مجله ی اینترنتی
اخیراً درگیر طراحی یک مجله ی اینترنتی هستم، هر چه گشتم استانداردهایی مبنی بر طراحی یک وبگاه با ماهیت مجله ی اینترنتی پیدا نکردم، تصمیم گرفتم تجربیات خودم را در قالب نوشته ای بنویسم، شاید بعدها به درد خورد.
1.امنیت:حرف اول را در مجله های اینترنتی با توجه به بازدید بالا امنیت می زند(در عکس سمت چپ هم، دوستمون رو مشاهده می کنید!)
بازدید بالا یعنی خطر حملات پی در پی، چنین مجله ای باید به شدت تدابیر امنیتی داشته باشد.مخصوصاً در بخش دیدگاه های خود، به همین منظور بهتر است از انواع و اقسام CAPTCHA ها استفاده کنید ضمن اینکه هر چه CAPTCHA بیشتر شود، خواننده بیشتر اذیت می شود.
2.نحوه ی ارائه مطلب:نحوه ی ارائه مطالب در مجلات اینترنتی خیلی مهم است. بیشتر مجلات اینترنتی ایرانی مثل لینکدونی می مانند تا مجله.مثلاً این
برای اینکه خواننده سردرگم نشود، باید بخش های مجله طبقه بندی شده باشند و در صفحه ی اصلی تنها نام مجلات و با توضیح مختصری بیاید و یا حداکثر عنوان آخرین مطالب و حدود 60 کاراکتر از آخرین مطلب نمایش داده شود.
البته بعضی از مجلات هم ترجیح می دهند که وبلاگ مانند باشند مثل این که خوب بحثی جداست.
3.نوشته های مربوط:یک نکته که معمولاً به آن توجه نمی شود، مسیر خواندن کاربر است. اینکه کاربر بعد از این مطلب چه بخواند؟
نخست.یک بخشی در گوشه ی وبگاه به نام از همین نویسنده یا در همین موضوع باید گذاشت که آخرین نوشته های آن موضوع در آن نوشته شود.
دوم.نوشته های مرتبط هم حتماً باید در گوشه ی وبگاه باشد تا کاربر بتواند مسیر خواندنش را ادامه دهد.
سوم.پربازدیدترین ها هم مهم هستند و باید بخش پربازدیدترین نوشته ها هم باشد.
چهار.آنهایی را که این نوشته را خوانده اند این را نیز خوانده اند ! این هم می تواند نوعی پیشنهاد دهی به کاربر باشد، البته اگر LIKE روی وبگاه هتان بگذارید تا کاربران بتوانند LIKE بدهند، این پیشنهاد دهی کامل تر خواهد شد.(با توجه به شماره ی آی.پی می بینید به یک نفر به چه چیزهایی لایک داده.)
پنجم.موضوع ها و دسته بندی ها در چشم باشند که کاربر به راحتی بتواند انتخاب کند.
(ادامه دارد.)
حالا مجله ی شما به چه سبکی ست/قرار است باشد؟!
آهاااان! تو همین عکسی!چه قدرم خوش تیپه!ماشالا =))
kidding
شما شبیه کسی هستی که وقتی میخوای ساختمان درست کنه ، اولین چیزی که به فکرش میرسه مارک کلید در اتاق خواب واحد طبقه آخره. در حالی اصلا زمینی برای ساختن نداره !
ایده های قشنگی زدی . گر چه انتقاد هیچکس ! هم درسته.
امور مالیه (حجم جیب!) و وقت رو هم فراموش نکن!
× این آقا/ خانم هیچکس چه حرف قشنگی زد ، یادم می مونه
× ادامه بده ، کاربردیه …
ایول! “هیچکس” نشون داد یه سمپادیه اصیله! این باید ضرب المثل بشه! خدا خیرت بده خیلی خوب گفتی!
جناب هیچکس؛
در اینجا بنده طراح هستم نه بنیان گذار فکری ماجرا؛
استاندارد های معرفی شده هم، استانداردهای طراحی است و گرنه بحث اینکه مجله اینترنتی مذکور پیرامون چیست بحث جدائی است که انشاءالله بعد از راه افتادن آن می فهمید.