• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برقی ها!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Aliovski
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نمیدونید که از ایجاد این تاپیک چقدر خوشحالم :)

بنده هم یک برقیچه هستم

آقا به عنوان یه کنکوری یه سوال دارم ازتون
توی رشته برق دانشگاه چقدر تفاوت ایجاد میکنه؟ مثلا بین برق تهران و شریف و امیرکبیر اینا تا چه حد تفاوت هست؟ مثلا میارزه یکی بجا یه رشته توی شریف، بیاد برق امیرکبیر بزنه(توی همون رنج رتبه ای)؟

نظر من: دانشگاه های تاپ، برقشون خیلی تفاوتی نداره و همه همه‌شون خوبن! مخصوصا مثالی که زدین، واقعا امیرکبیر تفاوتی با شریف نداره و هردو در یک سطحن. شاید یه اپسیلون قبلا برای اپلای منفاوت بود ولی الان اونم نیست

• دابل‌لایک
امتیازات: Cooly
توی رشته برق دانشگاه چقدر تفاوت ایجاد میکنه؟ مثلا بین برق تهران و شریف و امیرکبیر اینا تا چه حد تفاوت هست؟ مثلا میارزه یکی بجا یه رشته توی شریف، بیاد برق امیرکبیر بزنه(توی همون رنج رتبه ای)؟
علم و صنعت دعا کن بری. بهترین دانشگاه.

تو نوع ارائه دروس و سطح اساتید فرق هست

مثلا دانشگاه شریف گرایش کنترل و گرایش میدانش خوب نیست

یا مثلا دانشگاه تهران مخابرات سیستمش خوب نیست

شریف مخابرات سیستم و سیستم دیجیتالش خیلی خوبه

تهران میدان و کنترلش

اره واقعا ما کنترلمون خیلی بده. تقریبا کلا دوسه تا هیات علمی داره

• دابل‌لایک
امتیازات: Cooly
خوشبختم دبه جان:)

احتمالا اسمپه ولی خب
من با اینکه برقی نیستم مدت‌ها برق رشته مورد علاقم بود و بهترین دوستمم برقیه و کلا برقی ها رو دوست دارم
خلاصه که چاکریم 😂😂

دلیلتون برای انتخاب برق، به جای رشته های دیگه مثلاً مهندسی یا علوم کامپیوتر رو اگه امکانش باشه بگید خیلی می‌تونه کمک کننده باشه برای انتخاب رشته

چیشد که باعث شد گرایش تونو انتخاب کنید / از کجاها شهود گرفتید و چه فاکتورایی رو مد نظر قرار دادید؟

• لایک
امتیازات: Thea
دلیلتون برای انتخاب برق، به جای رشته های دیگه مثلاً مهندسی یا علوم کامپیوتر رو اگه امکانش باشه بگید خیلی می‌تونه کمک کننده باشه برای انتخاب رشته
به شخصه خیلی شهودی و از روی علاقه به فیزیک ۲ دبیرستان اومدم برق:)
یه نکته‌ی دیگه هم این بود که تکی یه رشته‌ای مثل علوم کامپیوتر همه‌ش باید پشت لپتاپ بشینی کد بزنی، هیچ کار عملی نداره. برای منی که میخواستم کار عملی هم بکنم حوصله سر بر میشد.
برقم یه رشته‌ای که به روز رسانی میشه. با پیشرفت تکنولوژی عقب نمی‌مونه. خیلیی وسیعه. یه مهندس کامپیوتر نمیتونه برقی بشه، ولی برقی (خیلی) از کارای مهندس کامپیوترو میتونه انجام بده‌.
بیشتر فک کن به اینکه توی بچگیت به چی علاقه داشتی و چجور شغلی توی آینده میخوای. اگه علاقه داشته باشی با وجود سختیش از برق خیلی لذت میبری:)

ولی برقی (خیلی) از کارای مهندس کامپیوترو میتونه انجام بده‌.
بشدت حق. خیلی دیدم فارغ التحصیل های برقی، شغل کامپی گرفتن، یا ادامه تحصیل کامپی گرفتن

بچه های برقی Up

بنده هم یک جوجه الکترونیکی‌ام.
مخابرات نرین:-"
این تنفر رو به نسبت به مخابراتیا درک نمی کنم :-" من ترم چهار میدان و موج برداشتم و چون دیدم تقریبا همه چیز رو از اساس توی برق داره اثبات می کنه مجذوبش شدم و رفتم مخابراتی شدم دیدی هست که من دارم ولی خب یادمه یکی از استادای شریف هم که پسا کوانتومی کار می کرد می گفت هدف نهایی فرستادن یا گرفتن اطلاعاته فارغ از این که بخوایم توی فلسفه اش خیلی دقیق شیم که دقیقا اطلاعات چیه( چیزایی که شنون می گفت)

این تنفر رو به نسبت به مخابراتیا درک نمی کنم :-" من ترم چهار میدان و موج برداشتم و چون دیدم تقریبا همه چیز رو از اساس توی برق داره اثبات می کنه مجذوبش شدم و رفتم مخابراتی شدم دیدی هست که من دارم ولی خب یادمه یکی از استادای شریف هم که پسا کوانتومی کار می کرد می گفت هدف نهایی فرستادن یا گرفتن اطلاعاته فارغ از این که بخوایم توی فلسفه اش خیلی دقیق شیم که دقیقا اطلاعات چیه( چیزایی که شنون می گفت)
به همین سادگی انتخاب کردی؟😂

شما کدوم دانشگاه میخونی؟!

Back
بالا