- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
یه سر به دکترت بزن یحتمل عوضش کنه۲۰ میلی
یه سر به دکترت بزن یحتمل عوضش کنه۲۰ میلی
حيف نمى دونستم،اگه ميدونستم مش رمضون عطار ،عطار محله مون دانشكده پزشكى رفته ازش كود حيوانى نمى خريدم.متخصص طب سنتی هم تو همون دانشکده درس خونده.
نفرمائيد،قبل از اينكه به اشارتى بيايد ما منتهاى كلام رو گرفتيم.در هر صورت از اين به بعد مش رمضون رو دكى صدا مى كنيم.مغالطه ای که در پیامت هست برای خودت هم آشکاره دیگه من بیانش نکنم؟
واقعيت امر،من خودم اصلا اهل قرص و اينها نبودم و نيستم،طورى كه از قرص ها فقط يه چرك خشك كن و استامينوفن ميشناسم.هميشه هم درمان هاى گياهى و ساده برام ارجحيت داشته،ولى دليل اينكه دستتون ميندازم اينه كه اومديد براى كسى كه هنوز از اصلا شرايطش آگاه نيستيد و صرفا ميدونيد استرس داره،طب سنتى رو پيشنهاد مى كنيد.بيمارى هاى اعصاب،خصوصا اگر مشكل خاصى باشه،اگر بخوان به طب سنتى سپرده بشن لزوما درمان خوبى نخواهند داشت،حتى گاهى ممكنه تشديد هم بشن.انقدر راحت كه نميشه نظر پزشكى داد.مثلا داروفروش ناصرخسرو رو جراح قلب صدا کنیم
این قرص در طولانی مدت دریچه قلب رو گشاد میکنه البته منم برای آزمون قلمچی و کنکور دکتر برام نوشت برای علایم جسمانی استرس مثل لرزش دست و تپش قلبپروپرانول ضبان قلب منظم میکنه من خیلی وقته مصرف میکنم و به نظرم اگر میتونید اصلا وابسته به قرص نباشید