- نام مرکز سمپاد
- علامه جعفری
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
برای من هر ده دقیقه یکبار لاگ اوت میشه. تو این ده دقیقه هیچ اتفاقی نمیفته حتی آیپی هم عوض نمیکنم. حتی ریفرش هم میکنم و فعالیت دارم.
بزن روی اون ذرهبین گوشه سمت چپ
درست شددبزن روی اون ذرهبین گوشه سمت چپ
از منم باز نمیشد ولی بزنی روی لیست لایک ها باز میشهجعبه مخفی ها و متن های اسپویلر برام باز نمیشن
چه کنم؟
مرسییییی چه تکنیکی😁از منم باز نمیشد ولی بزنی روی لیست لایک ها باز میشه
ورود و خروج زدی؟باز کردن موضوع ها روی دسکتاپ ارور ۴۰۴ میده
سلام وقت شما هم بخیرببخشید در چتروم چطور میشه افراد رو تگ کرد؟ 🫠
که ماهیت تاپیک دستتون بیادچرا موضوعات انجمن، همیشه از صفحه اول میاد؟
فونت موضوعات رو میتونید عوض کنید ولی توی سایت ابزار خاصی براش نداریم از سایت های ثالث امکان پذیر هست اما سایزش خیر همه یکسان هستنفونت موضوعات، پیام ها و کلا متن ها رو نمیشه بزرگتر کرد؟
راهی برای درست کردنش نیست؟از منم باز نمیشد ولی بزنی روی لیست لایک ها باز میشه
اینترنتتونو عوض کنینسلام
مجددا عرض میکنم روی دسکتاپ قادر به باز کردن هیچ بخشی از سایت نیستم (فقط صفحه اصلی)
نه همون بلاک نیست. فقط شما محتوای ارسال شده توسط اون فرد رو دیگه نمیبینین. (تاپیکها، پستها، بانگها و نظراتی که توی چت روم میذاره.)سلام. دو سه تا سوال.
نادیده گرفتن همون حالت بلاک کردنه؟ چه فرایندی رو اعمال میکنه دقیقا؟
و اگه کسی رو نادیده بگیرم، اون شخص میفهمه که نادیدهاش گرفتم؟ :))))
خیلی ممنونم ✨️نه همون بلاک نیست. فقط شما محتوای ارسال شده توسط اون فرد رو دیگه نمیبینین. (تاپیکها، پستها، بانگها و نظراتی که توی چت روم میذاره.)
البته اگه برای خود شما بانگ بذاره، پیامش میآد براتون که فلانی برای شما بانگ گذاشت. اما به طور کلی دیگه فعالیتهای طرف مقابل رو قرار نیست ببینین.
نه خودش هم نمیفهمه.
منم همین مشکل رو دارمسلام
مجددا عرض میکنم روی دسکتاپ قادر به باز کردن هیچ بخشی از سایت نیستم (فقط صفحه اصلی)
سلام
آدرس سایت رو با https بزنین شاید مشکل حل بشه، برای من وقتی با http میزنم، همچین مشکلاتی داره.منم همین مشکل رو دارم
ارور 404 میده
چندبار هم کلیر دیتا و کوکی زدم ولی تغییر نکرد