ما و امام حسین(ع)
بهتره که از اصل مطلب شروع کنم. فکر ميکنم همه ما خيلي خوب ميدونيم که،امام حسين(ع)هدفش از قيام کردن چي بود وبراي چي حاضر شد بهترين و عزيزترين ياران و خانوادش رو از دست بده. هممون خوب ميدونيم که او يکي از اهدافش ،زنده نگه داشتن اسلام و حفظ ارزش هاي اون بوده؛وخيلي بهتر ميدونيم که الان و در جامعه ي امروز همه ي اون ارزش ها دارن رنگ ميبازن و دارن فراموش ميشن.
عاشورا و اتفاقاتش همه و همه براي ما و براي زندگي حال و آيندمون پيام هاي زيادي داره. در جامعه ي امروز هرکسي که اين مطلب رو ميدونه موظف به انجام کارهاي زيادي هست.از جمله اينکه پيام هاي عاشورا و امام حسين(ع)رو بشناسه و به ديگران هم انتقال بده؛و اجازه نده که اين سنت هاوارزش ها فراموش بشن. اگه کتاب ما و اقبال دکتر علي شريعتي رو خونده باشيد،يه جايي از کتاب به اين جملات بر ميخوريد. «اگر فردي بتواند خود را از سيل برهاند و از سقوط دسته جمعي در ببرد،ولو هم موفق ميشود و واقعا هم خود را در برده باشد و نه دامن تر کرده باشد و نه لغزيده شده باشد،باز بزرگترين خيانت را مرتکب شده است.براي اينکه بزرگترين رسالت او پرداختن به اصلاح ديگران و جامعه اش بوده است و نکرده است.به قيمت خيانت به ديگران نميتوان به خود خدمت کرد.»
فکر ميکنم شناختن اتفاقات و اصل عاشورا وظيفه ي اول ما،و وظيفه ي بعدي ما هم اينه که تلاش کنيم تا اجازه ندهيم مجالس ايام محرم اينطور که امروز برگزار ميشه،برگزار بشه.در واقع بهتره تلاش و حرکتي انجام بديم؛وکاري کنيم که مردم و خودمون اصل عاشورا رو بشناسيم.هميشه يه سوال ته ذهن من بوده و اون اين بوده که همه چيز رو داريم از اصل فراموش ميکنيم؟به قول يکي از معلم هامون اگه روز عاشورا از يکي بپرسي امام حسين کي بود و براي چي قيام کرد؟ميگه:ولش کن،قيمه ميدن. آخر همه ي اين حرفها ميگم: امام حسين(ع) و يارانش به خاطر دفاع از اسلام و ارزش هاي اون قيام کردن. “امروز نوبت قيام ماست.”
منتها این قیام امروز، قیام با تفکر و عقلانیتِ. منطق این روز ها حرف اول رو در دنیا میزنه.
ما به عنوان بچه هایی که ادعای روشن فکری و تیزهوشی داریم باید در صف اول انسان هایی قرار بگیریم که جو گیر نیستند، که با عقل و تفکر جلو میرن.
اگه کمی در کنار گریستن بر این مصیبت به اهداف قیام امام حسین(ع) و فلسفه ی این قیام و اتفاقات پیش از این قیام فکر کنیم که جز منطق و عقلانیت چیز دیگری دیده نمیشود.
یادمان باشد امام حسین برای خدا و برای زنده کردن حق قیام کرد و قیامش مطلق وابسته به واقعه عاشورا نیست.
یک کلام:
تفکر تفکر تفکر!
اصلاحیه!
خط 5:… چیزی جز منطق و عقلانیت دیده نمیشود…
دقیقا هم همینه،کاری که ما باید بکنیم اینه که با عقل و تفکر بریم جلو،قیام اصلا بع معنای جنگیدن نبود.منظورم ترویج منطق و فلسفه عاشورا بود.
الان میخوام یه نظری بدم اما نمیدونم از کجا شروع کنم
نمیدونم کسایی که اینپست هارو میخونن کربلا رفتن یا نه اما کربلا خیلی خفنه
اونم در حد تیم ملی
اولا سعیده خانوم
باید شناختی از هدف جهاد داشت
دوم باید وسیله جهاد رو پیدا کرد
سوم باید مخاطب و همراه رو شناخت
چهارم باید بدانم هدف از این جهاد عام است یا خاص
.
.
.
.
.
.
n ام باید بدانم این عوامل مورد تایید احکام خداوند است و تعالی و برابری رو دنبال داره
بعد از این همه باید تاریخ و مکان رو تععین کرد
مثل همایش ما
سعیده من این کامنت بالایی رو نذاشتم.
تو مدرسه برات توضیح میدم:دی
عاشورا و اتفاقاتش امروز واسه بعضیا شده یه راه برای سوءاستفاده از مردم ساده ما!!
مردم ما انقدر محو نوحه های این مداحا میشن که یادشون میره چرا عزا و چرا تکرار هرسال و هرسال؟!چرا باید همیشه یادمون بمونه؟چرا باید به بچه هامون یاد بدیم؟
البته سوءتفاهم نشه من میدونم که تو مملکت ما از یه بچه 4ساله تا یه پیرمرد 80ساله میدونن امام حسین کی بود و برا چی جنگید… اما وظایفشونو به درستی نمیشناسن!!!
کاش همه میدونستن امام حسین همه این کارا رو کردو تمام خانوادش رو به خطر انداخت تا برا ما امروز درس بشه و وظایفمونو یادمون نره…
به امید روزی که ما که قشرآگاه جامعه ایم این وظایفو بشناسیم به دیگران یادآوری کنیم…….
راهکار ارائه بدید از کجا شروع کنیم؟
اول از خودمون!!
اگه تونستی!!… اون وقت اطرافیانت رو آگاه کن!این اطرافیان میتونه خانوادت باشه و دوستات!همین کافیه…
هر وقت تونستی این کارا رو بکنی بدون وظایفتو بدرستی انجام دادی…
برا اینکه از خودت شروع کنی میتونی از کتابای شهید مطهری و دکتر شریعتی استفاده کنی…خیلی موثره…
سعیده جان ادامه این بحث توی آخرین پست از لابد گرز داغ شده. یه سر بیاین اونجا حتما!