سلام خوب هستین؟
شبتون بخیر
من یازدهم تجربیم، اوضاع درسیم قبل از دی و جنگ و اینا خیلی خوب بود، شاگرد برتر و .. خلاصه از این برتری های زودگذر زیاد داشتم.
اما بعد از دی اوضاعم بهم ریخت، در حدی که الان بیشتر روزا به زور ۴.۵ ساعت میخونم. حتی شاید کمتر.
با توجه به اینکه گفتین تو مسائل درسی و... تجربه دارین مزاحم شدم :)
نصیحتی، راهکاری روشی دارین برام؟ که بتونم از این چرخه بی پایان تنبلی و اهمال کاری در بیام ؟ و همینطور درباره نهایی ها، تجربه ای دارین که کمکم کنه؟
متشکرم که وقت گذاشتین

🤍
ببخشید طولانی شد.
مواردی که من میگم شاید خیلی مشاورپسند نباشه مخصوصا این که خیلی زندگی تحصیلی عجیب غریبی داشتم و چند بار رشته عوض کردم. من کنکور مدرسه رو اونقدر خراب کردم که هیچ دانشگاه دولتیای قبول نمیشدم اما دنیا واسم به آخر نرسید و مقاطع بالاتر دانشگاههای بهتر قبول شدم و تا یه حدی جبران کردم. نمیگم نباید تلاش کرد اما این شکلی هم که میگن اگه این یه کنکور رو خراب کنی بدبخت میشی و زندگیت به باد رفته نیست.
به نظرم تنبل نیستی چون آدم تنبل صفر ساعت درس میخونه نه چهار ساعت فقط انگیزه و مسیرت تا حدی مبهم شده که اونم درست میشه نگرانش نباش.
به نظر من (که ادعای متخصص بودن ندارم) خودت رو این شکلی درگیر ساعت مطالعه نکن و هر روز هر چقدر که تونستی بخون و بعد به مرور بیشترش کن.

امتیازات: ببینیم چی پیش میاد