NeurosurgeonToBe 2026/4/25 به نقل از AshkanSin : روی آستین مانتوی فرم لوگوی سمپاد رو گلدوزی کردن؟ چه کیوت 😀 کلیک کنید تا باز شود... آره تازه رنگشم تغییر میدن هر سال الان فکر کنم دهم قرمز، یازدهم زرد، دوازدهم آبی باشه
به نقل از AshkanSin : روی آستین مانتوی فرم لوگوی سمپاد رو گلدوزی کردن؟ چه کیوت 😀 کلیک کنید تا باز شود... آره تازه رنگشم تغییر میدن هر سال الان فکر کنم دهم قرمز، یازدهم زرد، دوازدهم آبی باشه
Sahar khanoom 2026/4/25 به نقل از NeurosurgeonToBe : آره تازه رنگشم تغییر میدن هر سال الان فکر کنم دهم قرمز، یازدهم زرد، دوازدهم آبی باشه کلیک کنید تا باز شود... آره، تازه اول سال هم کیک میگیرن برای بچه های دهم و کیکشون هم رنگ سر آستینشونه😂🩷
به نقل از NeurosurgeonToBe : آره تازه رنگشم تغییر میدن هر سال الان فکر کنم دهم قرمز، یازدهم زرد، دوازدهم آبی باشه کلیک کنید تا باز شود... آره، تازه اول سال هم کیک میگیرن برای بچه های دهم و کیکشون هم رنگ سر آستینشونه😂🩷
NeurosurgeonToBe 2026/4/25 به نقل از Sahar khanoom : آره، تازه اول سال هم کیک میگیرن برای بچه های دهم و کیکشون هم رنگ سر آستینشونه😂🩷 کلیک کنید تا باز شود... برا ما این آپشنو نداشت😭😂
به نقل از Sahar khanoom : آره، تازه اول سال هم کیک میگیرن برای بچه های دهم و کیکشون هم رنگ سر آستینشونه😂🩷 کلیک کنید تا باز شود... برا ما این آپشنو نداشت😭😂
Sahar khanoom 2026/4/25 به نقل از NeurosurgeonToBe : برا ما این آپشنو نداشت😭😂 کلیک کنید تا باز شود... چندمی؟ چه رشته ای؟
NeurosurgeonToBe 2026/4/25 به نقل از Sahar khanoom : چندمی؟ چه رشته ای؟ کلیک کنید تا باز شود... ۴۰۴ فارغ التحصیل شدم تجربی
Sahar khanoom 2026/4/25 سر به نقل از NeurosurgeonToBe : ۴۰۴ فارغ التحصیل شدم تجربی کلیک کنید تا باز شود... آستینهای شما هم آبی بود عین دوازدهمای امسال ؟😀 آخه از سال بالایی ها پرسیدم گفتن واسه شما هم همین رنگی بوده ظاهرا
سر به نقل از NeurosurgeonToBe : ۴۰۴ فارغ التحصیل شدم تجربی کلیک کنید تا باز شود... آستینهای شما هم آبی بود عین دوازدهمای امسال ؟😀 آخه از سال بالایی ها پرسیدم گفتن واسه شما هم همین رنگی بوده ظاهرا
NeurosurgeonToBe 2026/4/25 به نقل از Sahar khanoom : سر آستینهای شما هم آبی بود عین دوازدهمای امسال ؟😀 آخه از سال بالایی ها پرسیدم گفتن واسه شما هم همین رنگی بوده ظاهرا کلیک کنید تا باز شود... آره آبی بود😂😂
به نقل از Sahar khanoom : سر آستینهای شما هم آبی بود عین دوازدهمای امسال ؟😀 آخه از سال بالایی ها پرسیدم گفتن واسه شما هم همین رنگی بوده ظاهرا کلیک کنید تا باز شود... آره آبی بود😂😂