vinp(sailor)
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان جهرم
- شهر
- جهرم
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
گیر کردم بین دوتا رشته دانشگاهی.
خب استعداد میتونه باعث افزایش سرعت بشه و ممکنه وقتی تو یه چیزی استعداد پیدا کنید بهش علاقه مند بشید
و علاقه، اگر از اول علاقه به چیزی داشته باشید انجامش براتون آسون تر میشه و ایده ها هم بیشتر به ذهنتون میرسه.
خودم بین فیزیک و کامپیوتر موندم به خاطر همین این تاپیک رو زدم.
خب استعداد میتونه باعث افزایش سرعت بشه و ممکنه وقتی تو یه چیزی استعداد پیدا کنید بهش علاقه مند بشید
و علاقه، اگر از اول علاقه به چیزی داشته باشید انجامش براتون آسون تر میشه و ایده ها هم بیشتر به ذهنتون میرسه.
خودم بین فیزیک و کامپیوتر موندم به خاطر همین این تاپیک رو زدم.
آخرین ویرایش:

مثلا پرسیدن از درآمد در حالت عادی کار بدیه اما وقتی میخواید رشتهی دانشگاهی انتخاب کنید و دارید با آدمای مختلف حرف میزنید پیشزمینهی بحث رو مشخص کنید(که آقا من نمیخوام شما رو جاج کنم، فقط به اطلاعات نیاز دارم!) و ازشون درمورد درآمدشون و حتی تاثیر رشته/شغلشون روی زندگی اجتماعیشون هم سوال کنید. پذیرا بودن خیلی مهمه، اما مهمتر ازون اینه که این اطلاعات رو با زندگی خودتون تطبیق بدید. شاید برای کسی اینکه در یه محیط منزوی! داره کار میکنه خیلی از نظر روانی تحت فشارشون بذاره اما شما اتفاقا از تنها کارکردن لذت میبرید. کار سخت این بخش اما تطبیقدادن چیزی که میشنوید با زندگی آیندهتونه. Vinp(sailor) سی ساله ممکنه خیلی متفاوت از بیست ساله باشه. چیزی که اینجا ممکنه کمی کمکتون کنه گوشدادن به نقاط اشتراکیه که آدمهای رنج سنی بالاتر دارن میگن. اگه آدم بیست ساله همش از شوق حرف میزنه و آدم سی ساله داره فقط از بیپولی میگه این یه آلارم باشه تو ذهنتون که من ممکنه طی این ده سال فرسوده بشم بهخاطر نداشتن پول/موقعیت اجتماعی/زندگی عاطفی و بلاه بلاه.

، بعد کنکور تا زمان اعلام رتبه و انتخاب رشته، اگه حالت عادی باشه البته!، احتمالا دو سه ماه وقت داری که من اون زمان رو برای تحقیق در مورد رشته مناسبتر میدونم.