیارین و اندازه یکی دو دقیقه فقط بذارین سرد بشه تو این تایم
فریزر رو یکی از طول ها و بعد عرضش رو برش میزنید تقریبا اندازه سینی فر میشه کاغذ روغنی رو برمیدارین و میندازین رو فریزر و آروم آروم از رولتمون کاغذ روغنی رو جدا میکنیم
حالا با همون فریزر رولت رو رول میکنیم (فریزر بین لایه های رولت می‌ره تا از چسبیدن به هم جلوگیری کنه یعنی سعی نکنین خود کیک رو رول کنین کیک رو با فریزر رول کنین ....
حالا همینطوری بزارین بمونه بیاین خامه رو درست کنین تا اون سرد میشه
خامه باید سرد باشه ...زیرش هم ترجیحا یخ بذارین (من یه دیگ زیر ظرف همزن میذارم که توش یخه...)
بعد اینم مثل سفیده تخم مرغ تا جایی که رد همزن بمونه و برعکس کنین تکون نخوره هم بزنین
حالا رولت رو باز کنین هنوز یکم گرمه اشکال نداره
روش خامه بریزین و پخش کنین سعی کنین نزدیک حاشیه رو کمتر بزنین
نهایتا طول خامه باید یک سانت باشه
حالا رولش کنین ..اگه اولش یکم ترک خورد هم اشکال نداره تو پلاستیک بذارین و دورش محکم بپیچید و بذارین تو یخچال برای یک تا سه ساعت ...و بعدش هم در میارین و با پودر کاکائو...خامه ...یا هر چی دوست دارین تزیین میکنین

نوش جان

اسنک یا فست فود ساده، خوشمزه، کالری وحشتناک و عذاب وجدان بعدش، تو فر یا روی گاز جهت ناپرهیزی و مراسم کالتی/مذهبی گروهی.

چیپس و پنیر افسانه‌ای کافه رادیو:
چیپس فلفل سیاه دل مزه بزرگ ۱ الی ۲
خامه صورتی ۲۰۰ گرمی ( بیشتر به دلخواه)
۵ عدد کوکتل ۵۵ یا ۷۰ درصد، سرخ شده (بیشتر به دلخواه)
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرمی یک بسته (بیشتر به دلخواه)

دستور ساده است. یه لایه چیپس، یه لایه سوسیس حلقه و سرخ شده، روش پنیر، روش خامه. مجددا تکرار کنید.
ترجیحا، برای روی گاز، ظرف پهن روی شعله پهن استفاده کنید که حرارت یکنواخت پخش شه و به لایه های بالا برسه. درش رو ببندید، زیرش شعله پخش کن بزارید و زیرش رو متوسط رو به کم کنید.
توی فر البته فرقی نداره. فقط دما رو متوسط (حوالی ۱۸۰) بزارید و در رو ببندید.

Back
بالا