• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرتون درباره فیزیک مهندسی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Drfa
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

خوبه یا بد؟

• خوبه🙃

• بده🥴

نتایج فقط بعد از رای‌دادن قابل مشاهده هستند. لطفا الکی رای ندید!
نام مرکز سمپاد
رازی
شهر
کرمانشاه
سال فارغ التحصیلی
1403
خسته شدم از پشت کنکور بودن خونواده هم که به پیرا ها رضایت نمیدن پس مجبورم برم سراغ رشته های با سوابق 🥲

نظرتون درباره فیزیک مهندسی چیه؟🥲
اطلاعاتی؟ حرفی؟ سخنی؟

باید بری پیش مشاور تحصیلی
اینجا فکر نکنم چیزی بدونه کسی

• لایک
امتیازات: Mojo
اینکه یک نفره تو زمینه رو پیدا کنی عالیه.
بررسی مسائل کار و اپلای و ...هم مهمه

ولی اینکه بری واحدهای هایی که باید بگذرونی تو این رشته و گرایش های مقاطع بعدی رو هم بتونی نگاه کنی به عنوان جزئیاتی که به تصمیم گیریت کمک کنه مفیده.

خسته شدم از پشت کنکور بودن خونواده هم که به پیرا ها رضایت نمیدن پس مجبورم برم سراغ رشته های با سوابق 🥲

اطلاعاتی؟ حرفی؟ سخنی؟
سلام
بصورت کلی تمامی دروس پایه و‌ تخصصی رشته فیزیک که اعم از ریاضی ۱، ۲، ریاضی فیزیک ۱ و دو
الکترمغناطیس ها و تحلیلی ۱،۲ و حتی ترمودینامیک و مکانیک اماری و ... که رشته فیزیک پاس میکنه ارو شما بایستی که بگذرونی
تفاوت اینجاست که رشته فیزیک(البته راجع به چارت دانشگاه تهران عرض میکنم) یکسری دروس اختیاری تخصصی میتونی در ترم‌های پنج به بعد بگذرونی که چیزی حدود بیست واحد رو پوشش میده که در رشته فیزیک مهندسی از تعداد دروس اختیاری کمتر میشه و علاوه بر دروسی که گفتم باید یکسری دروس رشته برق مثل مدار منطقی، میکروپروسسور، الکترونیک یک و دو و یکی دو درس دیگه‌ارو‌ بگذرونی.
مجموعا اگر به رشته فیزیک علاقه داری و نیم‌نگاهی هم میخوای به رشته برق داشته باشی توصیه میشه که انتخابش کنی...

اطلاعاتی؟ حرفی؟ سخنی؟
نظر من اینه هر وقت نتها وصل شد بری راجب همه رشته های علوم پایه تحقیق کنی ... مخصوصا اگه تجربی هستی
خارج از بحث مهاجرت، بعضی گرایشهای دکترای همین علوم پایه تا جایی که میدونم تو ایران هم بازار کار خیلی خوبی دارن
مثلا گرایش دکترای شیمی تجزیه (کارشناسی شیمی کاربردی) قبولیش سخته ولی از اونور فرصت های کاری و مطالعاتی واقعا زیاد داره. حتی بیشتر از رشته ما.
زیست شناسی پوینتش اینه خیلی گسترده اس و امکان ریسرچ بیشتر فراهمه. هر گرایشیش رو که انتخاب کنی تو اپلای به هیچوجه ضرر نمیکنی.
در کل صحبت از این رشته ها به یکی دو مورد مزایا یا معایب خلاصه نمیشه که توی یه پیام نوشته شه، باید نتها وصل شه خودت بری پیگیر باشی و سرچ کنی.
اگه دسترسی به دانشجوهای خود این رشته ها هم داری حتما باهاشون صحبت کن، به نظرم از یه مشاور کنکور خیلی بهتر راهنمایی میکنن چون خودشون تو دل کار ان‌ و گرایش ها و پوینتهای رشته شون رو بهتر میشناسن.

اطلاعاتی؟ حرفی؟ سخنی؟
تهش بتونی معلم فیزیک بشی.

Back
بالا