• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلب در امتحانات دانشگاه؛ غیر اخلاقی یا وابسته به شرایط؟

نام مرکز سمپاد
-
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
1403
به نظرتون در امتحانات دانشگاه (لیسانس قاعدتا/ ارشد تقلب میکنه مگه؟) تقلب کردن کلا غیراخلاقیه یا نه اگه امتحان مهمی نباشه یا چه بدونم همه بکنن و... (همون توجیهات همیشگی) ایراد نداره؟
خصوصا الان که تهران مجازی شده

نظر خودم:
کلا کار درست و اخلاقی ای نیست
مخالفید؟ دلیل بیارید
ولی من دلیل خاصی برای نظر خودم ندارم که مثلا قانع کننده باشه

به نظر من ، بستگی به میزان تلاش قبلی دانشجو داره . ولی اگر قراره مثل الان مجازی بشه و همه تقلب کنن ... احمقانست که شخص مورد نظر نکنه فقط باعث عقب افتادن خودش میشه.

بطور کلی این تقلب هم خیلی چیزیه که من روش مشکل دارم ، این کار حقی از بقیه ضایع نمیکنه ، اونم نه وقتی که میدونی همه ته دلشون اگر بتونن این کارو میکنن ، این کار فقط به تو یک جایزه بهتر میده

به نظر من ، بستگی به میزان تلاش قبلی دانشجو داره . ولی اگر قراره مثل الان مجازی بشه و همه تقلب کنن ... احمقانست که شخص مورد نظر نکنه فقط باعث عقب افتادن خودش میشه.

بطور کلی این تقلب هم خیلی چیزیه که من روش مشکل دارم ، این کار حقی از بقیه ضایع نمیکنه ، اونم نه وقتی که میدونی همه ته دلشون اگر بتونن این کارو میکنن ، این کار فقط به تو یک جایزه بهتر میده
اما مثلا وقتی که از روی یک «شخص» دیگه داری کپی میکنی به نظرم مشکل داره

مخصوصا اگر برای اون ادم مسئولیت داشته باشه

انجام دادنش کار اشتباهیه. من خودم انجامش دادم و پشیمونم.
شما چه یه درسی رو بخونین و ۲۰ بشین چه با زور تقلب نمره بگیرین در هر دو حالت شیش ماه دیگه کل مطالب رو یادتون رفته و به تاریخ پیوسته. اما حس بد و خیانتی که به خودتون حس میکنین خیلی بیشتر باهاتون میمونه و وقتی مدرکتون بیاد همش با خودتون میگید یعنی من لیاقت این رو دارم. نکنه واقعا حق من نبوده؟
این تازه در مواردی هست که هیچ اتفاق بدی نیفته بماند که اگه ازتون بگیرن و استاد و مسئول دانشگاه عقده‌ای باشن میتونن از زندگی بندازتتون و توی پرونده آموزشیتون ثبتش کنن که ده سال بعدشم هر جا رفتین مجبور بشین توضیح بدین داستان این که توی ریزنمراتتون نوشته تقلب چیه.

به نظرتون در امتحانات دانشگاه (لیسانی قاعدتا/ ارشد تقلب میکنه مگه؟) تقلب کردن کلا غیراخلاقیه یا نه اگه امتحان مهمی نباشه یا چه بدونم همه بکنن و... (همون توجیهات همیشگی) ایراد نداره؟
خصوصا الان که تهران مجازی شده
امتحان آنلاین به کل اشتباهه چون نظارتی نیست اگه اعتراضی باشه به اونه نه تقلب این خودش به تنهایی باعث اجحاف حق میشه
و تقلب بله خیلی غیر اخلاقیه

