- نام مرکز سمپاد
- -
- شهر
- +
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- دانشگاه
- علموصنعت
- رشته دانشگاه
- برق-کنترل
بذار اول ببینی راهت میدیم با نهآقا کنترل بریم یا نریم؟
(خیر، آیندهش یجوریه)
بذار اول ببینی راهت میدیم با نهآقا کنترل بریم یا نریم؟
علم و صنعت دعا کن بری. بهترین دانشگاه.آقا به عنوان یه کنکوری یه سوال دارم ازتون
توی رشته برق دانشگاه چقدر تفاوت ایجاد میکنه؟ مثلا بین برق تهران و شریف و امیرکبیر اینا تا چه حد تفاوت هست؟ مثلا میارزه یکی بجا یه رشته توی شریف، بیاد برق امیرکبیر بزنه(توی همون رنج رتبه ای)؟
اگر از برنامه نویسی و جبر و ایم چیزا خسته نمیشی بروآقا کنترل بریم یا نریم؟
تو نوع ارائه دروس و سطح اساتید فرق هستآقا به عنوان یه کنکوری یه سوال دارم ازتون
توی رشته برق دانشگاه چقدر تفاوت ایجاد میکنه؟ مثلا بین برق تهران و شریف و امیرکبیر اینا تا چه حد تفاوت هست؟ مثلا میارزه یکی بجا یه رشته توی شریف، بیاد برق امیرکبیر بزنه(توی همون رنج رتبه ای)؟

به شخصه خیلی شهودی و از روی علاقه به فیزیک ۲ دبیرستان اومدم برق:)دلیلتون برای انتخاب برق، به جای رشته های دیگه مثلاً مهندسی یا علوم کامپیوتر رو اگه امکانش باشه بگید خیلی میتونه کمک کننده باشه برای انتخاب رشته
بشدت حق. خیلی دیدم فارغ التحصیل های برقی، شغل کامپی گرفتن، یا ادامه تحصیل کامپی گرفتنولی برقی (خیلی) از کارای مهندس کامپیوترو میتونه انجام بده.
این تنفر رو به نسبت به مخابراتیا درک نمی کنمبنده هم یک جوجه الکترونیکیام.
مخابرات نرین![]()
من ترم چهار میدان و موج برداشتم و چون دیدم تقریبا همه چیز رو از اساس توی برق داره اثبات می کنه مجذوبش شدم و رفتم مخابراتی شدم دیدی هست که من دارم ولی خب یادمه یکی از استادای شریف هم که پسا کوانتومی کار می کرد می گفت هدف نهایی فرستادن یا گرفتن اطلاعاته فارغ از این که بخوایم توی فلسفه اش خیلی دقیق شیم که دقیقا اطلاعات چیه( چیزایی که شنون می گفت)
به همین سادگی انتخاب کردی؟😂این تنفر رو به نسبت به مخابراتیا درک نمی کنممن ترم چهار میدان و موج برداشتم و چون دیدم تقریبا همه چیز رو از اساس توی برق داره اثبات می کنه مجذوبش شدم و رفتم مخابراتی شدم دیدی هست که من دارم ولی خب یادمه یکی از استادای شریف هم که پسا کوانتومی کار می کرد می گفت هدف نهایی فرستادن یا گرفتن اطلاعاته فارغ از این که بخوایم توی فلسفه اش خیلی دقیق شیم که دقیقا اطلاعات چیه( چیزایی که شنون می گفت)
ناراحت شدم.به همین سادگی انتخاب کردی؟😂
شما کدوم دانشگاه میخونی؟!این تنفر رو به نسبت به مخابراتیا درک نمی کنممن ترم چهار میدان و موج برداشتم و چون دیدم تقریبا همه چیز رو از اساس توی برق داره اثبات می کنه مجذوبش شدم و رفتم مخابراتی شدم دیدی هست که من دارم ولی خب یادمه یکی از استادای شریف هم که پسا کوانتومی کار می کرد می گفت هدف نهایی فرستادن یا گرفتن اطلاعاته فارغ از این که بخوایم توی فلسفه اش خیلی دقیق شیم که دقیقا اطلاعات چیه( چیزایی که شنون می گفت)