- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
یه سر به دکترت بزن یحتمل عوضش کنه۲۰ میلی
یه سر به دکترت بزن یحتمل عوضش کنه۲۰ میلی

نفرمائيد،قبل از اينكه به اشارتى بيايد ما منتهاى كلام رو گرفتيم.در هر صورت از اين به بعد مش رمضون رو دكى صدا مى كنيم.مغالطه ای که در پیامت هست برای خودت هم آشکاره دیگه من بیانش نکنم؟

واقعيت امر،من خودم اصلا اهل قرص و اينها نبودم و نيستم،طورى كه از قرص ها فقط يه چرك خشك كن و استامينوفن ميشناسم.هميشه هم درمان هاى گياهى و ساده برام ارجحيت داشته،ولى دليل اينكه دستتون ميندازم اينه كه اومديد براى كسى كه هنوز از اصلا شرايطش آگاه نيستيد و صرفا ميدونيد استرس داره،طب سنتى رو پيشنهاد مى كنيد.بيمارى هاى اعصاب،خصوصا اگر مشكل خاصى باشه،اگر بخوان به طب سنتى سپرده بشن لزوما درمان خوبى نخواهند داشت،حتى گاهى ممكنه تشديد هم بشن.انقدر راحت كه نميشه نظر پزشكى داد.مثلا داروفروش ناصرخسرو رو جراح قلب صدا کنیم

این قرص در طولانی مدت دریچه قلب رو گشاد میکنه البته منم برای آزمون قلمچی و کنکور دکتر برام نوشت برای علایم جسمانی استرس مثل لرزش دست و تپش قلبپروپرانول ضبان قلب منظم میکنه من خیلی وقته مصرف میکنم و به نظرم اگر میتونید اصلا وابسته به قرص نباشید

پرانول رو کی میخوری؟برای ترس و اضطراب و وحشت ناشی از جنگ در این روزها آیا داروی خاصی پیشنهاد میشه که به روانپزشک مراجعه کنم؟ هزینه ویزیت متأسفانه گرونه و از طرفی هم نمیدونم داروی خوبی برای این شرایط وجود داره که عوارض جانبی بدی نداشته باشه.
بدترین حالت تو این روزها برای من، خوابهای آشفته و بیدار شدن با حس بد وحشت و ترس در شبه. 😣
پروپرانولول ۲۰ چندان اثری مشهودی روم نداشته، و اس سیتالوپرام ۲۰ هم خیلی وقته که مصرف میکنم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید.

با برنامه و مرتب نمیخورم. روی جعبه طبق دستور پزشک نوشته هر صبح یک عدد، ولی توی بروشور نوشته نیم ساعت قبل از موقعیت اضطراب آور با دوز کمتر مصرف بشه که تو این شرایط علاوه بر وجود یه سطح بیسلاین استرس و اضطراب مزمن، آدم نمیدونه چه زمانی قراره صدای انفجار و... بیاد که تنظیم کنه.پرانول رو کی میخوری؟
قبل از خواب مصرف داشتید؟!با برنامه و مرتب نمیخورم. روی جعبه طبق دستور پزشک نوشته هر صبح یک عدد، ولی توی بروشور نوشته نیم ساعت قبل از موقعیت اضطراب آور با دوز کمتر مصرف بشه که تو این شرایط علاوه بر وجود یه سطح بیسلاین استرس و اضطراب مزمن، آدم نمیدونه چه زمانی قراره صدای انفجار و... بیاد که تنظیم کنه.

نه، این مورد بیدار شدن از خواب و بلافاصله حس ترس و وحشت رو من بدون مصرف پرانول هم تجربه کردم تو این چند روز.قبل از خواب مصرف داشتید؟!
چون کابوس شبانه و خواب بد از عوارض پرانوله. بخاطر همین دستور خورده صبح مصرف بشه
به نظرم چون اضطراب و ترس روی خوابت تاثیر گذاشته میرتازاپین استفاده کن...۱۵ میلیگرم به صورت خوراکی یکبار در روز قبل از خواببرای ترس و اضطراب و وحشت ناشی از جنگ در این روزها آیا داروی خاصی پیشنهاد میشه که به روانپزشک مراجعه کنم؟ هزینه ویزیت متأسفانه گرونه و از طرفی هم نمیدونم داروی خوبی برای این شرایط وجود داره که عوارض جانبی بدی نداشته باشه.
بدترین حالت تو این روزها برای من، خوابهای آشفته و بیدار شدن با حس بد وحشت و ترس در شبه. 😣
پروپرانولول ۲۰ چندان اثری مشهودی روم نداشته، و اس سیتالوپرام ۲۰ هم خیلی وقته که مصرف میکنم.
پیشنهاد من کلردیازپوکساید هستشبرای ترس و اضطراب و وحشت ناشی از جنگ در این روزها آیا داروی خاصی پیشنهاد میشه که به روانپزشک مراجعه کنم؟ هزینه ویزیت متأسفانه گرونه و از طرفی هم نمیدونم داروی خوبی برای این شرایط وجود داره که عوارض جانبی بدی نداشته باشه.