اونم نه وقتی که میدونی همه ته دلشون اگر بتونن این کارو میکنن
خب
ممکنه همه دلشون بخواد یه جرم سنگینی رو مرتکب بشن اگه بتونن
ولی وقتی انجامش میدی، خیلی از همونایی که دلشون میخواست، ممکنه ندامتت کنن
البته میتونیم بگیم تقلب با یه جرم سنگین مثل قاچاق یا قتل متفاوته، ولی سوالی که پیش میاد اینه که اون کیسی که داریم تقلب انجام میدیم سرش، چه قدر تاثیرگذاره در سرنوشت‌ها؟ توی کنکور خب مشخصه چه قدر غیر اخلاقیه (ولی باز به کسی که توی کنکورش این کارو شاید کرده باشه نمیخوام چیزی بگم الان)
حالا توی دانشگاه، توی امتحانایی که میدونیم ممکنه به واسطه اون نمره از بقیه جلوتر بیفتیم، بازم مجازیم این کار رو انجام بدیم یا فقط وقتی که میبینیم داره حق خودمونم ضایع میشه به نوعی؟ (سر اینم میشه بحث کرد که آیا اصولا حقی داره ضایع میشه؟)

بازم میگم به نظر خودم ریز و درشت نداره و میتونه به سطح های بالاتری از تقلب منجر بشه (نه لزوما ولی ممکنه)

وقتی تو شرایطی که واضحا همه دارن این کار رو میکنن و بسترش فراهمه، استفاده نکنی به نظرم از حماقت میتونه باشه
و خب موضوع مهارتم هست احتمالا همه نتونن کامل‌ترین جواب رو بدن مهارت به دست آوردن جواب تو این شرایط بازم خودش میتونه دلیلی باشه که حق‌ها ضایع نمیشه
یه بخشیشم مثل بحث شانسه به نظرم نمیتونی بگی هر کسی مثلا یه اتفاق رندوم خوب براش افتاده پس حق بقیه ضایع شده

وقتی مجازی میشه امیرکبیر من شنیدم به صورت fail or pass برگزار میکنه در نتیجه متقلب بهتر نداریم

صرفا پاس کردی درسو

توی این شرایط در حق اونی اجحاف میشه که معدلش قرار بود خوب بشه
و به نفع اونی میشه که قرار بود صرفا پاس کنه

تقلب تو این شرایط صرفا برای پاس کردنه

ببین من مورد میشناسم که سر ازمون ریاضی۱ تقلب سگی کرد و مراقب هم فهمید ولی چیزی نگفت و واقعا هم مهم نیست به نظرم
چون درس پایه مثل ریاضی۱ رو اگر کسی گیر بکنه توش نیم سال از تحصیل عقب میوفته .
ولی مثلا امتحان یک درس تخصصی (ترم۶-۷-۸) باشه میتونم قبپل کنم که کار درستی نیست چون اون نمره بالا میشه رزومه برای فرد و باهاش میتونه هزار تا کار بکنه

البته بگم بازم این تقلب منظورم تقلب از رو دست یکی دیگه هست نه مثلا تقلب از روی جزوه یا هوش مصنوعی
خب
ممکنه همه دلشون بخواد یه جرم سنگینی رو مرتکب بشن اگه بتونن
ولی وقتی انجامش میدی، خیلی از همونایی که دلشون میخواست، ممکنه ندامتت کنن
البته میتونیم بگیم تقلب با یه جرم سنگین مثل قاچاق یا قتل متفاوته، ولی سوالی که پیش میاد اینه که اون کیسی که داریم تقلب انجام میدیم سرش، چه قدر تاثیرگذاره در سرنوشت‌ها؟ توی کنکور خب مشخصه چه قدر غیر اخلاقیه (ولی باز به کسی که توی کنکورش این کارو شاید کرده باشه نمیخوام چیزی بگم الان)
حالا توی دانشگاه، توی امتحانایی که میدونیم ممکنه به واسطه اون نمره از بقیه جلوتر بیفتیم، بازم مجازیم این کار رو انجام بدیم یا فقط وقتی که میبینیم داره حق خودمونم ضایع میشه به نوعی؟ (سر اینم میشه بحث کرد که آیا اصولا حقی داره ضایع میشه؟)

بازم میگم به نظر خودم ریز و درشت نداره و میتونه به سطح های بالاتری از تقلب منجر بشه (نه لزوما ولی ممکنه)

Back
بالا