در مورد اسلام نفرت،نفرت،نفرت دارم از جوى كه ايجاد شده.مملكت رو به دو دسته لامذهب و ارزشى تقسيم كرديد،به گونه اى كه انگار مسلمون غير ارزشى وجود نداره.مسلمونى كه سرش به موى دختر مردم نباشه وجود نداره.مسلمونى كه كارى نداره كى چى پوشيده وجود نداره.مسلمونى كه كارى نداره كسى اصلا مسلمون هست يا نه وجود نداره.
حال اينكه هست،ما وجود داريم.من نه كارى دارم دختر مردم چه چيزى سرش هست يا نيست(اصلا در حد و حدودى نيستم كه چنين تعيين تكليفايى براى ديگران بكنم و به من ربطى هم نداره) و نه برام اهميت يا قبحى داره كه كسى اسلام كه هيچ،اصلا خدايى داره يا نه.اعتقاد من به خودم مربوط ميشه و او هم به خودش. هردو هم به يك اندازه لايق احتراميم.
حالا يك كثافتى هست كه ميگه نه،من هم به موى زنها كار دارم،هم به عقيده افراد.من با چنين كسى كوچكترين مماشاتى ندارم و با او يكسان هم نيستم. نفرت بى حد و حصرى هم دارم از ارزشى و آدم رژيم.
بنابراين دقت كنيد كه داريد خشمتون رو به كدوم سمت ميگيريد.مسئوليت اين نكبت با حكومته نه ما.اين چه بساطيه راه انداختيد براى ما؟مگه ما كسى جز شما هستيم؟
پ.ن:من غالبا هيچگاه از اين صحبت ها نمى كنم،اما انقدر اين چند روزه هجمه هاى عجيب نسبت به مسلمون ها ديدم كه ديگه حالم بهم خورده.اصلا نميدونيد بايد به كجا هجوم ببريد،و سود اين قضيه هم صرفا براى حاكميته.