- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- پزشکی
زینبگل تصادفا این ویدیو رو توی فلشش داشت. لذت ببریدیه یارویی بود که انیمیشنای پرویز و پونه رو میساخت ، یه قسمتش در مورد تناسخ بود و ته تهش یارو کرم میشد بعد از دوستاش میپرسید ما کرم خاکی ایم ؟ اونام میگفتن نه داداش ما کرم کونیم ، یاد اون افتادم

این باید اینجا باشه.این که چقدر باعث افتخارم بوده که تونستم تاپیک میم رو راه بندازم و شده برای چند ثانیه، لبخند به لبتون بیارم. اینکه توی دفترچه کارهای روزانهم، میم ساختن رو مینوشتم. این که چند تا از میمها رو چند دقیقه بعد از تموم شدن گریههام ساختم. اینکه چقدر به خیلی از میمهای اون تاپیک با وجود ریکشن بالا و خندههاشون، اصلا حس خوبی ندارم. اینکه از دیدنشون خودداری میکنم چون تداعیگر احساسیان که موقع ساختنشون داشتم. شاید احمقانه باشه، احساس مسئولیت کردن برای ساختن یه محتوای احمقانه و خندهدار که شاید ، اون هم شاید ، یه جایی توی این سرزمین یه نفر رو بخندونه. شاید این یه مرحله بالاتری از حماقتی باشه که باهاش متولد شدم.
من در حال رصد لحظهای تلگراماینم بگم ۳ تا ح ب ام رو پر کنم
اولین نفری که تو بانگ به من بگه تلگرام وصل شده و تلگرام منم وصل شده باشه همون لحظه ۲۰۰ میزنم به حسابش
یوآپلود داره بازی درمیارهعکسهای تاپیک برای شما هم باز نمیشه؟
مغز من وقتی @Sina میگه پدرم دستور داد فرمان داد:بابام دستور داد باغچه بیل بزنم شبم فرمان داد بریم سینما