- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- تبریز
- مدال المپیاد
- المپیاد ریاضی
- دانشگاه
- پزشکی آزاد
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : قرص هاي ضد استرس
استرس خوب است
استرس خوب است

به نقل از The Last Horseman :آره، ایجاد میکنه
کلاً SSRI ها طبیعیه که این حالت رو ایجاد کنن، حتی یه مدت بعد از قطع کردن دارو هم این خوابا میتونن ادامه داشته باشن. (از اونجایی که مطمئنم الان قراره بپرسی SSRI چیه، خودم میگم. یه سری داروعن که به عنوان ضدافسردگی و ضد اضطراب به کار میرن).

نوشته بودم ، روز قبل از امتحان اشكالى نداره ، شب امتحان حتى اگه از شدت استرس خوابتون نبرد هم هيچى نخورين .کلرودیازپوکساید وختی بخورین ، صبح که بیدار میشین خواب آلودگی دارین ( تجربه شخصی )
برا همین شب امتحان نخورین
بخاطر مشکلم با خوابو کابوس ، زاناکسو قطع کردم . اگه مشکل دارین قطعش کنین واقعا حالتون بدتر میشه تا بهتر
اون بالا در مورد پرانول صحبت شد
من واسه مشکل تپش قلبم شبی یک دونه پرانول میخورم
هیچ آرام بخشی درونش یافت نکردم![]()

چند وقته میخوری؟^^از بین این داروهای رایج، نظرتون درباره فلوکستین چیه؟ من مدتی هست که مصرف میکنم اما احساس میکنم چندان تاثیری برام نداره
با پزشکت مشورت کناز بین این داروهای رایج، نظرتون درباره فلوکستین چیه؟ من مدتی هست که مصرف میکنم اما احساس میکنم چندان تاثیری برام نداره

وقتی دو ماه گذشته باید دوباره بری پزشکت دیگه، عموما هر ۴۰ روز یا ۶۰ روز باید بری و اونموقع یا دوزت رو میبره بالا و یا قرصت رو عوض میکنه^^ هر قرصی رو هر فردی اثر متفاوتی داره واسه همین نمیشه گفت حتما این قرص بده و اون خوبه، صرفا باید قرصی که رو بدنت اثر میزاره رو پیدا کنی که کمی پروسه زمان بریه^____^دوماهی هست
دوز چقدر میخوری؟نه خودسرانه نیست پزشک برام تجویز کرد
۲۰ میلیدوز چقدر میخوری؟