قرص های روانپزشکی عوارض دارن ولی عوارضشون در صورت مصرف مداوم کمتر میشه، همچنین با صلاحدید پزشکتون نوع دارو مصرفی تغییر میکنه تا علائمی که الان دارید و ناخوشایند بوده کمتر شه و تاثیر مثبتش بیشتر به چشم بیاد.دوستان جا داره تو این تاپیک یه مطلبی رو اشاره کنم
استفاده قرص های ضد استرس یا ارام بخش بیشتر مواقع عوارض دارن.
خودسرانه به هیچ وجه نباید سمت قرصی برید
این رو به عنوان کسی می گم که (تازه با نسخه روانپزشک) قرص مصرف کردم و از 6 ماه پیش (حتی با قطع کردن قرص) تا همین الان با عوارضش درگیرم.
سلامدوستان مزاح میفرمایند، درمورد اسمارتیز صحبت نمیکنیم بلکه بحث قرص های روان درمانی هست.
به عنوان مصرف کننده پیر طریقت اوصیکم به حذر ... شما بزار حالا آخرشو ...
مرحله اول پذیرش عه، شما در خاورمیانه یک خاور در میانت هست حالا خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن!
دوم داشتن روتین هست، روم نمیشه ولی جسارتا رژیم غذایی مقوی و پر پ.ر.و.ت.و.ی.ن دوش اب گرم و کم کردن نور و دوری از صفحه گوشی یک ساعت قبل خواب و فعالیت بدنی در طول روز... میتونید از اپتیت یا برنامه های ورزشی داخل منزل استفاده کنید واقعا اندازه خودشون خوبن من سعی میکنم در طول هفته چیزی دستم رسید به اشتراک بزارم خودم فقط پیاده روی میکنم.
نکته مهم: اگر در مدیتیشن یا یوگا و حرکات ذن تجربه ندارید یا مبتدی هستید در برهه حساس کنونی به هیچ عنوان شروعش نکنید... درصورت نداشتن منتور احتمال برون ریزی هست و تمرین های درون نگرانه رو بزارید برای روزگار بهتر.
حالا قرص چی بخوریم ما قرص میخوایم!
ملاتونین دوستان ملاتونین... ملاتونین برای اونکه لالا تونین!
این ماده در بدن ما بطور طبیعی ترشح میشه و به تنظیم خواب کمک میکنه... داشتن خواب کافی و با کیفیت بسیار در پایداری روانی مؤثر هست و بهتره بصورت مکمل های حاوی ملاتونین استفاده بشه... مکمل اسلین نایت و کورکتیا رو بنده استفاده کردم خاک بر اموات سازندگانشون خوش باد. مدل های اسپری پاف هم موجودن اونها هم کارامد هستن.
و در زمینه قرص های دیگه... مرحله اول روان درمانی و مشاوره هست دقت بفرمائید زمان کهنهگره و اروم تر میشید و بعد فقط با تایید تراپیست تشریف میبرید روانپزشک هرچی دستور دادن و مصرف میکنید.
نکته خارج بحث هم به اکستون که نه تو دل میره نه تو کون پیام ندین مرده و زندش به چه دردتون میخوره؟ برای خودتون ذهن مشغولی چرت درست نکنید ولی با افراد دایره امنتون ور ارتباط باشید... تلفنی صحبت کنید و حتی با هم دیداری داشته باشید و از شفای گروه درمانی اصلا غافل نشید.
ختامه مسک: میرزاده ی عشقی خیلی سال قبل فرمودن، که ان اوضاع دی در فصل فروردین نمیماند پس تو چراغ خود برافروز.
پروپرانول برای تپش قلب مصرف میشه، که به طور غیرمستقیم عوارض استرس رو میتونه کم کنه، اما مصرف خودسرانه ش میتونه عوارض بدی داشته باشه. من تحت نظر پزشک مدتی برای میگرنم (زمان عهد عتیق، تو سال کنکور 😆) خوردم و میگرن های عصبیم رو بسیار کم کرد.سلام!بچه ها شما نظرتون درباره ي قرص هاي نظير پروپرانولول كه براي استرس و افزايش تمركز مصرف ميشه چيه?چقدر درباره اين مدل قرصا اطلاعات داريد?اصلا تا بحال از اين قرصا استفاده كرديد?
منسلام
با بخشی از حرفاتون موافقم ولی اونی که پیشنهاد داده داروسازه یا دکتر فوق تخصص : )))
هرچند که روال اصولی مراجعه به پزشک هست و این حرفا ولی خب فعلا برای خیلی ها مقدور نیست.
ملاتونین هم قرصی نیست که بشه بر اثر تجربه شخصی یا اختلال خواب به همه پیشنهاد داد. : ))