مبانی و مسایل اکولوژی و اکولوژی رفتار

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع @mirrez@
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

@mirrez@

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
من تو تاپیک های که دیدم گفتم حیفه همچین موضوع مهم و جذابی نباشه ....
خب منابعی که نظرم مهمه اینان:
اکولوژی رفتار فاطمی(ناب)
مقدمه ای بر اکولوژی رفتار (انتشارات جهاددانشگاهی.مترجم عبد الحسین وهاب زاده)
و اکولوژی کمپبل
اگه سوال یا منبع خوبی میشناسین بذارین

پاسخ : مبانی و مسایل اکولوژی و اکولوژی رفتار

همین کتابایی که معرفی کردین خوب هستن.به نظر من مقدمه ای بر اکولوژی رفتار مفیده و بالاتر از اون خوندنش لذت بخش ;)

ب نظر منم اكو.رفتار خوبه ولى خيييييععععيلى كِشش داده ديگه :-\قشنگ يه فصل رو ميخونى،سى صفحه است،بعد يه صفحه هم مطلب از توش در نمياد 8-|
دارم به اين فكر ميكنم كه يه وراستاريش كنم،هر فصل در يك صفحه!!كامل و جامع!بدشم ميفروشمش!! 8-^ 8-^

بچه یک سوال میذارم
اگر دو دوقلو همسان را در دو محیط جدا و دو دو قلو ناهمسان را در محیط یکسان بزرگ شوند شباهت رفتار کدام یک از دوقلو ها بهم بیشتر است؟

ناهمسان ه فکر کنم ;D :-??

اکولوژی کوشا پايدار هم اگه اشتباه نکنم ميگن خوبه!

همسان نیست (نسی گفتم)

اون دوتایی که همسانن به هم شبیه ترن.

جواب چی شد؟

اونایی که همسان هستن ولی در محیط های مختلف هستن
شباهت ژنتیکی اونا خیلی زیاده
در حالی که شباهت ژنتیکی ناهمسان ها اونقدر نیست

تکامل و رفتار انسان(انتشارات جهاد دانشگاهی-ترجمه بهزاد سروری)
کتاب قشنگیه!:دی
ارزش خوندن داره

به نقل از This is me :
ب نظر منم اكو.رفتار خوبه ولى خيييييععععيلى كِشش داده ديگه :-\قشنگ يه فصل رو ميخونى،سى صفحه است،بعد يه صفحه هم مطلب از توش در نمياد 8-|
دارم به اين فكر ميكنم كه يه وراستاريش كنم،هر فصل در يك صفحه!!كامل و جامع!بدشم ميفروشمش!! 8-^ 8-^
نه اتفاقا!به نظر من کشش نداده...تو همه جا مثالشو گفته و اینقد روونه که من قبل خواب خوندم...به توصیه یکی از دبیران زیست عمومی المپیاد...

دوستان اگه کسی تونست به این سوالای من ج بده یا پ.خ بده یا تو همین تاپیک ج بده ممنون میشم

1-اگر سطح اکسیژن زمین کاهش یابد کدام نوع از موجودات زنده امروزی بیشتر از همه تحت تاثیر قرار می گیرند ؟کدامیک کمتر ؟

2- چگونه جنگلی که تمام درختان آن قطع شده اند به کیفیت آب دریاچه های نزدیک خود صدمه می زند؟

3-در اکوسیستم آب کدام جانداران معمولا در قاعده هرم ماده و انرژی قرار می گیرند؟

ممنون میشم

خب من يه سرى حدس ميزنم[الان متوجه شديد بلد نيستمشون ديگه :))؟]

١-كمترين فكر كنم باكترى هاى بيهوازى باشه :-"
بيشترينم باتوجه به اين كه گفته oكم بشه[نه صفر]فكر كنم برا پرنده ها خطرناك تر باشه.بالاخره اون بالاها اكسيژن همينطوريشم كم ديگه!

٢-نميدونم!شايد مثلا درخت ها ديگه مواد معدنىِ مورد نيازشون براى فتوسنتز رو از خاك جذب نميكنند و اين باعث بشه كه درصد اين مواد توى آب هايى كه با خاك ِمذكور درارتباط اند بالابره..[نخند،مگه به من نيومده كتابى بحرفم؟؟!]

٣-پلانكتون هامثلا؟! :-"[حدس باز]

*نظر، اشكالِ وارد به حدسيات ،انتقاد پيشنهاد همه جايز و مستحب هست_حتى!_

به نقل از This is me :
٣-پلانكتون هامثلا؟! :-"[حدس باز]
اصولا تو قاعده ي هرم ها توليد كننده ها هستن مثلا فيتو پلانگتون ها بعدشم زئو پلانگتون ها قرار مي گيرند

من شنيدم كوسه ها حتما بايد هميشه حركت كنند تازنده بمونند.كسى ميدونه درسته يانه؟!و اگر اره علتش چيه؟

كاملا درسته،يادم نمياد كي گفت ولي دليلش به خاطر سيستم تنفسه ضعيفشه و كوسه براي جبرانش ازآب و ديناميك اش بهره ميگيره،با اين كار ميتونه با ذخيره هوا كيسه شنا رو شكل بده،اگه حركت نكنه هم احتمال غرق شدن و هم احتمال كمبوداكسيژن برايش وجود دارد.

لازمه که المپیخ زیستیا ببینن!
شما ردش می کنین یا تایید؟
http://www.iran-eng.com/showthread.php/198867-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%AD%DB%8C%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%8A%D9%86

• لایک
امتیازات: tigon
Back
بالا