• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

    ثبت نام عضویت

نویز انداختن در سیگنال‌ها

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نویز انداختن در سیگنال‌ها

به نقل از شهریار :
میخواین نقشه رو بزارین ما هم ببینیم :-"
جزئیات ساختش رو هم بگین
+دادین براتون بریدن؟هزار سوراخ بوده یا از اینایی که میدن اسید کاری و ...؟
نقشه هارو میذارم
والا دادم به یکی برد برید آورد! خبر ندارم چی بوده!
جزئیات ساخت هم... نقشه هارو پرینت گرفتم دادم الکتریکی گغتم فطعه هارو بده! سوار کردنشم که بازیه دیگه!
http://public.fileup.ir/d/2128802/Jammer.rar
 
پاسخ : نویز انداختن در سیگنال‌ها

سلام
ببخشید آقا سجاد شما کدوم مدار رو ساختید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میشه در مورد خروجی های موار توضیح بدید؟؟؟؟؟؟؟
 
پاسخ : نویز انداختن در سیگنال‌ها

این سوال منم هست
 
پاسخ : نویز انداختن در سیگنال‌ها

در کل موضوع سادس
همون طور که آقا شهریار اول از همه توضیح دادن دو نوع مدار مختل کننده داریم
در مورد نوع یک که مربوط به سیگنال های مخابراتی هست باید بگم مدارات زیاد سختی نیستن و طرز کارشون از طریق قطع و وصل مداوم و بسیار سریع جریان الکتریکی بر روی فرکانس های مختلفه و اسمش در الکترونیک جمر jammer هست .
در مورد نوع دوم باید بگم از طریق امواج الکترومغناطیسی کار میکنند که با اعمال الکتریسیته بسیار قوی بصورت بیسیم روی مدار ها عمل میکنه.
در این سیستم ها بسته به نوع و حساسیت مدار مقدار الکتریسیته ای که باید اعمال بشه متفاوت و معمولا مدار های دست ساز و سیستم های بیسیم و همچنین سیستم های دیجیتال بیشترین میزان حساسیت رو در برابر این امواج دارند . البته فراموش نشه که ولتاژ کاری مدار هرچه کمتر باشه هم حساسیت مدار رو کاهش میده . وقتی الکتریسیته قوی بصورت بیسیم روی یک مدار اعمال بشه دیگه قطب منفی و مثبتش قابل جداسازی نیست و این مورد باعت ایجاد اتصالی و سوختگی قطعات مدار میشه و در بعضی موارد حتی مدار هدف منفجر میشه . ساخت این نوع مختل کننده ها بصورت دستی بدلیل توان مصرفی بسیار بسیار بالا تقریبا غیر ممکنه و همچنین بدلیل تاثیری که روی مغز انسان و همچنین تاسیسات متعلق به وزارت نیرو غیر قانونی و عملی تروریستی محسوب میشود .
در مورد جمر هم که گفتم میشه با یک کریستال اسیلاتور در مدار ایجاد قطع و وصل مداوم کنید که نوع این کریستال اسیلاتور ها بر اساس فرکانسشون متفاوته. به فرض اگر بخواهید رادیو رو مختل کنید فرکانسش صد مگاهرتزه . در مورد مختل کننده موبایل یکم پیچیده تره چون سیگنال های موبایل بدلیل اینکه در شهر عوامل مختل کننده ی مختلفی مثل سیم های برق و لوازم الکتریکی موتور دار وجود دارند عموما با مقاومت بالا و حساسیت پایین در برابر مختل کننده ها ساخته میشن و مختل کردنشون نیاز به دانش کار با آیسی و میکرو کنترلر داره . مختل کردن موبایل بصورت عمدی هم فقط برای مکان های آموزشی ممکنه و اون هم نیاز به مجوز داره و در غیر این صورت غیر قانونی . بنابر این فقط امکان ساخت مختل کننده رادیو وجود داره که ساختش رو براتون میگم .

به یه کریستال اسیلاتور صد مگاهرتز نیاز دارید. این کریستال اسیلاتور ها چهار پایه دارند . یکی باید رها بشه ولی قطع نشه. دومی آنتنه . سومی قطب منفی باتری و چهارمی قطب مثبت باتریه . همچنین باتری مورد نیازتان هم یه باتری کتابی ۹ ولته . ترتیب پایه های کریستال رو میتونین از فروشنده بپرسید . برای آنان هم یه تیکه سیم بلند کفایت میکنه .
 
پاسخ : نویز انداختن در سیگنال‌ها

شهریار همه رو گفت. اگه خواستی بسازی بگو کدوم را می خوای تا سیستم هاشونا کامل برات توضیح بدم

سلام. امکانش هست واسه سیستم های نویز انداز رو دستگاه شنود رو بفرستید
 
سلام من در همین خصوص سوالی داستم
آیا امکانش هست که بتوان صدای بلندگو های وانتی هارو مختل کرد و اگه میشه چه چیزهایی باید بدونم و کلا ساختش به چه شکل است؟
 
سلام من در همین خصوص سوالی داستم
آیا امکانش هست که بتوان صدای بلندگو های وانتی هارو مختل کرد و اگه میشه چه چیزهایی باید بدونم و کلا ساختش به چه شکل است؟
عملا امکانش نیست
 
پاسخ : نویز انداختن در سیگنال‌ها

فکر کنم اون دوست عزیز که این تاپیکو زد
جمر میخواسته
Jammer!
جمر یه وسیلس که روی یه فرکانس یا چند فرکانس موج تولید میکنه نویز میندزه دیگه
مثلا جمر موبایل این روزا مد شده میذارن تو ساختمونا مخصوصا دانشگاه و اداره ها که انتن ندن
تو اینترنت بگردید مداراش هست ولی من یکیشونو درست کردم کار نکرد!
ولی بگردید منم یه سری مدار دارم که بدردتون بخوره
سلام
میخواستم بدونم با جمر میشه رو دوربین مدار بسته نویز انداخت؟
 
Back
بالا